Tauski ja ex-vaimo Henna samalle keikalle avioeron jälkeen – huh mitkä kommentit!

Tauski Peltonen ja hänen ex-aviovaimonsa Henna nousevat helsinkiläisen ravintola Circuksen lavalle – tosin eri aikaan – lauantaina 8.3. Suomen Suurimmissa Sikabileissä.

Mukana on melkoinen kattaus artisteja ja ilmaista sikaa ennakkolipun ostaneille (katso linkki).

Hymy tavoitti ex-kohuparin kommentoimaan, miltä tuntuu vetää keikka samassa tilassa, ehkäpä jopa kohdata toinen toisensa ohimennen.

-Lauantain keikkaan suhtaudun aivan kuten kaikkiin keikkoihini eli työt hoidetaan aina parhaalla mahdollisella tavalla. Kiertueemme on lähtenyt hienosti käyntiin ja niin Livin´Joyn kuin Culture Beatin Tania Evansin kanssa tulemme tanssipartnerini Sofian kanssa hyvin toimeen. Tuskin edes siis ehdin noteeraamaan ketä muita tapahtumassa esiintyy, Henna toteaa diplomaattisen ystävällisesti.

Tauskin kommentit tässä:

-Kun taustatahoni oli saanut noin viikko takaperin tiedon että ex-vaimoni on esiintymässä samassa yökerhossa olivat he heti ryhtyneet varotoimiin ja onkin aiheellista. Eli yhteiskeikkaa ei ole eikä tule. Emme esiinny samaan aikaan lavalla. Itselläni on kaksi henkivartijaa mukanani ja järjestävä taho on lisäksi vahvistanut, että Henna ohjataan esiintymislavalle emmekä kohtaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Oma kommentti