Tauski perheineen relasi Särkänniemessä!

Tauski perheineen SärkänniemessäKesäkolhujen ja muiden kiireiden lisäksi Tauskilla on perheineen ollut aikaa vierailla Särkänniemen huvipuistossa. Hymy sai käyttöönsä kotialbumikuvan tuosta ikimuistoisesta päivästä.

-Meillä on ollut niin kiirettä tässä, tulevat häämme, Tauskin keikat, uuden tanssiryhmäni NiceKoneen kanssa kuvauksia ja treeniä, että yhteinen vapaapäivä teki todella hyvää! Tauskin morsian Henna Tuominen kertoo.

-Tänään vietetty ansaittua aivan upeaa kesäpäivää Särkänniemessä yhdessä lapsiemme Jimmyn, 13, ja Jessican, 8, kanssa. Lapset ovat juosseet laitteissa ja me olemme viettäneet laatuaikaa nauttien auringosta ja toisistamme, Henna jatkaa.

Tauskia kesäkuinen onnettomuus muistuttaa vieläkin olemassaolostaan. Tauski kertoo, että hän ei uskaltanut vielä mennä huvipuiston laitteisiin, takana olleen leikkauksensa takia.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Tuominen

Kommentit

Onko tietoa ottiko Henna kaikki vaatteensa pois ja näytti uusia muovitissejään??

Joo, ihan hyvin vois kävellä tissit paljaana vaikka Särkkiksessä, kaikkihan nuo pallot on jo nähnyt.

Miksi Hennalla oli kaikki vaatteet päällä ja missä oli se daltonin jätkä veljeksineen??

Jee!Wannabe Timo T.A.Mikkonen.Taukki ja Menneisyyden hanget.

Tauski ei ole saanut tavata Virpin kanssa hankkimia lapsia. Ei oo mitään estettä, Virpin mukaan Tauskilla on ollut kiireitä.

Jaahas, Suomen rumin pariskunta on nyt Tauski & Henna. Voittavat jopa Tunkin ja Arbuusin, jotka saavat kakkossijan. Kolmannelle sijalle Suomen rumimmaksi pariskunnaksi rankkaan Jussi Parviaisen ja hänen pornotyttöystävänsä.

Juu, muistaakseni viime viikon Apu-lehdessä oli iso haastattelu Tauskin edellisestä aviovaimosta, tästä musiikkialan ammattilaisesta, ja kai entisestä CatCatista, vai mikä se oli.

Kaksi lähes teini-ikäistä, ihanaa lasta jäi liitosta hänen huollettavakseen, vaan eipä lasten äiti, Tauskin ex, kadu mitään. – Jutusta ei selkeästi ilmennyt, tapaako Tauski näitä tämän sarjan lapsia säännöllisesti. – Minusta kyllä pitäisi, koska jokaisella lapsella on oikeus sekä isään että äitiin (vrt. esim. YK:n Lasten oikeuksien julistus).

No, ehkä näillä tauskitaukeilla on jokin henk.koht. mediasota menossa (tai ainakin luulevat niin), ja kaikki privaatit asiat levitellään lehtiin lapsia myöten. – Ja saahan niistä haastatteluista vissiin pikkurahaakin.

– Todella ällöttävää, eniten käy sääliksi väkisin mukaan vedettyjä lapsia; tod.näk. heistä tulee koulukiusattuja.

Että silleen.

Minkä takia Tauskin pitää leikkiä nuorukaista?
Sehän on jo vanha mies.

Mitä?? Eihän Hennalla ole lapsia??????????? Mutta mikse Tuski ottanut muita lapsiaan mukaan????? tasapuolisuutta!!!!!!

Oma kommentti