Tätä mieltä Tauskin 20 vuotta nuorempi hanipani on ikäerosta!

Tauski Peltonen, Henna TuominenOn Tauski Peltonen, 49 vee, armoitettu laulaja Suomen Merimaskusta. On Henna Tuominen, 29 vee, salarakas ja Vesa Keskisen ex-siippa Tampereelta. On kesä, on häät.

Näin salamakihlautunut ja Hymy-lehdelle ensimmäisen yhteishaastattelunsa antanut kyyhkyläispari suunnittelee. Lapsiakin on tulossa pian, mikäli ”harjoittelun” määrään on uskominen.

Lue lisää pariskunnan sokkirakkaudesta kesäkuun Hymystä! Jutussa Henna myös paljastaa, miltä 20 vuoden ikäero tuntuu.

-Ikäero ei tunnu millään tavalla suhteessamme. Mielestäni on pelkästään positiivinen asia, että minulla on mies, joka ei ole kasvanut pumpulissa. En haluaisi olla ihmisen kanssa, joka ei ole nähnyt elämää ja käynyt elämänkoulua, Henna pohtii.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Tuominen

Kommentit

Samantasoiset ihmiset ovat selvästikin löytäneet toisensa ja tämä ei ole kehu…

Toi ED HARDY on sitten niin ”kasaria” kun olla voi, varmaan kukaan muu ei enää kehtaa laittaa päälle ku marttiina ja se eerikäinen. hei, tosi in! hahaha

Jaa, eikös Hennan eksällä ollutkaan elämänkokemusta ja oliko tuo ihan pumpulissa kasvanut?

Ei taida olla kummallakaan kaikki kotona.

Oikein Ed Hardyn paita päällä… Kuka noita käyttää?! Sitäpaitsi muistelen joskus lukeneeni, että tyyppi on asunut veneen alla jne. Että aikamoinen saalis.

Miksi naiset aina rakastuvat renttuihin…? Mitähän kouluja Tauski on käynyt?

Virpihän ”roikkui” Tauskissa Tauskin kihlausuutiseen asti eli hän elätti toivoa yhteenpalaamisesta… aika nöyryyttävää kun tietää Tauskin ”uskollisuuden”…

Joo tosi baby vielä Virpi oli tosi upee nainen, eipä osannut arvostaa, minkä taakseen jättää sen edestä löytää.

Tauski on selvästikin tehnyt lapsia vaimojen ”pyynnöstä” pelkästään… ei ole siis itse niitä tosissaan halunnut….se näkyy siitä kun hän on lapsen tasolla vielä itsekin puheistaan päätellen, epäkypsä siis vanhempena…

Ajattele MITÄ PUHUT TAUSKI! lapsiisi tuo kaikki voi sattua!

Mjaa… tuskin Tauskilta sen kummemmin mitään käteen jää.

Onnea pariskunnalle! Toivottavasti näemme lapsetkin yhteiskuvassa pian! Ei ikäerolla ole väliä, vain aidolla rakkaudella! Kell aarre on, se aarteen peittäköön. Kell onni on, se onnen kätkeköön!

Oma kommentti