Tauski ja salarakas-Henna kihloihin – mitä teki Tauskin virallinen vaimo?

Tauski Peltonen, Henna TuominenSeiska paljasti tänään verkkosivuillaan, että kyläkauppias Vesa Keskisen salarakkaana julkisuuteen tullut ja Dalton-veljeksistä tutun Lasse Tuomisen kanssa naimisissa oleva Henna Tuominen on kihlautunut yllättäen laulaja Tauski Peltosen kanssa. Henna myönsi asian Seiskalle.

Asian tekee erikoiseksi se, että kumpainenkin on tahoillaan vielä naimisissa. Henna ja Lasse hakivat eroa tammikuun 24. päivänä tänä vuonna, joten ero voidaan myöntää aikaisintaan heinä-elokuussa.

Tauski on myös naimisissa – laulaja Virpi Kätkän kanssa. He pistivät ykkösvaiheen avioerohakemuksen sisään 7.6.2010 harkinta-ajan alettua 28.6.

Hymyn Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta saaman vahvistuksen mukaan Tauskin vaimo Vipi on jättänyt tänään kakkosvaiheen avioerohakemuksen sisään. Kun asia annetaan tiedoksi Tauskille, ero voidaan myöntää pikaisestikin. Tauski on siis vapaa jo tässä kuussa. Samaa ei voi sanoa Hennasta.

Kihlautuminen avioliiton aikana ei ole laissa kiellettyä, mutta varsin erikoista se kuitenkin on.

Henna avioitui vuonna 2009, joten liitto ei kestänyt puoltatoista vuotta kauempaa. Tauski on soutanut ja huovannut Virpinsä kanssa niin avioliitossa kuin salasuhteessa toistakymmentä vuotta.

Lisää aiheesta ja seksikkäitä videoita/kuvia:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tauskin-kihlatun-huikea-alastonvideo-taalla-seksikkyystakuu-katso

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/silikonit-suomalaisjulkkikselle-kenelle

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Tuominen, Lasse Tuominen, Tauski Peltonen, Vesa Keskinen

Kommentit

Minulla on ihan omakohtaista kokemusta tuosta miehestä. Sen pohjalta voin sanoa, pettää vaimoaan (oin aina pettänyt), juo kuin sieni.

Turha, turhempi, turhin, hönöhentsa. Kattokaa nyt ton ämmän naamaa. Näyttääkö älykkäältä?

miten on mahdollista että ihmiset pystyy näin kärkkäästi puhumaan kummastakaan näistä henkilöistä?? kuka teistä oikeasti tuntee tauskia tai hennaa?
teillä on mielipide tasan siitä mitä lehdet on kirjoittaneet. asiat ei tasan ole niin mustavalkoisia kuin jotkut turhanpäiväiset lehdet antaa ymmärtää.
tunnen hennan, hän on kultaisin ja ihanin ihminen mitä tiedän!
jos teistä yksikään hänet tuntisi, ette sanoisi poikkipuolista sanaa.
te voitte tietysti heitellä loputtomiin näitä ei tuu kestään-juttuja, mitäs se teiltä on pois vaikka kestäisikin tai ei kestäisi?

Toi Tauski on kylla allottavin aija keta nyt heti mieleen tulee (ai niin, Antti Kurhinen on viela kuvottavampi)… mutta aika janna miten se ei pysty olemaan avioliitossa, vaan heti on alettava katsomaan uutta kun uutuuden into on ohi ja arki koittaa. Samaa se teki ekalle vaimolleen Virpin kanssa 10 vuotta, ja sitten meni naimisiin. Virpi oli niin tyhma etta tuhlasi nuoruutensa tuohon luuseriin, ja tama Henna viela tyhmempi, kun ensin sortuu Vesa Keskiseen, ja lopulta tahan alkoholisoituneeseen ja vanhenevaan (mutta ei aikuistuneeseen) luuseriin. Tauski sanoo olleensa rakastunut Hennaan viimeiset 7 VUOTTA! Eli mitaan ei ole opittu koko aikuisian aikana. Onnea vaan tallekin jo ennalta-tuhoon tuomittuun liittoon!

Sai Virpikin maistaa omaa lääkettänsä, olihan vuosia itsekin Tauskin ”sala”rakas

Kyllä on maassa asiat hyvin, kun tällaisista hömppäihmisistä pitää kirjoitella. (On muuten saatnan rumat rinnat naisella).

Ihanaa kun muut ihmiset on täydellisiä fyysisesti ja henkisesti niin on varaa arvostella täällä ihmisiä joita ei edes tunne 🙂

Taas sarjassa turhia julkkiksia. Ketä kiinnostaa avionrikkojat? EVVK

Turhia ihmisiä. Ei pahemmin kiinnosta ketään. Tehköön mitä huvittaa, rakkauden tai ihan minkä tahansa muun nimiin. Jos onni löytyy, niin antaa mennä vaan. Ulkopuolisten on turha jeesustella.

Kuka on Henna? Mikä oli Tauskin viimeisin hitti? Mitkä vitun Daltonin veljekset? ’Nuff said.

Älkää murehtiko. Kyllä nää kierrossa ovat edelleen vaikka kihloihin menivät.

uusi ruma-antti ja leuaton-henna pariskunta. alkkis-tauski ja tyrkky-henna.

Kätkäläinen epäonnistui Hennaltaehkäisyssä (kuten Taukin äitikin aikoinaan).

HYI ! Sovitte toisillenne ku ootte kiertopalkintoja ja kuluneita sellasiii yäk…

Ihanaa! Uusi pari lööpeissä pyöriteltäväksi! Kiitos! Tätä on jo odotettukin.

Voi jesus… siis viiskymppinen vanha ukko jolla alkkisongelma ja vaikka mitä muita ongelmia ja sitten joku maailman käsittämättömin eli TYHMIN nainen, julkkutyrkky!

Tässä se nyt nähtiin et ihminen on jakorasia…et semmosta..

eikö toi Henna seukannut sen rikollisenkin kanssa..? oliko se hymyn sivuilla missä esitteli roikkotissejä ja persausta jossain kälysessä hotellihuoneessa.. voi MORJENS!!

noh, kaksi typerystä löysi toisensa ja tuskin kokevat yhteistä vanhenemista kiikkustuolissa:)

Oma kommentti