Teiniprostituoitu kavalsi suomalaisen tv-juontajan: ”Ette uskoisi hänestä!”

JiriJiri, 18, tekee asioita, joista ei juuri huudella. Kysyntää kuitenkin riittää. Jiri on miesprostituoitu, joka otti Hymyn toimitukseen yhteyttä luettuaan viime numerostamme teiniprostituoitu Inkan, 21, haastattelun.

Kun miesprostituutiosta puhutaan, on yleensä kuvattu komeita auervaaroja, jotka viihdyttävät turhautuneita rikkaita vaimoja tai leskirouvia. Homoprostituutio ei ole saanut jalansijaa.

Jiri kertoo tarinansa Hymyn lokakuun numerossa. Hän sanoo, että eniten kaapissa olevia miehiä on Pohjanmaalla. Ukkomiehet lakeuksilta ovatkin Länsi-Suomessa vaikuttavan hip-hop-nuorukaisen suurin asiakaskunta.

Paljastaapa Jiri Hymyn jutussa myös saaneensa asiakkaakseen julkisuudesta tutun tv-juontajan. Kyse on nuoresta miehestä.

-Hän oli ihan kiva ja on tekstaillut mulle sen jälkeenkin. Tapaamaan emme ole sen jälkeen ehtineet. En puhele asiakkaistani todellakaan jälkeenpäin. Sen voin kyllä sanoa, että hän on erittäin näkyvä persoona, eikä hänestä kyllä uskoisi, että on poikiin päin, Jiri naurahtaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Ostellaanhan lehti ja mietitään onko tässäkin yhteiskunnallisen ilmiön kuvaamista yhden esimerkkitapauksen kautta.

Vain apinat kirkuvat ja huutelevat netissä tietämättä mistä on kyse.

Olisiko se juontaja Marco Bjurström tai sitten joku BB-”julkku” jostain hemmetin soittopelistä..?

Tainnut mennä ”Jirin” Ja BB-Antin juttu hymyn toimituksella sekaisen 😉

Saako hymyn toimittajat palkkaa? Minäkin voisin alkaa kirjottaan näitä ”ettepä arvaa kuka on homo, nimetön lähde kertoi” juttuja.

No jopas on taas tasokasta uutisointia…

huhhuh… V*tun suomalaiset …

no voishan se olla vaikka musiikki tai urheilu, sellanen kaappi homppeli.

Mitään kavallusta ei käynyt, koska ei nimeä. Kadultako te ne toimittajat palkkaatte?

vahvaa osaamista! 😀 Toimittaja voisi ottaa selvää, mitä kavaltaminen tarkoittaa.

Tarkoittaako teiniprostituoitu Inka, 21 sellaista henkilöä joka myy seksiä vaan teineille? 21-vuotiashan ei nimittäin ole teini.

HA HA Kaikkihan sen tietää kenestä ns JIRI puhuu Ja nyt sitten arvailemaan ja varmaa tietoa levittelemään ,niin saadaan tuhansia arvostelijoita kommentoimaan X Xnen hölmöilyjä puolustuksineen

Oma kommentti