Tässäkö on Tauskin kaunis gambialaiskaunotar – katso kuva!

Tauski Peltonen on ollut viime päivät median ristitulessa, kun hänen ex-vaimonsa Virpi Kätkä ja Henna Peltonen ovat syyttäneet laulajaa pahoinpitelyistä. Tällä hetkellä Tauski on yhdistetyllä liike- ja lomamatkalla Gambiassa, josta hän on kertonut löytäneensä jo kaunista seuraakin.

Tauski on vihjaillut tutustuneensa 25-vuotiaaseen liikenaiseen, jonka kanssa hän on ollut ennen matkaansa yhteydessä internetin kautta.

Äskettäin Tauski lisäsi Facebook-sivuilleen kuvan kauniista tummahipiäisestä naisesta. Merkityksellisesti kuvatekstiin oli kirjoitettu Tauskin laulun kertosäkeen tavoin: Tule minut hakemaan täältä pois.

Onko tässä Tauskin salainen gambialaisrakas? Kuva on otettu tekstistä päätellen afrikkalaisen deittipalvelun sivuilta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen, Virpi Kätkä

Kommentit

Miksiköhän meitä älykkäämmät sivilisaatiot eivät ota ihmiskuntaan yhteyttä? Vaikka täällä olisi kiehtova ihmisrotu jonka kanssa voisi antautua älylliseen mittelöön!

Virpi Kätkä pääsi jopa niin pitkälle että oli edustamassa Suomea euroviisuissa (vaikka nolosti kävikin), niin pitkälle ei tää tauno pääse koskaan. Se taitaa ottaa kovasti pattiin? Lisäksi Virpillä on akateeminen loppututkinto ja siihen ei taunon äly riitä. Eipä tauno osaa sikstoisekseen edes laulaa..

Tuon naisen kuva minullakin on jo, tosin lähettäjänä ns. Nigerian scammeri. 😉
Ottaisi nyt vaan sen tunkiaisen rinnalleen niin saisi vanhemmatkin rauhaa hetkeksi.
Business matkalla… 😉 … kts luottotiedot. Supermarjoriitta voisi nyt laittaa viitan harteilleen, koota pesueensa viitan suojaan ja lähteä edulliselle lomalle linnaan soittamaan peppipitkätossua.

Jaaha mitähän liikettä tuo nainen siellä harjoittaa,
ettei vaan olis edestakaisen liikkeen harjoittaja….

Onpas kaunis tumma nainen. Paljon onnea vaan Tauskille uuden rakkauden johdosta. Toivottavasti tällä kertaa rakkaus ja onni kukoistaa, sillä paistaa se aurinko risukasaankin.

Oma kommentti