Tauskin baarista tulee eräänlainen Hollywoodin Walk of Fame

Tauski Peltonen perusti baarin Fuengirolaan Costa del Solille. Baarissa tulee olemaan erikoisuus.

-Jokainen baariini astuva julkkis saa oman tähtensä (messinkiä) ravintolan lankkulattiaan, Tauski kertoo.

Lisäksi baarissa on stand up -koomikoita ja roastaus-iltoja.

Julkkistähdet ovat tuttuja Hollywoodissa sijaitsevalta Walk of Famelta. Siellä katuun on asetettu kaiverrettuja tähtikuvioita julkkisten nimillä varustettuna.

Painetussa Hymyssä Tauski tilittää pysyvää muuttoansa Espanjaan, sen syitä ja seurauksia.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tauski Peltonen, baari

Kommentit

Suomen Kansa on näköjään päättänyt et Tauski on naistenhakkaaja sekä juoppo! Eikä nyt sitten kumpikaan pidä paikkaa! Antakaas miehen olla!

Minä niin luulin,että tästä naistenhakkaaja juaposta päästiin eroon…mutta ei s..tana…johan se on suomeen tulossa maitojunalla. Juuri luin mainoksen,että esiintyy kohta Tervakosken käpykylän räkälässä.

Tauski ei omista mitään baaria.. Yksinkertaisesti persaukinen pummi ei pysty siihen.. Ja tämä Espanjaan muutto hah hah, häntä koipien välissä on kotiin tulossa jo ennen joulua,sanokaa minun sanoneen.. Ja sanompa sanasen noista elatusmaksuista ,ole mies ja hoida ne kuntoon. Lapset tarvitsee rahansa ja niitten äidit myös. Lopeta se jonninjoutava vatuloiminen ja ala tehdä kunnon töitä.. Maksa velkasi ja ole esimerkkinä lapsillesi..

Aivan mahtava idea! Nyt kaikilla Suomen hottiksilla, viidakontähtösillä ja muilla tosarijulkuilla on mahdollisuus ikuistaa mimensä Tauskin kippolan lattiaan.

Oma kommentti