Tiina Jylhä ja aviomies kiristysrenkaan uhrina!

Tiina JylhäTosi-tv-tähti Tiina Jylhä on aviomiehensä Tapani Valkosen kanssa joutunut rikoksen uhriksi. Hymyn tietojen mukaan pariskunta on törmännyt kiristysrenkaaseen, joka yrittää hyötyä Tiinan ja Tapen menestyksestä. Asialla on peräti neljä eri henkilöä.

Tiina ei itse halua kommentoida asioita, mutta Hymy on selvittänyt niiden kulun luotettavasta lähteestä. Paljastamme taustat toukokuun Hymyssä.

Tiedossa on, että Tiinan ja Tapen luksustalossa Lappeenrannassa on jouduttu kiristämään turvatoimia.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tiina Jylhä, Tapani Valkonen

Kommentit

no nyt on talo poliisin hallussa ja jaguaari palautettu takas kauppaan säälittää tapen likat olkaa ja pysykää nyt siellä tallinnassa

t.jylhä on AIDOSTI MIEHEN NÄKÖINEN JA valkosesta nyt ei viitsi mainita mitään EI ole sen arvoinen.

Persaukinen pari on varmaan laittanut NS.”firmansa” jonkun ihmisen nimiin ( siis sellaisen jolla ei ole maksuhäiriömerkintää)SURKEITA PELLEJÄ.

Mielummin ulosotossa vaikka miljardi ja elää miten haluu ,kun velattomana pikku yksiössä jyystämässä näkkäriä. Ei ne velat kuitenkaan hautaan mukana tuu=)

Uuh, mä oon NIIN KATEELLINEN! Miks mulla on oma maksettu talo ja uus auto, eikä yhtään velkaa. Grr, tää on raastavaa.

Ei kukaan ole vielä osannut sanoa, miksi ulosottomies ei pääse rahoihin käsiksi, jos kerran on firma ja kauheasti omaisuutta. Niin miksi muka ei sitä vajaa 400 000 e voi hakea pois?????????

Älkää kateelliset viitsikö itkeä ja valittaa, hankkikaa oma elämä!
Tsemppiä Tapelle ja Tiinalle!

Taitaapa käydä niin, että viranomaiset vie TJ:ltä luvat ja joutuvat pistämään lapun luukulle..kiitos TJ:n kyseenalaisen tv-sarjansa mikä sinänsä on naurettavinta paskaa tv:ssä heti isku kolumbiaan jälkeen.

Tapehan vuoden 2009 lopussa oli pesäpallomailan kera lähtenyt hakkaamaan jotain tyyppiä. Tuomiokin siitä tuli. En tiedä kuitenkaan ehtikö varsinaisesti hakkaamaan. Mutta hehe kieltämättä se on hauskasta, että korviaan myöden veloissa olevat ihmiset jotka tuomittu erinäisistä rikoksista, heh ovat vai menestyjiä?

MENESTYSTÄ????? En ikinä aiemmin ole kuullut tuota sanaa sellaisien ihmisten kohdalla, joilla on yhteensä ULOSOTOSSA lähes 400 000 euroa eikä varaa maksaa niitä pois!

Tällä yrittäjäpariskunnalla on ulosottovelkaa noin 400 000 euroa.

Onko niin, että uudelle yritykselle on otettu alkupääomaksi lainaa epämääräisistä lähteistä ja nyt laina pitäisi maksaa takaisin?

Verottajaa ja ulosottoahan voi näköjään Suomessa pakoilla erinäisin järjestelyin, mutta nämä hämäräpiirit taitavat olla sinnikkäämpiä perimään saatavansa.

Jospa se kiristysrengas voisi kiristää Tiinan naamaakin. Alkaa posket tai poski-implantit roikkua.

rouva ottaa myrkkyruiskeet kauniisee kätee ja tuikkaa rosvoja myrkyllä.on vähän toisenlaiset kotikutsut sitte;)Tossakin kuvassa näkee miten on kulmakarvojen välissä piikkiä nii,että jo roikkuu.

Jaa sekö on menestymistä kun on satojen tuhansien piikki auki

Hahhah…Botoxia lissää.Kuminaamat on tosi söpöjä.

Kyllä botoxilla tämäkin ongelma ratkeaa, siitä olen varma.

Kun toisella on velkaa 400 000€ ja toisellakin ulosotossa 50 000€ niin kuka voi olettaa hyötyvänsä heidän ”menestyksestään”???

Luulisi että tämä Tapani Valkonen pystyisi puolustamaan itseään, kun on todistettavasti itsekin saanut tuomion ryöstöstä!!!

Botox parantaa kaikki vaivat. Sen todistavat monet veikeät kuminaamat ympäri maailmaa.

eikö tää ukko oli joku kovakin rikollinen? varmaan ole päivääkään tehnyt rehellistä työtä…

Jaa…menestyksestä??? Eikö sitä velkaa ole about 400 000 euroa ja nyt joutuu heidän ohjelmakin tarkempaan syyniin…

Lisää botoxia, muovia ja kumia naamariin vaan niin kaikki on taas hyvin, eikös juu!

Oma kommentti