Tauski tulevan lapsensa tapaamisesta: ”Täytyy olla muutaman vuoden vanha!”

Tauski Peltonen, aiotko olla tulevan lapsesi kanssa tekemisissä, jos ja kun liittonne päätyy nyt eroon?

-Se riippuu aika pitkälti siitä, minkälaisissa väleissä me siinä vaiheessa Hennan kanssa olemme. Mutta kyllähän sen lapsen täytyy olla muutaman vuoden vanha, ennen kuin se pääsee matkustamaan tänne yksin junalla. Eli en varmaankaan ensimmäisinä vuosina. Ei minulla oikein edes aika riitä, sanoo Tauski Hymy-lehden huhtikuun numeroon antamassaan tilityksessä.

Hennan kiukuttelu, uhkailu ja sekä jatkuva huutaminen ovat myös saaneet Tauskin pinnan täyteen.

-Olen pyytänyt Hennaa järjestämään asiansa tai hän on tosissaan kohta yksin sen lapsen kanssa. Hennan ei tosiaan ole tarvinnut kovinkaan paljon osallistua ensimmäisen lapsensa kasvatukseen, joten tuleva tilanne olisi hänelle täysin uusi. Henna ei vain mielestäni ole kykyneväinen perhe-elämään, Tauski tylyttää lehdessä.

Tauski ei ole tavannut pariin vuoteen Virpi Kätkän kanssa tekemiään lapsia.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen, Virpi Kätkä

Kommentit

Isillä ei ole aikaa ja lapsen pitää olla tarpeeksi vanha matkustamaan???Siis luuletko,että siinä vaiheessa lapsi sinua edes haluaa tavata?Tuntematonta ihmistä,jota ei ole vaavista asti tuntenut ja tavannut?ja näin puhuu mies jolla on jo lapsia.Jättäkää se lapsi raukka riitojenne ulkopuolelle.Se vanhempana lukee tätä shaissea kun nämä netti jutut tuppaavat jäädä näkyville vielä vuosienkin päästä.Tämähän vaikuttaa murkkujen kiistoilta joka hoidetaan median kautta.Kasvakaa aikuisiks!

Oma kommentti