Tauski esitteli uuden merenrantakotinsa – katso!

Tauski PeltonenLaulaja Tauski Peltonen hankki hiljattain Merimaskusta hulppean 210-neliöisen merenrantatalon, jossa kelpaa lokostella. Lähes kateeksi käy, kun Fokaksi nimetyssä vuonna 2007 valmistuneessa talossa on tilaa kolmessa eri kerroksessa, ja huoneitakin on kuusi. Tauski maksoi punaisesta puutalostaan pyydetyn summan, noin 300 000 euroa.

-Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Mielestäni maksoin kohtuullisen hinnan. Pulittaisin pelkästään merimaisemasta sata tonnia, suolaisen veden ystävä ylistää.

Katso useampisivuinen, näyttävä kuvareportaasi Tauskin lemmenpesästä helmikuun Hymystä.

Ai niin, Tauski, mitenkäs ne naisasiat?

-Olen sinkku, mutta myönnän olevani enemmän suhdemiehiä. Parisuhteeseen liittyy paljon turvallisuuden tunnetta, tasapainoa, hauskuutta ja läheisyyttä. Näitä asioita tarvitsisin elämääni.

Tiettävästi Tauski vieraili vastikään Thaimaassa on-of-siippansa Virpi Kätkän kanssa. Jää nähtäväksi, muuttaako taloon sittenkin uusvanha emäntä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tauski Peltonen, Virpi Kätkä

Kommentit

Mahtavia sanotuksia biiseissä,saa naisen kyyneliin…onnea Tauskille oman kultasi kanssa 😉

Jos me kaikki olisimme mulkkuja niin emme olisi kirjoittelemassa tässä arviointeja Tauskin elämäntyylistä. Olisimme niin suvaitsevaisia että emme ymmärtäisi edes välittää… Toiset ovat mulkumpia kuin toiset. Vähiten mulkuimmat ottavat enemmän huomioon esim. lähimmäistensä tunteet.

älkää haukkuko sitä. vaiks se onki mulkku, mut niinhän me kaikki.

Tuo aija on niin iljettava. Elamantapa petturi. Miksi sen pitaisi olla suhteessa? Ois vaan vapaa niin voi panna kaikkia. Ei se kuitenkaan ois uskollinen seuraavallekaan naiselleen.

Ja mita tulee kamppaan, onhan nyt monella varaa 300000e:n kamppaan. Itsellanikin on kaksinkertaisen hintainen kamppa ja hyvin pyyhkii.

Kake Randelin on miellyttävä ja asiallinen persoona! Hyvä ehdotus!

Minää oon kerran nähäny Tauskin Pattijoen P. Jokisessa! Hiriveessä kännissä oli, tuli ulos tappelemaan jonkun naisen kanssa puhelimeen.

Isoille taloille hukkaneliövero. Jos ei lahkeessa pullota niin sitten ostetaan jotai isoa.

Hesarin jutun mukaan suhteessa on menossa harkita-aika. Mitä se ikinä tarkoittakaan. Ilmeisesti rajua seksiä lehdessä kerjäävää sinkkumiestä.

Eiks tauski ole pyöritelly naisia keikoilla jo Naimisissakinollessan..ei se kato et onko hän varattu vai ei….

Turvallisuuden tunnetta, tasapainoa, hauskuutta ja läheisyyttä, näitä asioita TARVITSISIN elämääni, luettelee Tauski ja lisää olevansa sinkku.

Etkö ole ensisijaisesti perheenisä? Mikä Virpi on elämässäsi? Paremman puutteessa hänkin käy, niinkö….

Voi kun onof-siippa ymmärtäisi etsiä miehen, joka arvostaa häntä naisena ja äitinä. Ei komea talo (onko vielä velkainenkin) yksin miestä Tauskistakaan tee!

Oma kommentti