Teiniprostituoitu ärähti Päivi Räsäselle!

JiriHymyn lokakuun numerossa on mielenkiintoinen haastattelu 18-vuotiaasta Jiristä, joka on tarjonnut maksusta seksiä miehille jo jonkin aikaa. Jiri rahoittaa arkisia menojaan homoprostituutiolla, joka on arka ja vaiettu aihe.

-Teen hommaa vähän satunnaisesti, käyn kuitenkin vielä koulua. Kun tarvitsen jotain ekstraa, teen silloin, Jiri toteaa Hymyn laajassa haastattelussa.

Jirillä on myös asiaa sisäministeri Päivi Räsäselle, joka on nostanut kestoaiheen eli seksin oston kriminalisoinnin esiin. Nythän Suomessa ostaminen on kiellettyä vain parituksen ja ihmiskaupan uhreilta.

-Ei tule onnistumaan! Jiri napauttaa yksikantaan.

-En tajua, mikä tarve Päivi Räsäsellä on päättää mun omista asioistani. Nää ei kuulu sille yhtään pätkää!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, Päivi Räsänen

Kommentit

Periaatteessa seksin myyminen onkin jokaisen oma asia. MUTTA mu mielestä nää huoraavat ihmiset, jotka kerää ja levittää sukupuolitauteja, ei sais ”ammattitautejaan” julkisessa terveydenhoidossa, joka ruuhkautuu ihan jo omasta takaa. Ihan vaan sillä perusteella, että jos asia ei kerran kuulu kenellekään, ei kenenkään muun tarvitse kyllä sitten maksaakaan näiden sankareiden kuppahoitoja.

Jiri voi mennä takasin rajan taa jatkamaan noita hommiaan.

se on väärin jos joutuu tekemään seksihommia rahan saamiseksi. myös se on väärin että sen joku sen kieltää. ei ole sen monimutkaisempaa eikä siitä tarvi vauhkota.

Räsänen on yksi parhaimmista politiikoista!! sillä on vielä munaa sekä MORAALIA! ja 18 vuotias on vielä täysin lapsi ja lapsellinen ..

räsänen ei tiedä mitään,se on putkiaivoinen fanaatikko,tässä kommentissa ei ole kysymys homoasioista

pellet täällä jotka haukkuu räsästä, ei tiedä elämästä selvästikään mitään!

Räsäsellä sentään riitti mynää pysäyttää Romanian ja Bulgarian mustalaisten vyöry Suomeen ja Länsi-Eurooppaan. Ei huono.

Miksi Jirin haastattelussa lukee: ”Olen joskus jopa harkinnut, että vuokraisin viikoksi hotellihuoneen vaikkapa Tuurista. Tunkua olisi varmaan jonoksi asti.”

aivan totta päivi räsänen on jokaisen kukkahattutädin esikuva! mutta tosielämästä tämä ministeri ei tiedä mitään… kai sille annettiin sisäministerin virka kun pelättiin että muussa virassa päivi olis aiheuttanu paljon enemmän vahinkoa

Miks oot sit selin. Tajua nyt että pr haluaisi auttaa.. Elä pakene

Kukas julkkis oli kyseessä jota Jiri on köyrinyt? Päivi on pihalla muuten kaikesta. Älä välitä.

Oma kommentti