Tässä talossa on Miss Suomen penthouse!

Miss Suomi Bea Toivonen muutti hiljattain Keravalle, mutta ei tiedäkään, että kotikadulla on asunut aiemmin toinenkin julkkiskaunotar.

Miss Suomeksi keväällä valittu toisen polven missi Bea Toivonen erosi pitkäaikaisesta poikaystävästään Roopesta elokuussa. Missivuosi täytti siis jälleen kerran surullisen tehtävänsä: parisuhde ei kestänyt. Pari asusteli Jyväskylässä hulppeassa pilvenpiirtäjässä Jyväsjärven rannalla, kaikki oli lähellä. Järven jäällä saattoi vaikka talvella luistella ja lenkkimaastot kiersivät vesistöä.

Mutta eipä Bealla mene huonosti nytkään. Sinkkukämppä löytyi pienoisen mutkan kautta. Bea muutti etelään töiden perässä – sukulaisilleen Tuusulaan – syyskuussa, mutta sai viime vuoden puolella myös vuokrattua asunnon Keravalta. 

Bea on ikään kuin juurillaan, sillä hän on kotoisin Tuusulan ja Keravan rajalta. Uuteen asuntoonsa hän majoittautui kämppiksen kanssa. Neitokainen on ystävä Jyväskylästä.

Kalinaisen kulmilla

Eikä Miss Suomen todellakaan tarvitse vanhoissa nurkissa majailla, sillä kotitalo on upouusi, viime vuonna valmistunut. Se sijaitsee aivan pääradan varrella. Juna-asema on kaiken lisäksi minuutin kävelymatkan päässä, vaikka missiauto ei pakkasaamuna starttaisikaan.

Tosin, alue jossa Bea asuu, on viimeisen päälle modernisti suunniteltu. Identtiset kerrostalot, joita on nelisen kappaletta, kätkevät alleen maanalaiset ja lämpöiset parkkitilat. Lähikauppaan missillä on matkaa puolisen kilometriä ja Keravan keskustaan saman verran. Kaikki on lähellä.

Mutta sitä Bea ei taidakaan tietää, että samalla kadulla, vanhemmissa kerrostaloissa tosin, on asustellut aiemmin toinenkin julkkiskaunotar: nimittäin Henna Kalinainen! Hänen vanhempansa asuvat edelleen seudulla.

62 neliötä ja hyvä varustelu

Bea asustelee kahdeksankerroksisen kerrostalon ylimmässä kerroksessa. Hän onkin vitsaillut saaneensa oikean ”penthousen” eli kattohuoneiston. Asunto on vuokrakämppä toisin kuin oli Jyväskylän asunto, joka oli Roope-exän varakkaiden liikemiesvanhempien omaisuutta.

Alueen neliöiden keskihinta on näillä kulmilla 2 400 euron tietämissä. Vuokratkaan eivät ole halvimmasta päästä, sillä rata on aivan konttausmatkan päässä. Jopa yksiöstä voi joutua Bean kotitalossa maksamaan 600 euron kuukausivuokraa.

Bea ja hänen kämppiksensä asuvat siis kohtuullisen leveästi, sillä heillä on käytössään kolmen huoneen ja keittokomeron kokoinen asunto. Kummallakin on siis makuuhuoneensa ja yhteinen olohuone. Neliöitä asunnossa on 62. Vuokraa tällaisesta asunnosta joutuu maksamaan tarkalleen 885 euroa, ei siis vähän.

Asunnot ovat nykyaikaisia ja sisältävät aivan vakiovarusteisina esimerkiksi astianpesukoneet. Muovimatoillakaan ei tällaisessa talossa asuta – lattiaratkaisut ovat kauttaaltaan laminaattia ja laattaa.

Talossa on yhteensä 42 huoneistoa, eli missillä on siis paljon naapureita. Yhtiöllä on myös oma pommisuoja.

Bea on paraikaa Miamissa, Floridassa Miss Universum -koitoksessa. Tällä välin majaa pitää Bean kämppis.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: asunto, Miss Suomi, Henna Kalinainen, Bea Toivonen

Kommentit

Oma kommentti