Tässä tulee Suomen vaarallisin mies!

Auvo NiiniketoItsepuolustuskouluttaja Auvo Niiniketo on mies, jolle ei kannata ryppyillä. Tukalimmat hetket urallaan mies on kokenut Tsetseniassa ja Dagestanissa suojatessaan kansainvälisen yrityksen johtajia ja YK:n kehitysaputyössä olevien henkeä.

-Suojeltavat ihmiset olivat vaarassa tulla kidnapatuiksi. Koko ajan odotetiin, että jotkut tulevat ja ampuvat. Rynnäkkökiväärillä ammuttiin sarjaa, kun istuttiin autossa, Niiniketo muistelee.

Myös suomalaisrikollisiin Niiniketo on joutunut ottamaan tuntumaa. Kerran eräältä mieheltä yritettiin periä 900 000 silloisen markan velkaa niin aggressiivisesti, että turvamies Auvo Niiniketo kutsuttiin paikalle hieman ”neuvottelemaan”.

-Ilmoitin, että minä päätän mitä maksetaan, vai maksetaanko mitään, Ave muistelee.

Niiniketo, 55, kertoo äärettömän mielenkiintoisesta elämästään ja työstään maaliskuun Hymyssä. Hurjassa haastattelussa Auvo kertoo kehittäneensä Hokutoryu-nimisen itsepuolustuslajin, jota opetetaan ja treenataan nykyään maailmanlaajuisesti. Iranissakin on peräti 40 000 harrastajaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Auvo Niiniketo

Kommentit

Auvo on tyrmänny oikeasti 200 miestä ja perustanu jujutsun että piää kunniotaa. ja siksi auvolla on 5 dan kickboxin koska on sen arvoinen ja on tuonut sen suomeen .

Matti on vaarallisin, mahtava ponnistusvoima ja hallitsee keittiöveitset.

Vaarallisin laji joka on kehitetty Suomessa.

Lajissa yhdistyy Recknagel-tyyli ja nykyaikainen V-tyyli ja
taitava keittiöveisten käsittelytaito:)

Kyllähän se Suomen vaarallisin mies on Tauski Peltonen: jos nyrkki ei tehoa, niin riipivä tulkinta kappaleesta ”Sinä vain” lyyhistää vastustajan.

Auvvo on kovempi ku Norrisin Chuck vai miten se oli.. Se vaan on semmonen homma että aina löytyy kovempi jätkä eikä sitä tarvia edes kovin kaukaa etsiä…

Niinikedolla ei mitään nyrkkeilyn suomen mestaruutta ole ja potkunyrkkeilyssä vain yhtäkkiä päätti että minullapa onkin 5-dan vyö.

Hurja mies siltikin, nuorempana. Nyt ovat jäljellä enää muistot.

nim, harrastelija, sulla on ainoa asiallinen kommentti. Se on faktaa. Auvo on mukava ja kiltti mies. Olen tuntenut Auvon yli 20v.

MILLOIN AUKKI ALOITTAA TANSSIKEIKAT DOLSDANCERSEISSÄ?

Jee, vihdoin Hymykin osuu nappiin!!!! Ave on elävä legenda ja se on vetänyt turpaan useampaa konnaa kun kukaan muu!!! Sen Ju-Jutsu skillssit on samuraitasoa ja se on myös laittanut terroristeja solmuun paremmin kuin George W. Bush!!!! Kiva että uudempi polvikin saa tietää että kuka on ravintoketjun yläpäässä!! Tietävät sitten varoa jos kadulla tulee vastaan!!! Kaapelilla on käynyt kaikki Aittomäestä ja Fedorista lähtien Aven opissa!!! UFChen Avea pyydettiin myös mutta ei se saanut lisenssiä kun ne jenkit tiesi että sieltä octagonista ei jengi elävänä lähtis ulos!!!

Veikkaan et Kaarlo Auvonen pistäis yhen steissimaven tota jäbää leukaa ni toi menis itkee hammaslääkärille uusia proteeseja. Kas-Pin on kurkoille, ei sii mikää suihutsujutsukat pärjää ku tulee Kas-Pinia harrastava katutaistelussa vastaan. Tsekaa youtubesta!

kingeistä kingein käppänä, jengi huutaa leipää aina kun auvo heittää kivee.

Ei se ehkä hirmu vaarallinen oo, mutta on kumminkin Suomen mestari Nyrkkeilyssä ja karatessa (jossa musta vyö).
Potkunyrkkeilyssä 5. asteen musta vyö, oli maajoukkueessa ja myös valmensi maajoukkuetta.
Jujutsussa 9. danin musta vyö.
Kouluttanut mm. poliisivoimia Suomessa, Virossa ja Venäjällä, mainittavan arvoinen voisi olla tuo Venäjän poliisin Alfa-ryhmä joka on tunnettu brutaaleista toimintatavoistaan.

Taitaa Auvolla olla aseenkatolupa, jos ei nyrkeillä pärjää
niin mutka vaan esiin 🙂

Lyijynmyrkytykseen pysähtyy isompikin karhu 🙂

tuskin tuo mitenkään erityisen vaarallinen ole.. vai luuletko että kun kävelee kadulla vastaan niin tappaa..

Erkio? Hae pillerit.

Oma kommentti