Tauski Peltonen, 60, sanoo voivansa paremmin kuin kolmekymppisenä.

Tauskin hurja naistoive – ”Laiturilla vastassa mekko hampaissa”

Juuri 60 vuotta täyttänyt Tauski Peltonen pyörtää puheensa. Syntymäpäivänsä tienoilla hän ilmoitti lopettavansa keikkaulun, mutta niin ei käykään.

– Niin oli tarkoitus todella tehdä, mutta kävi puoliksi vahingossa, että ihan järjettömän kova kysyntä ja hintojen nousu aiheuttivat sen, että Alanyan risteilyisännyyden suunnitelmat menivät  jäihin määräämättömäksi ajaksi, hän kertoo Hymylle.

– Siirryn vain hehkeksi keikkatauolle ja kasaamaan ohjelmistoa. Ensi vuonna alkaa mittava TauskiLive 2023 -show, mies sanoo.

Toinen Tauskin suuri suunnitelma on löytää rinnalleen uusi rakkaus. Naisen on tosin täytettävä tietyt kriteerit.

– Pitää olla saaristolaishenkinen nainen, joka perkaa kalansaaliin, kun isäntä saapuu mereltä. On oltava myös äärettömän seksuaalinen ja vielä kunnon huumorilla varustettu luonne.

– Ei olisi väärin, jos nainen olisi laiturilla vastassa mekko hampaissa valmiina ottamassa köysiä kiinni. Kalat ehtii perkaamaan myöhemminkin ja itsekin sen kyllä osaan, hän virnistää tauskimaiseen tapaansa.

Tauski asuu Turun saaristossa ja sanoo noudattavansa melko orjallisesti saaristolaistapoja.

– Nautin kauniista luonnosta. Mittavan kodin lämmön takaavat isot uunit, joita lämmitän tähän vuodenaikaan. Samalla myrskyt tuovat tunnelmaa avomerimaisemasta.

– Öljylyhtyjen ja kynttilöiden valo luo kodissani tunnelmaa. Onneksi ei ole tarvinnut ottaa lämmitysjärjestelmää käyttöön, koska lämmityksen voi hoitaa luonnonmukaisesti puilla.

 

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto

Kommentit

Oma kommentti