Thaimaalaisnainen Hymylle: ”Miksi meitä pidetään kaikkia h*orina?”

Thaimaalainen 24-vuotias Dok Mai ihmettelee suomalaisten suhtautumista maannaisiinsa.

Hymylle elämästään Suomessa kertonut Dok Mai toteaa, että varsinkin maaseudulla, pienemmissä kaupungeissa thaimaalaisilla naisilla on huono maine.

-On se varmasti isommissakin kaupungeissa, mutta siellä on niin paljon ihmisiä, että sulaudumme joukkoon eikä kukaan samalla tavalla välitä, hän toteaa.

-Itse asun pienemmällä paikkakunnalla ja täällä kaikki ajattelevat että olen prostituoitu. Olen saanut kuulla tämän ihan suoraankin. Kaikki thaimaalaiset naiset tulevat kuulemma Suomeen avioliiton perässä ja ryhtyvät sitten tekemään täällä hieromalaitoksissa prostituutiotyötä, Dok Mai sanoo.

Hän on avioliitossa suomalaismiehen kanssa, mutta toimii kokkina ravintolassa – ei kuitenkaan aasialaisessa.

-Toinen erikoinen asia on, että aina luullaan ettei mies ole saanut suomalaista naista, kun on valinnut elämänkumppanikseen thaimaalaisen. Varmasti on niitäkin, jotka löytävät Thaimaan maaseuduilta köyhän tytön ja ”maahantuovat” sen sitten Suomeen, mutta aivan samalla tavalla kuin suomalaisia kiinnostavat eksoottiset ihmiset, myös thaimaalaisia kiinnostaa, eivätkä kaikki tietenkään tee valintojaan raha motiivinaan.

Dok Main vieressä seisoo riski ja komea kolmekymppinen aviomies. Voi helposti päätellä, että hänellä olisi vientiä myös Suomen naismarkkinoilla.

Dok Main mielestä thaimaalaiset ovat joutuneet viime aikoina huonoon valoon hieromalaitosten yleistyttyä ja niistä kertovien juttujen myötä.

-Aivan samalla tavalla te olette kuulemani mukaan ajatelleet aiemmin virolaisista ja venäläisistä naisista. Mutta nyt heitä on niin paljon Suomessa, ettei se enää ole tarpeeksi eksoottista, Dok Mai naurahtaa.

Kuvituskuva, thaimaalaisia naisia, Wikimedia Commons

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, nainen, Thaimaa

Kommentit

Oma kommentti