Kuva: Janwikifoto/ Wikimedia Commons

Tarja Halonen paljasti televisiossa huvittavan tempauksensa Mäntyniemessä: ”Käyttäydyin kuin murrosikäinen”

Ylen Itse asiassa kuultuna -keskusteluohjelmasta on tehty uusia jaksoja. Yksi Juha-Pekka Rantalan vieraista on presidentti Tarja Halonen. Jaksossa käsitellään muun muassa sitä, miten paluu normaaliin arkeen on sujunut maamme äitinä toimimisen jälkeen.

Halonen kertoo haastattelussa myös lapsuudestaan ja nuoruudestaan. Esiin pulpahti niin ikään huvittava tempaus, johon presidentti oli ryhtynyt tyttärensä kanssa asuessaan Mäntyniemessä.

Luonnollisesti presidentin virka-asunto on tarkkaan suojattu ja turvamiehet ovat paikalla taukoamatta. Halonen oli saanut päähänsä näyttää pystyvänsä ”pakenemaan” paikalta kaikesta huolimatta.

– Siihen aikaan Mäntyniemen ympärillä oli aita, mutta ei turvakameroita. Meistä oli kauhean hauskaa livistää aidan yli toiselle puolelle. Istuimme aidalla ja heiluttelimme. Sen jälkeen sinne tuli turvakamerat. En usko, että enää kannattaisi kokeilla samaa, presidentti muistelee Ylellä.

– Se ei tainnut olla ainoa kerta, jolloin käyttäydyin kuin murrosikäinen, Halonen kuvailee käyttäytymistään pilke silmäkulmassa.

Jakso on katsottavissa Yle Areenassa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: haastattelu, Itse asiassa kuultuna, presidentti, Tarja Halonen

Kommentit

Oma kommentti