Samu, Lauri ja Evgeni panevat parastaan

Tässä teille, naiset, mieskomeutta: Evgeni, Lauri ja Samu haluavat uudeksi Mr. Finlandiksi!

Mr. Finland -finalistit Evgeni, Lauri ja Samu lähtivät viettämään kuumaa kesäpäivää Helsingin Hietaniemen uimarannalle. Mieskomistukset saivat osakseen ihailua ”biitsillä” olleilta naisilta. Hymy oli paikalla mukana.

Evgeni Ylänne, 26, riisui, vaihtoi bermudat ylleen ja veti useita etunojapunnerruksia hiekkarannan kuntoilupaikassa. Mr. Finland -kisaan hän kertoo osallistuvansa silkasta mielenkiinnosta.

– Tämä tuli vähän vahingossa. Ei ollut mitään syytä perääntyä. Toimin operaattorina puhelinalan yrityksessä. Olen pikkulapsesta saakka harrastanut kamppailulajeja ja harrastan liikuntaa yleisurheilusta nyrkkeilyyn. Olen vetänyt siis jätkiä turpaan ja myös saanut itse. Harrastukset ovat vähän jääneet kiireisen työni vuoksi, Evgeni sanoo pilke silmäkulmassa.

Miehellä juttu luistaa ja ainakaan puheesta ei uskoisi, että hän on syntyisin Siperiasta.

– Olen kotoisin Omskin alueelta. Muutimme Suomeen ollessani 4-vuotias.

Tampereelta kotoisin oleva, mutta Turussa asuva Lauri Mäntysalo, 21, liittyy seuraan. Ulkotiloihin rakennetussa kuntoilupaikassa mies nostaa puntteja kevyesti. Hauikset pullistuvat nostoissa, kun Lauri kertoo haaveilleensa jo vuosien ajan osallistumisestaan Mr. Finland -kisoihin.

– Haluaisin menestyvän suomalaisen yrityksen mainoshahmoksi.

– Aamuisin olen kaupassa töissä. Iltaisin ja viikonloppuisin teen yritykseni tiimoilta autojen kosmeettisia hoitotoimia.

Samu Torvikoski, 21, on kasvoiltaan ikäistään nuoremman näköinen. Eli todellinen puumanaisten suosikki.

– Haluaisin lähteä edustamaan Suomea ja suomalaisuutta ulkomaille. Tarkoitukseni olisi päästä Mr. Universe -kisaan Aasiaan. Tähän Mr. Finland -kisaan osallistumiseni lähti vähän kavereiden heittämästä vitsistä, että tuollainen nätti poika voisi lähteä mukaan.

– Harrastan salibandya ja käyn silloin tällöin salilla treenaamassa. Olen sinkku. Elämäni on aika menevää. Kaikki otetaan vastaan. Elämää ei kannata ottaa liian vakavasti, mies sanoo.

Lue juttu ja katso lisää syötävän komeita kuvia Ilari Kauppisen kirjoittamasta ja Kari Pekosen kuvittamasta jutusta Hymyn painetusta lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Evgeni Ylänne, Lauri Mäntykoski, Mr. Finland, Samu Torvikoski

Kommentit

Oma kommentti