Tässä BB-Iidan intiimi tatuointi pikkupöksyjen sisältä vihdoin on – katso kuva!

Iida KetolaJeesus-tatuointiBB:stä tuttu Iida Ketola otti talvella tatuoinnin, jolla on kokoa ja näköä, mutta myös aihevalinta ja paikka herättävät huomiota.

Iida otti kämmenenkokoisen Jeesuksen pikkuhousujensa sisään!

Neitokainen vannoi, ettei koskaan esittelisi tatuointiaan julkisuudessa, mutta koska mielenkiinto oli sen verran suurta, Iida päätti pyörtää lupauksensa.

Ja tässä se nyt sitten kurkkii pöksyjen alta: Jeesuksen pää!

Lue Iidan perustelut Hymyn kesäkuun numerosta sille, miksi hän päätyi intohimoja herättävään kuvavalintaan!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, tatuointi, Iida Ketola, Jeesus Kristus

Kommentit

Kun ottaa tatuoinnin, voisi laittaa rahansa edes laadukkaaseen jälkeen.

Hexan tatuointi on todella hieno, mutta tämä on kyllä totaalisen kamala. Kuin olisi lapsi tuhertanut, voisi oikeasti luulla rienaajakuvaksi kun on niin vinokin. Itselläni on runsaasti tatuointeja ja olen nainen, eivätkä kyllä minun kroppaani ole mitenkään pilanneet kun joku älypää kommentoi ettei naisten kannata ottaa tatuointeja. Uskon kyllä Iida tajuavan että tatuointi on tehty päin helvettiä, onhan hänellä silmät, mutta minkäs mahtaa… Ja kyllä paikkavalinta on huono, aikamoinen seksintappaja. Hyvä tatuointi ei ole halpa ja halpa tatuointi ei ole hyvä.

Kaksi kysymystä:

1: Miksi kukaan ottaisi tälläistä kuraa ihoonsa?
2: Jos asia kuitenkin on niin. Miksi kuitenkaan sitä pitää esitellä kaiken kansan kauhisteltavaksi?

Iidalle semmoisia terveisiä, että käyppä laserissa ja hae pätevältä tatuoijalta kuvaa seuraaksi.

Toi kuva on vieläpä suoraan kopioitu tosta hexan kuvasta..kukatkin on tehty tolleen vääristyneenä..:D:D:D todella paska tekijä kyseessä..HAHAAAA

Toihan on kurt cobaini, on kyllä todella huono kuva.. Ja ei nainenkaan häävi ole, se joka sanoi pattayan tytöillä samaa jälkeä niin ei todellakaan ole, tääl osataan tehdä kunnon kuvia.. Mut tolle tytölle joka varmasti lukee nämä, mene korjauttamaan toi jos tahdot kuvan näyttävän kauniilta kropassas…

Ei ihmekkään että yks Suomen suurimmista huomionkipeistä tyhjäpäistä ei ole kuvaansa esitellyt, aivan järkyttävän surkeaa jälkeä ja kuvakin kopioitu suoraan Hexan portfoliosta! En koskaan arvostanut ko. ihmistä suuresti, mutta tän jälkeen en piä koko muijjaa minnää!

Jos joku haluu nähdä tän KUNNOLLA tehtynä ni kannattaa tsekata Precious Tattoon mustaharmaagalleria täällä: http://www.hexa666.com/html/mustaharmaa.html ja neljäs sivu, toinen ylärivissä vasemmalta. En väitä tietäväni, kumpi oli ensin. Villi veikkaus ois kuitenkin, että Hexan on se alkuperäinen ja parempi versio, Iidan kuva selvästi jonkun taitamattoman kopio.

Kaunis nainen, mutta rehellisesti sanottuna toi tatuointi on erittäin huonosti tehty. Voisi olla hieno KUNNOLLA tehtynä, mutta tuo näyttää niin ammattitaidottomalta, että 2000€ laserpoistattamisesta ei olisi yhtään liikaa!!

Saa olla aika isot pöksyt et toi on siellä sisällä. ja rumakin vielä

Todella mauton tatuointi, sopisi Tokoin rannan hamppareille mutta
ei nuorelle naiselle.

Vastaavia tauointeja ottavat Pattayan baaritytöt piripäissä.

Tietkääkö kukaan mikä liike teki?

Vältän kyllä tuota liikettä varmasti!!!!!

Nätti tyttö pilannu kroppansa mokomalla töherryksellä,niiku täälläkin
monikertaa todettu, tatuoinnit EI sovi naisille,ainoastaan rumille miehille
voivat olla komistus.

Kuinkahan ”kynsiverstaalla” on riittänyt Duunia? ;D

voi jeesus! tuota huonommin toteutettua tatuointia saa etsiä vaikka kissojen ja koirien kanssa! ei tuo voi näyttää kenenkään mielestä hyvältä! aika alhaiset vaatimukset, jos tuota pitää nättinä. ilmeisesti tarkoituksena on ollut saada jotain mahdollisimman halvalla. ei näin.

kyllähän tota perseeseen vetäis ja samalla lapsis jeesuksen naamaa…..niin että tuntuis

Kaamee ämmä, karmiva tatska, menisi painonvartijoihin, miten ilkeää esitellä itseään, mokoma norsu.

On muuten helvetin ruma tatuointi, paremman tekisin itsekin…

Ja tässä se nyt sitten kurkkii pöksyjen alta: Jeesuksen pää!

—KERTOKAA JOS OLEN VÄÄRÄSSÄ MUTTA PIKKUHOUSUJA EI NÄY KUVASSA.

”Kukahan on kyseisen tatuoinnin tehnyt? Ihan vaan sillä, että osaa kiertää sen jätkän kaukaa.”

Sama tuli kyllä mieleen. Kamala räpellys.

Kukahan on kyseisen tatuoinnin tehnyt? Ihan vaan sillä, että osaa kiertää sen jätkän kaukaa.

näyttää enemmän vesa-matti loirilta joka kurkkii ruusupuskasta 😀

Itsekkin tatuointeja ottaneena voin sanoa että on todella huonoa jälkeä, toivottavasti tekijä korjaa sotkuisen työnsä vielä, Tulee kalliiksi mennä Kunnolliseen liikkeeseen korjaamaan tuo amatöörimäinen räpellys kuntoon..

KÄsittämättömän ruma tatuointi käsittämättömän bimbolla ja epävarmalla muijalla. Miten tuo edes näyttää Jeesukselta? Näyttää jonkun juopon kaverin valokuvasta tehdyltä kuvalta. Rumaa kun kaunis vaalea iho häpäistään noin amatöörimäisillä kuvilla.

Tiesin, että iida ei niitä fiksuimpia ihmisiä ole.Tämä tatuointi viimeistään todistaa sen. Näyttää enemmän joltain spurgulta kamoissa kuin jeesukselta, vaikka KUKAAN ei tiedäkkään miltä ko mieshenkilö näytti. Säälittävää.

No hieno tatska. Ja tiedän että Iida on uskossa meidän Herraamme Jeesukseen Kristukseen ja haluaa kantaaa Jeesusta turvanaan aina mukanaan missä meneekin ja liikkuukin. Kaunis ele!

Ruma tatska. Kuten ylläoleva totesi: huonosti toteutettu. Ei näyttelemisen arvoinen.

Voi jeesus miten mauton ja surkeasti toteutettu!
Parempi ois ollu pysyä tuon kanssa pois julkisuudesta.

Jo tatuoinnissa olevan henkilön ilmeen puolesta, parempi paikka olisi ollut ristiselkä.Tai lapaluiden väli, jos epiduraalipuudutuksen haluaa pitää mahdollisena.

Oma kommentti