Tiesitkö tämän Jammu-sedästä: Pitkääkin pitempi rikoslista ennen lapsimurhia!

Jammu SiltavuoriHuhtikuun Hymy kertoo vastikään kuolleen Jammu-sedän elämäntarinan. Julkaisemme myös hänen ex-vaimonsa haastattelun. Jammu eli Veikko Antero Siltavuori tuli tunnetuksi, kun hän surmasi kaksi myllypurolaistyttöä vuonna 1989.

Päivi-Maria ja Tanja eivät olleet kuitenkaan miehen ainoita uhreja. Ensimmäisen vankeustuomionsa Jammu sai jo vuonna 1946 varkauksista. Vuosien varrella hänet on tuomittu seksuaalirikoksista, törkeistä varkauksista, vankilapaosta, ryöstöstä, viinanmyynnistä, laittomasta uhkauksesta sekä ampuma-aseen hallussapidosta. Lisäksi Jammu sai aikoinaan 8 vuoden vankeustuomion vankilanjohtajan murhayrityksestä.

Jammu tuomittiin niinikään jo vuonna 1955 rikoksenuusijana lapseen sekaantumisesta. Uhri oli alle 12-vuotias. Jammu sai kahdeksan vuotta kuritushuonetta.

Jammu tuomittiin kuusivuotiaan raiskauksesta ollessaan vielä vaimonsa kanssa. Tästä hän sai kuuden vuoden tuomion, ja vaimo otti eron Jammusta.

Jammu ei kuitenkaan ottanut vankilakeikoistaan opiksi. 1980-luvulla tyttöjen ahdistelu vain kiihtyi. 11-vuotiasta Maria hän jopa valokuvasi ollessaan tämän kanssa sukupuoliyhteydessä. Hän myös pahoinpiteli tytön. Jammu sai tekosistaan 3 vuoden ja 10 kuukauden tuomion, eikä ilmekään värähtänyt.

Lue karmaiseva tarina Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Veikko Siltavuori, Jammu-setä

Kommentit

Oma kommentti