Tässä tulee Suomen pelottavin nainen: ”Satuttaminen tuntuu hyvältä!”

Outi LouhimoVapaaottelu on miesten maailma, ja Suomesta löytyykin ainoastaan kolme naisammattilaista. Menestynein heistä on Outi Louhimo.

Elokuun Hymyssä Outi kertoo elämästään, jota sävyttävät murtuneet nenät, puhjenneet tärykalvot ja tikit.

-Matsin jälkeen olen aina ihan puhki. Ellen olisi, en olisi antanut kaikkeani. Vihaan häviämistä ja tappiosta toipumiseen meneekin monta päivää, Outi tykittää Hymyssä.

Mutta kuunnellaanpa lisää:

-Voitin ensimmäisen vaparimatsini teknisellä tyrmäyksellä. Pääsin matossa vastustajan päälle ja löin niin ettei tuomari voinut muuta kuin keskeyttää. Vastustaja oli hakatun näköinen, fiilis oli tosi hyvä! Tuntuu hyvältä, kun osuu vastustajaan kunnolla. Kun näkee, että satuttaa…

Teksti: Hymy
Avainsanat: Outi Louhimo, vapaaottelu, naisammattilainen

Kommentit

Voisin antaa tuon tytön lyödä minua 10 min niin että pidän kädet taskussa kokoajan, sen jälkeen tyrmäisin hänet käyttämällä ainoastaan oikeaa kättäni. En kyllä löis kauhean kovaa silti ettei prinsessa menis rikki. 🙂 ” Tekstistä päätelleen oot 100kg läski datahanska, joka nostattelee egoo kovistelemalla netissä…. Outin kanssa treenanneena voin sanoo et mimmi lyö lujaa ja toiseks nii jokainen joka treenaa vaparii nii ei oo päästä viallinen jolla on lapsuus täynnä traumoja 🙂 (Nyt joku äidinkielen opettaja saa haukkuu mun suomen kieleä )

Kommentit on psykologisesti mielenkiintosia: Heti kun kuvaan tulee väkivaltainen nainen, niin varsinkin netissä alkaa hirveä uho ja vähättely. Veikkaisin, että nää vähättelijät olisivat oikeassa elämässä harvinaisen hiljaista poikaa tuonkin muijan edessä 😉

Samantapasta säälittävää ”pakkokukkoilua” tapahtuu myös pitkien miesten kohdalla. Sinällään se kyllä on huvittavaa, kun pieni mies yrittää niiiin kovasti haastaa riitaa jättiläisjärkäleen kanssa 😀 No, ainahan sitä voi kuvitella, että machoilu toisi muka paremman itsetunnon.

Voisi miettiä hetken ennen kuin antaa haastattelun lajin nimissä ja pilaa sen mainetta?

ihan lässy muija. pitääkin esitellä itteensä täällä. hyi.

tota vois satuttaa takaapäin,you know what i mean! hahaha
bullseye bitch

Muistakaa ihmiset, että lapsena pahoinpideltyjä kävelee kaduilla joukossamme: he nauttivat toisten satuttamisesta. Se (toisten satuttaminen) voi olla lopulta ainoa tapa purkaa omaa kipua/ahdistusta.

kauhean negatiivista palautetta näin nätti tyttö saanut.. tyttö juuri mun makuun, jos tulisi riitaa niin muijaki vois lyödä minua takasin 😀

Aws ompa suloinen pikku tyttö! Onkohan baby face:n pitänyt viedä tatuoijalle väärennetty holhoojan suostumus paperi että on siirto/hennatatuoinnit saanu laitattaa?

Voisin antaa tuon tytön lyödä minua 10 min niin että pidän kädet taskussa kokoajan, sen jälkeen tyrmäisin hänet käyttämällä ainoastaan oikeaa kättäni. En kyllä löis kauhean kovaa silti ettei prinsessa menis rikki. 🙂

Juuri nainen mun makuun. Voitais sitten kotona hakata toinen toisiamme.

Kummasta tulee parempi tappelija: koulukiusaajasta vai koulukiusatusta?

Olisiko hormoneilla tai muilla osansa tuollaisessa toiminnassa? Kamalaa.

Ompa tyttöraasu niiin pieni ja rikkinäinen… Ei oo äitee halinu.

Tälläisiä lahopäitä tai ainakaan lahopäisiä vastauksia ei vapaaottelu todellakaan kaipaisi.

Oma kommentti