Tässä tulevat uusi Matti ja Mervi!

Henna ja Antti KurhinenBB-aviopari Antti ja Henna Kurhinen lunastavat pian paikkansa uutena ”Mattina ja Mervinä”, sen verran taajaan marraskuussa avioituneen nuorenparin toilailuista uutisoidaan.

Hiljattain rakastavaiset vierailivat Tallinnassa, ja ilta päättyi mustasukkaisuusdraamaan. Antti löi Hennaa ja sai itse korkokengästä niin että nenä nyrjähti, huuli halkesi ja naama tummui. Lyöjänä ei kuitenkaan ollut Henna. Pariskunta ei muista illasta mitään. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Tammikuussa parin välienselvittely päätyi niinikään uutisiin. Tuolloin Henna joutui putkaan. Itse asiassa molemmat olivat tammikuussa kaksi kertaa putkassa, sillä toinen kerta liittyi huume-epäilyyn.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Henna Kurhinen

Kommentit

Jos näen nämä joskus jossain laivan käytävällä sammuneina niin kusen päälle.

Niin Nykäsen tekemiset sentään meistä joitakuita kiinnosta… nämä vaan täyttävät lehden sivuja, jotta taitossa saavat sopivat sivumäärät täyteen.

Vähän LIIAN IMARTELEVAA verrata tätä paria Mattiin ja Merviin….

Matti sentään on kaikkien aikojen mäkikotka jne. Miks nuo ovat julkisuudessa? Tositeeveestä tuttuja…
Kuka niitä ees muistais, jos ei olis jotain roskalehtiä.

Ei voi olla niin, että Suomen eniten uutisoidut henkilöt ovat nämä kaksi idioottia 🙂

Toinen supertyhmä pariskunta on tämä Martina ja Esko – kaksi täysin käsittämätöntä tyhjäntoimittajaa, jotka ovat palstantäytteenä joka puolella vain koska myyvät vauvansakin lehtikuviin.

Mikä media uskaltaa ensimmäisenä julistaa olevansa Kurhis -vapaa vyöhyke ja lopettaa tällaisista turhista julkimoista uutisoinnin? Uskon, että se, joka näin uskaltaa tehdä saavat välittömästi runsaasti kiitosta ja lisäarvostusta PLUS PALSTATILAA MYÖS MUISTA MEDIOISTA!

HYMY? Löytyykö kanttia?

Petsku ja Viivi on pahempia niistä tulee Matti ja Mervi. Eihän Mattikaan aloittanut tyhmyyksillä, ja sekosi vasta kun oma tähteys noousi päähän. Sama varmaan Petskulla, heti kun viivi ei ole enää missi niin tulee romahdus.

Siin on kans kaks niin tyhmää henkilöö et huh huh…ja sit niistä jaksetaan viel kirjoittaa…säälittävä jätkä ku lyö muijaa vaikka se välil sitä varmaan kaipais..menkää ruotsiin tai jonnekin ihan mihin tahansa!!puupäät

Oma kommentti