Tauski: ”Hoitovirhe oli viedä henkeni”

Tauski Peltonen-Rakastan elämää enkä halua vielä kuolla, laulaja Tauski Peltonen toteaa dramaattisten sairaalakokemuksiensa jälkeen.

Tauski on yhä järkyttynyt Merimaskun kotirannassa kesäkuuun lopulla tapahtuneesta vesiskootterionnettomuudesta, josta tuli miehelle useiden viikkojen taistelu. Sairaalassa käytiin useaan otteeseen ja Tauski kiidätettiin kerran jopa hätäleikkaukseen. Tauskin mukaan perna suorastaan räjähti hänen sisällään, eikä kuolemakaan ollut kaukana. Mies kärsiin edelleen kovista vatsakivuista.

Tauski paljastaa elokuun Hymyssä, kuinka hoitovirhe oli viedä hänen henkensä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tauski Peltonen

Kommentit

Taisi olla alkomahoolia veressä vesiskootterilla pelleillessään. Ja kuka käski lähteä sitten samantien keikalle sairaalasta päästyä. Hoitovirheet kannattaa raportoida ihan muualle jos haluaa asiansa etenevän. Tosin aina ei voi toisia syyttää omista virheistään. Kasva jo aikuiseksi!

Tauskilla on kyllä kauniita naisia viisikymppiseksi mieheksi, sitä ette voine kiistää!! Älykkyys onkin sitten toinen juttu

Se on tää NEN loppu.Taukki Peltonen,Johanna Tukiainen,Henna Kalinainen,Antti Kurhinen Esko Eerikäinen Vesa Keskinen …..

Etsi oman ikäisiä vanhoja naisia. Jätä ne rauhaan, jotka voi olla iältään omia tyttäriäsi… Perkeleen Taukki. Miehisty jo pikku hiljaa vanha hinaaja.

Eikö nämä Taukki-Tauskista tehdyt uutisoinnit voisi lopettaa kokonaan?

Kaveri on 10v päästä eläkeiässä mutta on jäänyt tyylissä ja ajatuksissaa murkun tasolle. Päivitä tyylisi 2010-luvulle. Aivoja et voi vaihtaa joten sivistys- ja älykkyystasosi suhteen peli on menetetty.

Kiitos nimimerkille jooel von repee.

Ehdottomasti päivän paras kommentti!

no perhana, eiks tää avaa hakas rakas oo ainakin Tauskin hitti.

Aah tauski. Tunnetaan mm. hiteistään… no siitä… sanokaa nyt joku…

Tauski, tuo Suomen miespuolinen Veera Teleniuksemme on tullut tunnetuksi mm. seuraavista hiteistään:

Rakastan elämää enkä halua vielä kuolla.

Henna on harvinainen suomalainen suomalainen nainen kun on erittäin timmi & seksikäs & kauniskin vielä.

Äläs nyt taukki, onhan hannalla sentään uuet tissit, kyllä sun kelpaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vain yksi kysymys, MITEN 50 v vanha mies voi olla näin pirun lapsellinen ja tehdä aina kaikkensa jotta pääsee juorulehtiin?????

Hahahhahaa, mahtavia kommentteja! Hymyssä jostain syystä on ihan parhaat tyypit näitä juttuja kommentoimassa!

tää luuseri oli ”tähti” joskus kasikytäluvulla ja sillä oli tasan pari hittiä, siinä kaikki. elämä on mennyt hurjaa alamäkeä, sekoilua, juorulehdissä oloa, kännäystä, örvellystä, naiset vaihtuu bimbosta bimboon, lapsia tehdään koko ajan mutta ei huolehdita niistä, pahoinpitelyitä jne jne

syytä ihan itteäs, et pidä sitä korkkia kiinni et millään, vaikka lääkärit käskisi!

Helppo taas haukkua meidän terveydenhuoltoa!! Eihän lääkärit ole mitään Jumalia tai ennustajia. Kannattaa sitten käyttää yksityisiä palveluja jos ne on niin erinomaisia. Etkä kuvassa niin kovin huonovointiselta näytä!!

Hennalle: ”Kulkijan sielu on
niin rauhaton
Tahdon olla vain vapaa ja mennä
Mä pyydän ennen kuin myöhäistä on
Lennä lintu pieni kädeltäni lennä”

Ainoa virhe mikä kohdallasi tulee mieleen on se, että olet ryhtynyt laulajaksi ja julkkikseksi. Et ole mitenkään järjen jättiläinen. Kaltaistesi on pidettävä matalaa profiilia.

Miksi olet esillä joka ainoa päivä? Et ole tehnyt mitään niin suurta että se ihmisiä kiinnostaisi.

Tauski, Henna hankki uudet tissit…nyt on sitten syytä seistä…

Ei ole Tauskin miehelle liian paksu ja mauton kaulakoru edes kultaa, korkeintaan sterlinghopeaa. Eikä taida olla elämäkään kovin kultaista, vaan kohtahan hiukset saavat hopeavärin…

Voi Tauno-reppanaa! Ei taida herua sympatiapisteitä, vaikka yritystä on ollut jos minkälaista! LOPETA ÄIJÄ RUIKUTUS JA MIEHISTY!

”tauski paljastaa hymyssä kuinka ALKOHOLI oli viedä hänen henkensä”

Hoitovirhe? Itse äijä lähtee johonkin räkälään keikalle samantien. Ja mistä lie skootterionnettomuus johtunut, kännäilystäkö? Ja onkohan Tauski ollut muka nyt tipattomalla?

Milloinkohan maksa taikka haima suorastaan räjähtää ?

Voi taivas, onneksi parani!
Liru, laru loru moni turha poru ratkiriidaksi muuttuu.

Jaa, hoitovirhe :D. Siksikö se tämä vanhus sitä nykyistä teinityttöä kutsuu.

Tee virheestä valitus.. mitä sitä täällä poraat!!

Tämänkin lehden mukaan ko. potilas lähti keikalle, vaikka oli vielä toipilas – olisiko syytä katsoa myös peiliin? Todellisista hoitovirheistä ilmoitetaan potilasvahinkolautakunnalle – Hymyn sivuilta asia ei etene.

Toteaja…onkohan Tauskin ura koskaan ollut edes nousukiidossa???

Onkohan Tauskin ura laskussa, kun pitää pullistella itse aiheutetun tapaturman jälkiseurauksilla?

Kummallista. Edellisillä viikoilla tällä paikalla olikin tuon hönnö tyttöystävä esittelemässä tissejään. Nyt tuo vinkuu kipujaan. Missä on hönnön elämän prioriteetit? Tisseissä?

Oma kommentti