Taru, 22, kylpee rahassa: ”Myyn seksiä ja tienaan 2000 euroa päivässä!”

UFFTaru näyttää tavalliselta 22-vuotiaalta opiskelijalta, eivätkä läheisimmätkään ystävät tiedä, mitä hän tekee silloin, kun on ”varattu”.

Tarulla on suuri salaisuus. Hän nimittäin tarjoaa miehille seksipalveluja keskimäärin 200 euron kertahintaan. Kaikki sai alkunsa suureksi paisuneesta luottokorttilaskusta. Aluksi Tarun piti kuitata vain velka, mutta helppo raha houkutti jatkamaan seksin myymistä.

-Parhaimpina päivinä olen ollut jopa kymmenen miehen kanssa ja tienannut lähes 2 000 euroa. Yleensä olen tyytynyt kuitenkin vain 1-3 asiakkaaseen, Taru selvittää.

Opiskelijaneitokainen avautuu elämästään tuoreessa Alibi-lehdessä. Kolmen sivun haastattelussa hän suorastaan kehuu kylpevänsä rahassa.

-Nyt on varaa käydä ulkomailla, syödä ja juoda hyvin ja ostaa kaikkea kivaa. Juuri pari päivää sitten ostin Vuittonin tuhat euroa maksavan laukun, Taru ilmoittaa Alibissa.

Veroja opiskelijaprostituoitu ei myönnä maksavansa.

Kuvituskuva: Tarun ei tarvitse asioida Uffilla, sillä rahaa riittää hänen salaisen elämäntyylinsä vuoksi merkkivaatteisiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Ammatti siinä missä muutkin. Ja mieluummin minä oman ukon ammattilaisellä käynnit hyväksyisin kuin sen että rupeaa kehittelemään suhdetta jonkun työkaverinsa tai baaritutun kanssa – ammattilaisten kanssa kun on melko varmasti pienempi riski taudeistakin. Tai yllätysraskauksista.

juu, useimmat stripparit tulevat ulkomailta, ja heillä ei kasvoja menetettäväksi. Koska sinne ei tieto kulje, mistä he ovat tulleet. Törmäsin taannoin ongelmaan. Paikallinen lehti oli päättänyt periä (tasa- arvo) naisilta saman summan kuin miehiltä Strip- baariin. Silloin mun mielest pitäs olla myös miestanssijoita siellä. Eikä vain ulkomaalaisia huonosti ja intohimottomasti tanssivia naikkosia.

oiskohan miehillekki ”Hommia”!! Kova ala varmaan!! Taidan olla jo 41 v liian vanha! Parempi toikin kun olla eduskunnassa ”huoraamassa” päivän jatkot! Duunari

Patjat ja niiden hinkkaajat ansaitsevat toisensa. Kummatkaan eivät tosin ole toistensa tukena kun jommalla kummalla on elämässä heikko hetki.

Itse en maksullisia naisia ole ikinä harrastanut ja ei tee jatkossakaan mieli, mutta jos joku kykenee itsensä kanssa elämään tuollaisen duunin jälkeen, niinmitä hemmettiä, go for it girl!

Hyvää rahaa tyttö tekee:)

Haha, täällä saivarrellaan kun tilannehan on se että tyttö saa rahaa siitä mitä te teette ilmaiseksi

”Tavallaanhan tuon ammatin harjoittajat ovat psykologeja, joille me miehet käydään avautumassa.” kirjoitti nimim. että silleen

Avautuminen on siis ikään kuin molemminpuoleista?

Tein äsken pienen taustatyön ja löysin helsingin alueelta noin 110 erilaista ”Naisviihteen ammattilaista” tein muutaman puh soiton ja hinnat oli 150 ja 220 väliltä riippuen suomen kielen tasosta. Kohtalaisen mielenkiintoista :/

Ei se järvi soutamalla kulu. Olkaa kateelliset ja köyhät hiljaa!

Maailman vanhin ammatti.Turha käydä moralisoimaan. Itse en käytä,eikä kiinnosta vaikka hetero olenkin. Onnea vaan uralle toivottavasti pää kestää. On meinaan ihan VARMASTI rankka ammatti pidemmän päälle. Tavallaanhan tuon ammatin harjoittajat ovat psykologeja, joille me miehet käydään avautumassa..Turha ainakaan miesten moralisoida. Ei olis ilotyttöjä, jollei olis maksavia asiakkaita:)

Minusta on sairasta, että opiskelijat joutuvat myymään persettään selviytäkseen. Sitten täällä äijät, jotka ei muuten see kuolaa, tilanteella.

Itseen sattuisi ainakin kovasti, jos joku josta välitän joutuisi tekemään noin elääkseen. Entäpä, jos se olsi oma tyttärenne?

Moralisoija olen ja ylpeä siitä.

Hassua, kun ihmiset luulevat, että asiakkaat ovat jotenkin rumia, likaisia ja yhteiskunnan pohjasakkaa. Todellisuudessa jokaisella suomalaisella on mahdollisuus valita asiakkaansa. Vastauksia seksi-ilmoitukseen tulee noin 100-200 kappaletta, joten sieltä on helppo poimia ne, jotka kirjoittavat työosoitteestaan, ovat pörssiyhtiöiden toimitusjohtajia tai koulutettuja yliopiston professoreita. Tai sitten ihan tavallisia perheenisejä, joiden vaimoilla ei ole aavistustakaan, miksi mies on kerran kuussa ylitöissä.

Ja ei sitä pesää tarvitse kaikille jakaa. Muutama vakkari riittää parin tonnin lisätienestiin. Ja hinnan saa laittaa Tarun hinnasta reilusti ylöspäin. Parempi vähän asiakkaita, jotka palaavat aina takaisin, kuin paljon asiakkaita, jotka maksavat vähemmän. Suurin osa asiakkaista haluaa kuitenkin pitkäaikaisen suhteen eikä uutta tyttöä joka kerta. Kyse on tällöin enemmänkin maksetusta rakastajattaresta, vaikka onhan se puhdasta prostituutiota.

Parempi näin, kun ottaa lainoja tai nostaa valtion tukia.

Kyllä itse suhtautuisin avoimesti nuoren tyttären valintaan ansaita seksillä. Fiksusti kun toimii, 1-10 miestä päivässä ja siitä seuraava miellyttävä taloudellinen tilanne ja elintaso, säästömahdollisuudet ja kaikki, en lähtisi moralisoimaan.

”14.

Kunnon rehellistä perus duuniahan tuo tyttö tekee. Ottakaa mallia kaikki sohvilla makaavat sossujen & kelojen elätit ja loiset.

27.3.2010 klo 13.31, hävetkää moralistit (vierailija)”

Ja ne verot…?

Jos äijä polkee kolmea muijaa samana päivänä niin se on lähes sankari. Kun nainen on kolmen äijän kanssa samana päivänä ja ottaa rahat pois idiooteilta niin hän on huora. Ei mene jakeluun.
27.3.2010 klo 12.30, Piinattu rellu (vierailija)

Mietippä asiaa näin.
Jos sulla on avain, joka aukasee monta lukkoa, niin sehän on helvetin hyvä avain. Mutta jos sulla lukko, jonka aukasee jokaisella avaimella, niin minusta se on melko paska lukko.

Joku kapinen ryssä tai virotar = muutama rupla tai jotain, mutta
22 vuotias parhaassa iässä oleva Suomiteini = Priceless..

en kyl maksais millekkään horoille lanttiakaan:D kun saa ilmatteeksikin hahhaah

joo eihän tuo 200e ole edes paljon..jos ei olis niin kranttu ja tyytyis vanhempiin miehiin mitkä maksaa yli tonninki kerralla helposti

launo yöpolku.
Ettei nyt vaan olisi mennyt mesen ja bemareitten mallit sekaisin tai jos olet netistä ostanut 500sarjasen mesen niin sitten sinua hieman pissitty silmään.
Tuntuu olevan yhtäläisyyksiä tarinassa ja yöpolun jutuissa että herää epäilys launon ammatista, Mieshuora?? =)

Onhan se vähä niinkin että nainen sitä värkkiään kuitenki paarissa tyrkyttää, miksei pysyis vaan siellä hellan ääressä?

Arvostan! Jos huomaa istuvansa markkinaraon päällä niin kannattaahan se hyödyntää.

Teille, jotka moralisoitte: Jos ei mahdu teijän elämänkatsomukseen niin katsokaa muualle.

On se sitten hyvä kerrata lapsilleen kuinka nuoruudessa äiti teki töitä ruoan eteen.

launo taitaa olla vaan pieni sossun pummi joka täälä yrittää kehuskella

eikös pitäisi keskittyä siihen, mikä ajaa nuoret tällaiseen toimintaan? olisko opintotuen pienuus jota ei ole korotettu sitten 90luvun alun

Ei sitä tarvitse arvostaa, mutta jokaisella on silti oikeus myydä persettään jos haluaa. Jos vaikka valtiokin myöntäisi sen.

Kysynnän ja tarjonnan lait tässä toimii. Voi kyllä olla, että hinnat lähtee laskuun kun Euroopan talous ottaa osumaa elintason valuessa Kauko-idän maihin. Suomen julkinen sektori ja ylipäätään talous luhistuu pahimmalla mahdollisella tavalla, ja kun ansiosidonnaiset käytetään loppuun, sitten niitä huoria vasta markkinoille riittääkin..?

Puhumattakaan vielä entisistä itä-blokin maista, jossa on huomattavasti halvemmat hinnat jo nyt. Tietenkin jos haluaa maksaa ”Suomi-extraa” niin mikäs siinä.

Hei launo yökastelija, lähe skrapaamaan niitä fiiattis ikkunoita ja lähe jo sinne sossuun

Kyllä sitten aikuisena hävettää kun on työelämässä ja asiakkaat kävelee töissä vastaan..

32. Ikää 20 ja omaa naista saa kun pyytää=) Mut ennen sitä sai baarista aina mukaan sen parhaan kun vaan vihjas… Ulkonäöst se vaan on kiinni ja vaan rumat maksaa pesästä!

33. Kuules kommentoijahomo. Älä saivartele. En edes ollut syntynyt kun joskus mainitsemasi 500-sarja oli olemassa. 🙂
Tarkoitin tietenkin S500:sta.
Paksukainen tai ei, rahaa on toisin kuin sulla, ja naisia, toisin kuin sulla. Mulla on itse asiassa kaikki toisin kuin sulla.
Lue: toisin kuin sulla
’Vituttaako?

T. Toisin kuin sulla

Kommentoija 34: itsensä myymisessä ei ole mitään rikollista. Se ei ole Suomen lakien vastaista. Mitä tulee menetettyyn verohyötyyn, milläs todistat mitään!

hei hallo poliitikot, olisko korkea puuttua tämmöiseen epäkohtaan? raksamiesten harmaatalouteen puututaan kyllä, muttei koskaan ei kuule uutisissa mitään näistä pillun myyjistä jotka olis jääny kiinni. Nyt vain poliisit vähän ahkerammin undercover hommiin niin saadaan kiinni tällaiset maanpetturit….

Heh heh Yöpolku.

Eiköhän kyseessä ole kuitenkin S-sarja? Tuollainen se aina paljastaa jotain 🙂 Olisit vaikka käynyt Vehon sivulta katsomassa ennen kuin kehut.

Ettei sulla vaan olisi 600-sarja ja merkkinä Fiat.. Toisaalta, jos sulla on oikeasti Ässä Mersu etkä saa vierasta ilmaiseksi niin taidat itse olla aikamoinen paksukainen.. sääli/sääli tilanne.

27.3.2010 klo 22.49, Vaativa (vierailija)

Ja ikää oli, 15? Ehkä joku päivä säkin saat naista, ja ihan ilmasiks :- )

En ottais puolisoks naista jota joka toinen vastaan tulija on pannu. Enkä oo koskaan niin kovassa puuteessa että maksaisin seksistä, kun sitä saa ihan vaan pyytämällä.

Lisätään vielä että yleensä nämä tytöt ovat kokeneet väkivaltaa lapsuudessaan mitä tietenkään ei artikkelin yhteydessä mainita, josko on edes tiedusteltu. Periaatteessa kuitenkin halpaa touhua itse ihmiselle vaikka se hyvin tuottaakin.

Niin, ammatteja on .. mutta miten on tulevaisuuden kannalta.
Vaikka itse mies olenkin en silti kannata ko. touhuamista.
Rahaa varmasti saa, .. mutta viitaten ensimmäiseen lauseeseen, .. onko tervettä ?

Launo Yöpolku pysy vaa niisä huorisa ne mahtaa olla paremmin hallussa kuin autot 🙂

Hui kauhea joku avautuu täällä ettei haluaisi edes ilmaiseksi sellaiselta joka laskuttaa 200 kerta ja anali 50 päälle.
Ei varmaan ole kenellekään ongelma jos kauppa käy ja markkinat toimivat, mutta joku ei vaan halua osallistua.
Ongelmahan tämä on kukkahatuille, kateelliset feministit haluavat pyyteettömästi suojella Tarua sovinistien hyväksikäytöltä. Näin Ruotsissa.

Jep. Ihan hyvä rahanlähde. Miehenä olen ehkä liiankin siveellinen. en tykkää sekstailusta, enkä koskaan huoli naista jolla on ollut ikäänsä nähden liikaa kumppaneita. Uskokaa tai älkää. Sen kyllä huomaa suht pian.

Me kaikki myymme itseämme,tavalla tai toisella,halvalla tai kalliilla mutta myymme kuitenkin,sinä ja minä.

onnea valitsemalleen uralle. miksi enää opiskellakkaan? ..onpahan lastenlapsille sitte eläkepäivinä kerrottavaa.

kyllähän miehet pääsevät kohta gigoloimaan.. Tasa-arvo muuttaa myös naisia niinkuin miehiä sillai että heikin käyttävät maksullisia palveluita. Tosin osa heistä sais vaan kysymällä mutta se poistaa silti jälkipuhelut sun muut. Mies gigolo tarvitsee toki pituutta, paksuutta ja kestävyyttä 😀 ja ulkonäön. Ja koska heitä on vähässä hinnat pysyy korkealla.

Mulle se on ihan sama mitä ihmiset tekevät ruumillaan kunhan päänuppi on muute selvä ja ei tarvitse tehdä pakosta.
Onhan heillä omat huonot puolensa esim. asiakkaisiin ei voi ihastuu… Ja joskus toki voi olla kiusallinen olo kaupungilla jos näkee vanhoja asiakkaita. Onhan siinä hommassa riskinsä

Launo Yöpolku: 500-sarjan mersuja ei ole tehty yli 15-vuoteen ja pankkiasiat voit nykyään kätevästi hoitaa verkossa.

Nainen joka antaa kusivehkeitään ilmaiseksi kaikille muille paitsi miehelleen on idiootti, huora on järkevä kun ottaa hinnan ja näin ollen saa kaiken hyödyn

Olenkin tossa monina kesinä ihmetellyt kun noin 20v. tytöt ajelee tommosilla 50-70 tuhannen euron avo- ja urheiluautoilla että milläköhän ne on maksettu mutta johan selvis.

kyllä nyt harmittaa olla mies.. jos olisin nainen niin kyllä varmasti panisin vaikka 80v pappaa 200e/kerta hinnalla.. :/

Kai se on kaikilla oikeus tarjota parhaita ominaisuuksiaan palveluina muille. Toisilla se on pää, toisilla taas perse. Turha siitä on alkaa moraalisoimaan. Jos huoraaminen ei sovi teille, niin ei se ole Suomessa mikään pakko alkaa huoraamaan tahi ostaa niitä palveluita.

Moi kaikille

Olen bisnesmies, ajan 500-sarjan Mersulla ja omistan kaiken. Tiedän huorista kaiken, vaikka oma nainen on malli. Vaihtelu katsos poijjaat virkistää, sanoi kissa kun pöydällä mummoa pyyhki.

No niin, asiaan paksukaiset (lapsukaiset). Virotar laskuttaa 80e, suomityttö yleensä 150e samoin kuin thaikku. Mutta kun tyttö on nuori ja kaunis suomalainen, ei 200 ole miiiikäääään ongelma. Ihmisiä riittää.

Siinä teille. Nauran teille matkalla pankkiin.

mielenkiintoista olisi tietää nostaako Taru opinto-, asumis-, ym tukia. Omalla tavarallaan tehkööt mitä lystää

Kunnon rehellistä perus duuniahan tuo tyttö tekee. Ottakaa mallia kaikki sohvilla makaavat sossujen & kelojen elätit ja loiset.

Mielummin noissa hommissa kuin esim. eduskunnassa valehtelemassa ja tuhoamassa tätä maata tai vaikka että olisi jonkun uskontokunnan pappina.

Opistollahan tuo näyttää myyvänsä. 200€ + anali 50 €.

hienoa nähdä nuorten naisten löytäneen ratkaisun rahapulaan, ottakaa muutkin naiset mallia tästä yrittäjämäisestä asenteesta

Jos äijä polkee kolmea muijaa samana päivänä niin se on lähes sankari. Kun nainen on kolmen äijän kanssa samana päivänä ja ottaa rahat pois idiooteilta niin hän on huora. Ei mene jakeluun.
Kyllä naisissakin on ”seksipetoja”, jotka tykkää saada useammin kuin kerran viikossa saunan jälkeen 30 sekunnin pikapanot. Jos siitä joku haluaa maksaa niin mikä ettei.

Ei se huoraaminen satuta vaan se huoran maine. Tyhmähän se on ilmaiseksi jakaa rahan arvosta tavaraa.

Vähän suvaitsevuutta kiitos! Jos olisin mies ja ostaisin seksiä, niin kyllä mieluummin maksaisin suomitytölle, joka tekee sitä vapaaehtoisesti rahasta. Enkä esim. ihmiskaupan uhrille, jonka seksinmyynnit vetää välistä joku parittajakartelli.

Eikä se ole tyhmä, joka pyytää vaan se, joka maksaa. Minkä takia sitä ihmiset tekee muutenkaan hommia, joista eivät tykkää, paitsi rahasta?

Vuittonin laukku maksais siis 5 panoa, paljonko etelän matka maksaa? 10 – 30 panoa ja muutaman oton? Aika kalliilta kuullostaa…

On kyllä materia tärkeetä tuolle tytölle! Käsilaukun takia jakaa persettä!!?? Ja rantalomien!!??? Varmaan vanhempana mukava muistella…

”Tuskinpa saa 200e / asiakas.”

Helposti saa parisataa. Eihän tuo ole raha eikä mikään, köyhä. Tuolla on satoja tuhansia ukkoja jotka maksavat enemmänkin naisista.

Taru huorasta! Ei meikä ainakaa arvosta, jos nainen jakaa persettä jonku vuittonin laukun tähden 😀

Tuskinpa saa 200e / asiakas. Eiköhän tuon laukkunsa eteen ole joutunut jakamaan itseensä kokolailla kymmenelle ”herrasmiehelle”. Mutta kukin tavallaan. Huora mikä huora, ei siitä kauniimpaa saa vaikka voissa paistaisi…

Hienoa, Hymyltä, ”Taru sormusten herrattaresta” Tarun-omaisia keijukaisia kukkahattusuomi tarvitsee entistä enemmän.

Oma kommentti