Tanssijat jättivät Tukiaisen!

Johanna TukiainenEroottista tanssiryhmää, Dollsia pyörittävä Johanna Tukiainen on joutunut Kanerva-gatensa takia ongelmiin myös omissa bisneksissään.

-Valitettavasti kohu on ollut joillekin tanssijattarilleni liikaa. Yksi pitkäaikaisista luottotanssijattaristani lähti ryhmästä sen takia, ettei hänen miehensä halunnut tämän leimaantuvan kohuryhmään, Johanna Tukiainen kommentoi Hymylle.

Muitakin tanssijoita Johanna kertoo menettäneensä.

Tukiainen kuvaa olevansa hermot riekaleina kohusta. Hän suunnitteleekin paraikaa matkaa ulkomaille yhdessä sisarensa kanssa. Kanervalta takavuosina niinikään tekstareita saanut ja sitä kautta julkisuuteen pyrähtänyt Anne-Mari Berg on nähnyt aiheelliseksi arvostella ”kollegaansa” julkisuudenhausta.

Tukiainen katsoo voivansa jättää kyseisen povipommin arvostelun noteeraamatta.

Tukiaisesta vuonna 2002 tehty 12 minuutin videotallenne leviää tällä hetkellä huimaa vauhtia netissä. Siinä kohumalli esiintyy seksimessuilla stripaten. Paikkana on pohjoissuomalainen kaupunki.

-Siitä klipistä on jo aikaa. Silloin minulla ei ollut silikoneja, Tukiainen kertoo Hymylle.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anne-Mari Berg, Dolls, Johanna Tukiainen

Kommentit

Eikös se ole ollut jo viikkokaupalla menossa Dallasiin ja Las Vegasiin. Tuossa jutussa sanoo ”suunnittelevansa matkaa ulkomaille” Ei taida itsekään tyttö muistaa mitä on höpöttänyt milloinkin.

Olen Mikon kanssa samoilla ajatuksilla. Johanna on vähän liian kaunis Suomen maalle, koska niin paljon apulantaa hänestä tahdotaan kirjoittaa.
Mutta, jos Johanna jaksat antaa kuran heiton silmillesi vielä anteeksi suomalaisille, niin voithan toimia pienen tauon jälkeen härmässäkin,vai ?
Voimia sulle Johanna ja jaksamista.
Mulla on sulle neuvo siitä sähköpostitulvasta, jota olet varmaan runsaasti saanut: lue vain positiiviset lausunnot ja ne alapään herjaavat jutut jätä täysin omaan arvoonsa !

Onpas kaunis kuva Johannasta! Todellinen helmi, sopii hyvin Jenkkeihin!
Veikkaisin että siellä työtarjouksia satelee roppakaupalla isorintaisille blondeille. Antaa muiden suomimallien puhista kateudesta sateisessa Helsingissä:)

Oma kommentti