Tässä hän on: Johanna Tukiaisen salattu sulhanen! ”Olen täysin rakastunut”

Johanna Tukiainen on julkaissut kuvan sulhasestaan ensimmäisen kerran. Johanna julkaisi kuvan Facebookissa, jossa hänellä on tuhansia kavereita.

Odotuksen myötä entisestään kaunistunut Johanna asustelee nykyisin Tukholmassa. Hän kihlautui lapsensa isän kanssa heinäkuun lopussa.

Johanna on paljastanut lapsensa sukupuolen. Tyttöä odotellaan. Pienokaisen laskettu aika on 9. lokakuuta.

-Komea, tumma ja tulinen mieheni, Johanna kirjoitti Facebook-päivityksensä yhteyteen.

-Kävimme romanttisella kävelyllä koirieni kanssa puistossa tänään, nautimme upeista helteistä, olen täysin rakastunut. Mieheni pitää hengellisistä, kristillisistä kokouksista, niin pitää löytää vielä hyvä seurakuntayhteys Tukholmassa, Johanna totesi.

Alla kuvakaappaus Johannan päivityksestä:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Vauva, parisuhde, lapsi, äitiys, kihlaus, odotus

Kommentit

Kyllä toimittaja nyt vetelee Tunkkia kölin alta ?

Piilovit*tuilu oikein kukoistaa jutussa…

Johan sulhon kasvot näytettiin sukupuolenpaljastusjuhlassa. Ja muuallakin on näkyny kuvia, ei mikään salaisuus tuo ”komeus” ???

Tukiaisen ”sulhasen” kuvia on ollut jo kuukausi kaupalla julkisuudessa,ihan naaman kanssa. Salaisuutena tukiainen koettaa pitää miehensä nimeä ja osoitetta,koska pelkää jonkun kertovan sille tosi asioita ”lamyyri” elämästä ja tukiaisesta itsestään. Olisipa oikeasti hauska tietää ,että tietääkö mies sangen runsaasta rikos rekisteristä vakeus tuomioista strippari taustasta miesten elätettävänä olemisesta jne. jne.. Ymmärtäisikö sulho juhannuksen viettoa morsiamensa ja kahden vieraan miehen kesken, entä sen ,että myös ns. kihlattu maksaa edelleen hesan vuokran ja kustantaa kynsiä ,ripsiä sun muita lisäkkeitä.. Voisi olla sulholle hieman pureskeltavaa….

Toimitus voisi tarkistaa faktat ennen julkaisua: Tukiainen ei tietävästi asu Tukholmassa, vaikka itse niin väittää. Ja kaunis hän on vain omasta mielestään, suurin ja kaunein.

Entisestään kaunistunut? Minä olen Norjan kuninkaan lehtolapsi ja myyn tarinani 15000 eurolla. Takaan että se on tarina.

Entisestään kaunistunut? Onhan siinä kaikki muutos parempaan päin?

Oma kommentti