Tangojuontaja Lola Odusoga viihtyi hotellihuoneessaan – mysteerimies mukana?

Tangomarkkinat tänä vuonna Alfa-TV:lle yhdessä Ismo Jokisen kanssa juontava Lola Odusoga on ottanut nelipäiväisen megatapahtuman eli 35:t Tangomarkkinat varsin tiukasti työn kannalta.

Lola ei ole festarikadulla, VIP-aitiossa tai jatkoravintola Karmassa juhlinut, mutta hän on ollut tuttu näky päivisin työasioissa Tangotoimistolla.

Lola onkin ammattijuontaja, joka suhtautuu näkyvään pestiinsä kunnianhimoisesti. Tämä on jo toinen kerta, kun Lola juontaa Tangomarkkinat-finaalin. Kisäksi hän on toiminut muissa tehtävissä tangoilla aiemminkin.

Juhlien aika voi ehkä ja mahdollisesti olla tänään, kun tangoväki kokoontuu Tangokadulle juhlistamaan voittajia.

-Vai onko Lolalla mukanaan Seinäjoella mysteerimies, jonka kanssa hän viihtyy hotellihuoneessaan? Hymy-bongarit pohdiskelevat. Lolan tiedetään seurustelevan onnellisesti, mutta miestä ei ole julkisuudessa juuri nähty.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Lola Odusoga

Kommentit

Mahdotonta kuvitella että Lola olisi saanut tarpeekseen humalaisista töllistelijöistä eikä välitä siksi liikkua huoneestaan vapaa-ajallaan. Lisäksi hänellä voi olla siellä mies vaikka siitä ei ole mitään varmaa tietoa. Pitäähän asiassa olla jotain perää, kun havainnoitsija on täsmällisesti määritelty Hymy-bongarit. Yhteenvetona: Kun mitään ei ole nähty, niin aivan varmasti Lola piilottelee jotain karjua.

Oma kommentti