Tauskilla edessä toipumisloma!

Tauski Peltonen, Henna TuominenSuosikkilaulaja Tauski Peltonen loukkaantui vakavasti maanantaina vesiskootterionnettomuudessa kotirannassaan Maskussa. Heinäkuun Hymyssä rohkeissa kuvissa poseeraava Tauskin morsian Henna Tuominen kiidätti Tauskin lääkäriin Naantaliin, josta mies siirrettiin edelleen jatkohoitoon. Tauskilta murtui rytäkässä kylkiluita, toinen keuhko vaurioitui samoin kuin munuainen.

Hymy tavoitti tiistaina Henna Tuomisen.

-Ei Tauski taida lähipäivinä päästä kotiin, varmoja emme vielä ole. Aika vakava juttu tämä on. Lääkäri on juuri tulossa katsomaan Tauskia, huolestuneen oloinen Henna kertoi.

-Pysyn Tauskin rinnalla koko ajan, Henna jatkoi.

Tauski itse ei malttaisi pysyä sairaalassa vaan huolehtii jo tulevista keikoista. Tauskilla lienee kuitenkin toipumisloma edessä.

Teksti: Hymy

Kommentit

vitut tiuski,parane niin saatte hennan kanssa sen uuden sängyn,jos saatte entisen panemalla hajalle,jou jou

Tästä miehestä ei tule koskaan aikuista. Mutta aina löytyy julkisuudenkipeitä hempukoita sänkyyn.. Kun yksi jättää, niin toinen yhtä sairas on jo kimpussa.Ja lasten teon harjoittelu 24h/7 on päällimmäisenä, oman ilmoituksesnsa mukaan.Vastuuta kehiin!
Surullinen malli, kun alapää vie yläpäätä. Yksi turhimpia julkkiksia, mitä maa päällään kanraa. Oikein kuvottaa kaikkii lööpit tämän kakaran toilailuista.Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla vaatia.

Tauski osaa ryypätä, kiitos jumalalle siitä taidosta.

varmaa osa promilleista haihtunu nopeeta enne leikkuuta ku keuhkopussiin tullu reikä mistä osan holista voinu sylkeä pois

pruiks oho pruiiiks täytyy tästä vessaan mennä oho pruiksss

Tauski on juonu enemmän ku moni muu ja on siis alan ammattilainen. Myös muut päihteet taitaa maistua. Välillä heiluu nyrkki ja sitten taas otetaan kuppia. TOSIMIÄS!!!

alko vois Kekata tiuskitauski viinan ,kyllä ois menekkiä

hienosti menee tauskilla. sattuu ja tapahtuu… vai et skootterionnettomuus. ja promillet oli?

On varmaan ollut kännissä kuin käki kun onnettomuus sattunut, kuten aina on. Huolehtii vai keikoistaan? Viime keikalla se ainakin oli niin tuiskeessa että koko keikka jäi väliin!

Tauski on jäänyt mieleen sen ruohonleikkuriepisodin jälkeen. Tankkasi vähän yli ja päätti sitten ”puhdistaa nurmikon” polttamalla bensan. Meinas vaan palaa itsekin. Ei mikään ruudinkeksijä siis…

Oma kommentti