Tian BB-visiitti jäi lyhyeksi!

Hymyn bloggaajanakin tunnetun Tia Kiurun visiitti BB-talossa jäi lyhyeksi. Big Brotherin nettisivujen mukaan Tia karkasi talosta. Hän kertoi jo aamulla haluavansa pois talosta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tia Kiuru

Kommentit

Itseään esiintymistyöhön tyrkyttävän paineensietokyky osoittautui olemattomaksi. Autoihin nojailu näyttelyissä vielä onnistuu mutta sosiaalisissa tilanteissa olematton henkinen pääoma paljastuu. Hyvä että tuli jo tässä vaiheessa ettei alkanut kuvitella itselleen mitään merkittävämpää elämänuraa. Vesalan kerrostalomurjuun vaan YH:ksi.

Ne on kaikki tyhjäpäitä BB-talossa. Ei sinne normaalit edes yritä.

Häntä koipien välissä ja itku kurkussa karkuun, kun ei kantti kestä! Miten sulla muka polla kestäis julkisuuttakaan? Mee vaan kotiis itkemään – ja Pysy siellä!

Tia oli ainoo järkevä koko BB-talossa kun lähti. Toinen kilpailija sairaalaan. Pitäiskö tuotantotiimin katsoa peiliin ja pitkään? Sähköshokkeja, valvomista.. oksettavaa!

Miten tuollainen tyhjäpää edes pääsi BB-taloon?? No, onneksi karkasi, alkoi ahdistamaan sen jatkuva ulina ja vollotus kaikesta. Puhumattakaan huomionkerjuusta x(

Ei tullut Tiiasta jääkiekkoilijan vaimoa, tuskin edes yhden yön seuraa. Vartti julkisuudessa, vai oliko tyttö BB-talossa edes niin kauan, meni nyt hukkaan. 🙁

mä en tajuu et miten ihmeessä kukaan pystyy murtautumaan bb-talosta ulos?

Jokohan Tia on matkalla Tohtori Jylhän klinikalle? Ja ens kuun Hymyssä näemme kuvat.

Hyvä kun lähdit pois! Tupa täynnä ihme jengiä….pari järkevämpää vain oli

Oliko tämä se wannabe-julkkis? Mitäs nyt sitten? Taisi mennä pohja koko elämältä ja sen tarkoitus.

Oma kommentti