Tauski ja Henna nähty yhdessä, mutta mutta…

Laulaja Tauski Peltonen ja hänen avioeroa hakenut ja pian synnyttävä aviovaimonsa Henna Peltonen on bongattu yhdessä muun muassa Tangomarkkinoilla. Välien on huhuttu lämmenneen, mutta siitä lienee vielä pitkä matka toimivaan liittoon.

Hymy tarttui Tauskia hihasta. Kerro totuus, mies!

-Hennalla on laskettu aika enää muutamien päivien päässä. Olemme onneksi ihan loistavissa väleissä ja jokapäiväisiä puhelinkeskustelujakin käydään. Pari tapaamistakin on ollut. En voi kuitenkaan sanoa, että viime kesänä tanssittu avioliitto mitenkään kunnossa olisi.

Miksi?

-Avioeroihin kuuluu normaalitilanteessa se, että ei sen jälkeen lässytetä exien kanssa. Erohan tarkoittaa, että joko toinen tai kumpikaan eivät tykkää toisistaan tai vihaavat toisiaan. Tässä tilanteessa tyydyn kuitenkin tähänkin (väleihin).

-Tina-ex-vaimoni kanssa meillä on ja pysyy luja ystävyys. Jos avioliitolleni Hennan kanssa käy huonosti, uskon että tilalle astuu hänenkin kanssaan jonkilainen ystävyys. Ainahan tällainen lasten maailmaan tuleminen asioita säätelee. Toivon parasta, Tauski lausuu Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

Oma kommentti