Tiesitkö kenen lapsille Veijo Baltzar on ukki – yllättävät sukulaissuhteet julki

Roope Salminen on juontaja-laulaja, ja kaikki tietävät toki että hänen äitinsä on maineikas näyttelijä Minna Turunen ja isä näyttelijä Eppu Salminen. Mutta kas, silloinhan Roopen täti onkin koomikko Krisse Salminen ja isoisä, oho, tv-visailuista tuttu Reijo Salminen!

Näyttelijät Malla ja Laura Malmivaara, heidän on pakko olla sukua! Ovatkin, mutta eivät sentään siskoja vaan pikkuserkkuja!

Mielenkiintoisuuksia mahtuu myös ex-aitajuoksija ja näyttelijä Manuela Boscon kontakteihin. Hänen entinen appiukkonsa ja lastensa isoisä on Veijo Baltzar! Manuelan eno taas on itse Harri Kirvesniemi!

Yllättäviä sukulaisuussuhteita käydään läpi Hymyn painetun lehden jutussa. Kymmenittäin eri julkkiksia yhdistyy toisiinsa. Voit lukea jutun kokonaan lehdestä.

Tiesithän, että näyttelijä Pamela Tolan setä on tv-moguli Olli Tola, joka taas on naimisissa näyttelijä Lena Meriläisen kanssa. Lena Meriläinen taas on ex-poliitikko Rosa Meriläisen täti. Rosa Meriläisen äiti on Salkkareista tuttu näyttelijä Anneli Ranta.

Kuvassa Veijo Baltzar.

Teksti:Hymyn toimitus, JT Tuomela
Avainsanat: julkkikset, sukulaiset

Kommentit

Oma kommentti