Tässä sensuroimattomat kuvat Multi Climexin ”pornokeikalta” Pohjois-Savosta!

keikkaHymy kertoi eilen ensimmäisen mediana, että psykobillypunkkia soittava kemiläinen rockyhtye Multi Climex kohahdutti ja järkytti yleisöä festivaalikeikallaan Iisalmen Sandels Rockissa. Perjantaina avalla nähtiin dildon kanssa patsastellut neitokainen. Hän harjoitti myös suuseksiä, kunnes järjestysmiehet kantoivat naisen ja miehen lavalta.

Bändi oli peittänyt itsensä tekoverellä. Tiettävästi yhtye tiesi, mistä oli kysymys, ja swow-spektaakkeli oli ennalta sovittu juttu.

keikka21Hymy sai keikalta pari kuvaa, jotka se julkaisee nyt sensuroimattomana.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Multi Climex

Kommentit

Harmi kun Turmion Kätilöt on tehnyt tämän tempun jo vuosia sitten. Tapahan se tuokin yrittää saaha julkisuutta.

ps. laulaja on myös moniääninen, välillä tuntuu kuin olisi kaksi erillistä laulajaa. Välillä ääni on kunnon kähinää/rähinää ja hetken päästä ihanan pehmeää. Respect ja rock’n roll!

HardRock, mä olen kanssasi niin samaa mieltä. Voi noita typeryksiä, jotka tekee täällä itsestään ihan pellejä, kun eihän noilla ole psychosta mitään hajuu, ei ne kunnon meiningistä mitään tajuu!

Mun mielestä tuo tempaus oli aivan loistava, enkä ymmärrä miks joidenkin pitää poraa tuommoisen asian takia. Pistää vaan silmät kiinni jos ei kestä katsoa, niin mäkin teen kun telkkarista tulee jotain läskien rasvaimu toimintaa.

Bändin musiikki on psychobillyä parhaimmillaan. Suomesta ei toista löydy! Tätä bändiä voi aivan huoletta verrata muun muassa esim.Mad Siniin ja Nekromantixiin. Ja todellakin tämän basistin läpytys sulattaa psychobillUtytön sydämen, mutta mitäpä tuollaiset Lauri Tähkän nuolijat mitään tästäkään hiffaa.

Joten hajotkaa te popparit ongelmiinne ja antakaa rokkarien vetää täysillä, (vaikka perseeseen)!

mistä näitä ahdasmielisiä jeesustelijoita aina ryömii ensimmäisten joukossa haukkumaan ja tuomitsemaan kaiken,mikä ei vastaa tarkalleen omia mieltymyksiä ja ajattelutapoja!? jätkien musa psycobillyks aivan loistavaa,live-keikat AINA todella ”viihdyttäviä” ja genren mukaisia,ja basisti yks maailman parhaista. U got The thing going on!

Naurettava bändi, säälittävän huonoa musiikkia ja lisätehosteet…No, ei viitti edes sanoa!

Melko epäonnistunut Hymy, koska tuo sensuroimattomat kuvat on harhaanjohtava.Täysresoluutioisia kuvia ei ole vaan joku 200 pikseliä leveä.

Suomen rikoslain mukaan sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta voi saada sakkoja tai vankeutta, jos ”teko aiheuttaa pahennusta”.

Sama juttu jumalanpilkassa ja muissa typerissä laeissa, jotka ovat kotoisin rauta-ajalta.

Ihan muuten asiasta poiketen. Etsiskelin tuossa tietoa pändistämme ja huomasin, että kaksi lappalaista postaajaa ovat käyttäneet Meidän slogania kommenteissaan??? Eihän siinä, mutta pändinkin nimi löytyi kirjoitettuna, joten kai se on pakko ylpee olla. :s

Voi että olhit hyvät nämä pojat, ei ollu huonoa musiikkia! Oulussa Gloriassa kävith pari mummoa kattomassa niitä ja eiku jatkakaa samhan tahthin vain!
Kathelsiahan aina riittää…vai mitä!!!!

heh!

Jos tämä orkesteri ois tehny tän saman tempauksen jossain Psykobilly kekkereillä sisätiloissa niin ketään ei ois hetkauttanu, mutta kun se tehtiin Iisalmelaisilla festivaaleilla johon ei periaatteessa ollut ikärajaa ja siitä valtakunnaliset lehdet uutisoi, niin puolet Suomen kansasta on kollektiivisesti loukkaantunu, koska se loukkaa meidän periluterilaisia arvoja! Saanko naurahdella väheksyvästi! 🙂 Ja miksi pitäisi hävetä? Ai senkö takia, että se ei käy yksiin jonku toisen moraalikäsityksien kanssa. Aika itsekeskeistä odottaa/olettaa edes moista…
Hyvä että välillä joku edes räväyttää joskus!!!
Tappamiseen, itsemurhaan ja väkivaltaan saa viitata ihan rauhassa mutta ku vähän pillua vilauttaa niin kauhistellaan ja ryystetään iltateet väärään kurkkuun. Piru vie!

Suomen rikoslain mukaan sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta voi saada sakkoja tai vankeutta, jos ”teko aiheuttaa pahennusta”.
Toivottavasti eivät saa sakkoja! 😉 Bändi huono, mutta repäisy oli modernia!

hei nyt sitte mys te ämmättelijät huorittelijat muistakaa myös semmonen asia että teidän kommenteista voi myös ihmiset nostaa syytteen vaikka bändi teki mitä teki muttä muistakaa ettette tekää noilla kommenteillanne näytä kovin fiksuja olevan….

on pöljiä. Kemiläiset kunnostautui.. eivätkä osaa edes hävetä!
Typerykset on typeryksiä ja täytyy noiden ämmienki olla täystolloja!
Masturboikaa ja paneskelkaa niissä Kemin kämpissänne niin paljon
kuin perseet kestää, mutta älkää tulko ihmisten ilmoille kuin apinat
julkisesti paneskelemaan. Paskaa musiikkia ei horoilla paranneta.

Heheheh! Onko Johannes Avengerillä tullut katkeruus saman kylän poikia kohtaan?! Kyllähän tämä musiikki oli ihan hyvää vaikka lavashow olikin mauton.

Huonoa musiikkia ei myydä edes pillulla,,pitää paikkansa ” lööppijulkkis ”ei ole myynyt yhtään kappaletta.

Onko Multi Climexin pojat nyt onnellisia, onko? Hellanlettas, kun päästiin ihan lehteen. Huonolla musiikilla kun ei saa juttua aikaan, niin pitää sitten keksiä jotain millä saa teiän pikkuriikkisin bändin otsikoihin. Huonoa musiikkia ei myydä edes pillulla, sano Johannes Avenger

Niinpä… postimerkin näistä ”kuvista” saisi, ei oikein muuta.

Oma kommentti