Tauskin Henna: Rikosilmoitus!

NiceKoneHymy kertoi eilen, että Henna Peltosen (ent. Tuominen) luotsaaman tanssiryhmä NiceKoneen nettisivut jouduttiin sulkemaan hakkeroinnin vuoksi. Hennalla on käsityksensä asioiden kulusta.

NiceKoneen sivuille ilmestyi eilen muun muassa Hennaa itseään arvostelevaa ja pilkkaavaa materiaalia. Myös NiceKoneen keikkahinnat ja keikanmyyntiprovisiot tulivat paljastetuiksi, sillä hakkeri oli kopioinut sivuille Hennan ja hänen yhteistyökumppaniensa luottamuksellisia keskusteluja.

Nyt Henna kommentoi asioita Hymylle:

-Kysymyksessä on vakava rikos. Ehdottomasti jätän tästä tutkintapyynnön poliisille, hän toteaa.

Hennan mukaan sivuilla esiintyneet keikkahintoja koskevat jutut ovat perättömiä.

-Ryhmämme suuri suosio on aiheuttanut kateutta eräissä tahoissa. Minulla on vahvat epäilykseni siitä, kuka tämän teon takana on. Haluan että asia tutkitaan ja tekijä joutuu vastuuseen vakavasta pilastaan, Henna painottaa Hymylle.

Hän myös haluaa pyytää NiceKoneen faneilta anteeksi tapahtunutta ja korostaa, että NiceKoneen kuulumiset, tulevat keikat ja tapahtumat löytyvät nyt Facebook-sivuilta NiceKone Dancing Ladies Official.

Aiheesta lisää täällä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Peltonen, Henna Tuominen, Nicekone

Kommentit

komia vosu,viihdettä kansa viihdettä…nauramisella on terveydellisiä vaikutuksia ja nämä sivut on just ja tasan sitä varten…eihän nyt muijaa voi loukata,katsokaa peiliin!

Teet rikosilmoituksen siksi, kun olet unohtanut maksaa laskut? Ei herranen aika näitä ö-luokan pikkujulkkuja!

mitäköhän toi tyhjä pää luulee itsestään kuka tolle voi vielä kateellinen olla on se kumma kun noita ihme niin sanottuja tanssiryhmiä tulee kun sieniä sateella sitten kun vähän kommentoi niin ollaan kateellisia ollaan varmaan katellisia siitäkin että saa turpaansa tauskilta hakkaaja on aina hakkaaja.ei tollaakaan mitään tanssiryhmää olis jos ei olisi tauskin kanssa nimellä kun voi yrittää mitä vaan onhan toi jo nähty.

En ole kade mutta tosi on että kyllä Hennan kantsis vähän myös panostaa tohon hammasongelmaan,se on vaan niin että iän myötä tollanen ongelma vaan pahenee.Ja myös näkyy.

Hennalla on samanlainen hymy ,kuin hevosilla.Ikenet näkyy enemmän kuin hampaat.

Suuri suosio?? Kuka näitä tanssijoita haluaa edes katsella? Suomesta löytyy sata kertaa taidokkaampiakin ryhmiä kuin nämä halvan näköiset neitoset..

Ai, voiko rikosilmoituksen tehdä jos on tarpeeksi ruma ja ihmiset ei tykkää?

Jep,jeppp Kyllä nyt henna kuvittelet taas llikoja ittestäs. Katso peiliin ja tarkasti, näet siellä ruman IKENET paistavan luuserin.

”Ryhmämme suuri suosio on aiheuttanut kateutta eräissä tahoissa.”

Mikä suosio?? Kuka näitä tarvitsee? Keikkakalenteri ei kyl kovin täysi ole..

Uutinen anto olettaa et Taukki on taas palannu vanhoihin tapoihinsa yrittää tehdä vaimostaan hampaaton höystettynä mustal silmäl. Taukki vanha naisten hakkaaja ja oman janonsa sankari Taukki.

Oma kommentti