Tangomarkkinat-katastrofi: Yleisö räjähti buuauksiin suorassa lähetyksissä!

Äsken nähtiin Tangomarkkinoiden suorassa tv-lähetyksessä melkoinen kilpaskandaali. Yleisön ennakkosuosikkina pidetty Suvi Karjula tipahti finaalikaksikosta. Pekka Mikkolan rinnalle nousi yllättäen Terhi Matikainen.

Yleisö räjähti äänekkäisiin buuauksiin, jotka jatkuivat myös juontajien puheen ajan. Myös Matikainen ja Mikkola katselivat toisiinsa hyvin yllättyneinä.

Terhi Matikainen oli vielä illan alkuasetelmissa pisteiden häntäpäässä, mutta lopulta kilpailun puheenjohtajan Martti Hautamäen antamat pisteet nostivat hänet kakkoskierrokselle. Hautamäen on aiemminkin nähty avoimesti suosivan Matikaisen esiintymisiä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pekka Mikkola, Suvi Karjula, Tangomarkkinat, Terhi Matikainen

Kommentit

Joutsan mies oli best.
Ohjelmatoimistot ovat jo vuosia sopineet voittajat. Pelleilyä koko tangomarkkinat.Näistä on keskustelleet musiikkipiirit jo vuosia sitten. Vaan ei muutosta synny. Mutta, ne markkinavoimat(sisäsiittoisuutta). Hävettää. Se kenen lauluja laulat, sen leipää syöt.

Tämä kisa meni ihan poskelleen ei näillä voittajilla ole mitään tekemistä tangon kanssa. Marko ja Suvi olisivat olleet ainoat sinne päin.Sysmästä löytynee heti muutama parempi katsotaan tulevaisuudessa saadaanko tango oikeille urille

Oma kommentti