Temptation Island Suomi -kaunotar Janita sai kuulla olevansa hu*ra!

Vuoden 2012 Big Brotherista tutuksi tullut ja nyt Temptation Island Suomi -viettelijäsinkkuna ruuduissa nähtävä kaunotar, Janita Lukkarinen ei aina ole ollut se joukon suosituin.

Näyttävän näköistä tyttöä on kiusattu jo yläasteella. Neitokainen ottikin osaa hiljattain Lukiolaisten liiton Kutsu mua -kiusaamiskampanjaan, koska näki tarpeelliseksi puhua koulukiusaamisesta julkisesti.

-Seiskaluokalla sain palkinnon kaulaani. Siinä luki ”hiphei huora”. Olin tuolloin vielä neitsyt. En ymmärtänyt, mitä teen väärin, Janita avautui aiheesta sosiaalisessa mediassa.

-Luulin kiusaamisen olevan ohi aikuisiällä, mutta näin ei ole. Ystäväni joutuvat puolustamaan itseään ja minua, koska jakavat elämänpolkunsa kanssani. Tämä sattuu minuun lujaa, kenenkään ei pitäisi joutua selittelemään, miksi on ystävä ja kenen kanssa. Toivon, että jokainen saa olla oma itsensä ilman, että häntä tarvitsee arvostella siitä, Janita kirjoitti.

Janitasta on tullut melkoinen tosi-tv-ammattilainen, sillä hän on paraikaa kuvaamassa Thaimaassa Martina ja hengenpelastajat -ohjelmaa. Kyseessä on jo kolmas reality, johon Janita osallistuu.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Janita Lukkarinen, Temptation Island Suomi

Kommentit

Oma kommentti