Tangomarkkinoiden peruuntuminen tarkoittaa, että Pirita Niemenmaa hallitsee kaksi vuotta: ”En voi silti olla juhlatuulella!”

Pirita Niemenmaa kruunattiin Seinäjoen Tangomarkkinoilla tangokuningattareksi kesällä 2019. Hallitsemisvuonnaan voittajien tulee luoda uralleen askelmerkit.

Kun korona iski viihde- ja elämysteollisuuteen, myös Pirita Niemenmaan keikat loppuivat kuin seinään. Hän ehti harmitella, että mahtaako kukaan edes muistaa häntä kuningatarvuotensa jälkeen, kun näin onnettomasti kävi.

Korona jyllää edelleen ja valtiovalta on antanut mahtikäskynsä, Tangomarkkinat 2020 perutaan. Kukapa olisi viime vuoden juhlatunnelmissa sitä uskonut.

Tämä tarkoittaa, että Pirita jatkaa tangokuningattarena vuoteen 2021 asti. Hymy kysyi mitä mietteitä tämä saa Piritassa aikaan.

-Olen harmissani siitä, että Tangomarkkinoita ja muita festareita ei järjestetä. Seinäjoellakin festareita riittää monia. Vaikka tangovuoteni jatkuukin vielä ensi vuoteen asti ja se on toki minulle etu, niin ei tässä voi juhlatuulella olla, Pirita sanoo.

-Eihän tässä ole tiedossa, kuinka kauan tätä jatkuu, ja milloin pääsen keikalle. Pääsenkö vasta syksylläkään.

Pirita elää kuitenkin toiveikkaana, kuten kaikki viihde- ja elämysteollisuuden ihmiset.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Tangokuningatar, Pirita Niemenmaa

Kommentit

Oma kommentti