Tekniikkamokat saivat BB-katsojan kihisemään raivosta – joku nauroi makeasti partaansa, he!

Big Brother aloitti hyvillä katsojaluvuilla, mutta tekniikkamokat MTV:n Katsomo-palvelussa saivat nettikatsojat kihisemään raivosta – eikä vain kerran.

Ne, jotka olivat ostaneet BB:n 24/7-palvelun seuratakseen niin kick off -lähetystä kuin livetohinoita talon sisällä pettyivät rankasti. Katsomo-palvelu kaatui ja virhekoodia pukkasi.

Se joka tässä voitti oli mainostajat – katsojan kustannuksella.

Aina kun virhekoodi tuli, katsoja joutui avaamaan uuden yhteyden, joka syötti ruudulle vähintään yhden mainoksen.

Myöhemmin 24/7-palvelun katsojat pääsivät seuraamaan aloituslähetystä Katsomo-palvelun kaikille maksutta näkyvän videotaltioinnin kautta. Mutta tämäkään kahden tunnin lähetys ei mennyt kohtuudella.

Jonkin teknisen vian takia ruudulle putkahti kestämätön määrä mainoksia.

-Laskin, että puolen tunnin sisällä oli varmaan 6-7 mainoskatkoa, ihan järkyttävää. Kussakin näytettiin viidestä kymmeneen mainosta, 24/7-palvelun käyttäjä kiroaa Hymylle.

Ohjelmat näkyvät netissä jälkeenpäin katsottuna niin, että ohjelman televisiossa nähdyt mainoskatkot eivät yleensä päde, vaan netissä nähdään omat mainoskatkonsa.

-Nyt se oli yhtä mainosten juhlaa. Viisi mainosta nettimainoksia, vähän ajan päästä mentiin oikeassa välissä tv-lähetyksen mainoskatkolle, sitten taas viisi minuuttia lähetystä ja viisi nettimainosta. Hirveätä! Loppulähetys sujui jo normaalisti, eikä mainosta tunkenut joka väliin, Hymylle kerrotaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, moka

Kommentit

Oma kommentti