Matti Matikainen, kuva

Tiina Jylhä Playboyhin – laitatti uudet jättirinnat!

Tiina Jylhä myöntää Hymyn painetun lehden haastattelussa, että rinnat kasvoivat viimeksi tässä kuussa.

-Kävin vastikään ottamassa lisää täytettä rintoihini, sillä parin vuoden takainen kehonrakennuksen ja fitnessin kisadieetti teki tehtävänsä. Treenaamisen ja todella tarkan ruokavalion vuoksi rintani eivät enää vain palautuneet ennalleen, Tiina kertoo.

Täytettä on nyt 6,8 desiä per rinta.

Rinnat pääsivätkin heti tositestiin, sillä hän poseerasi Portugalin Playboylle – aivan kuten ovat tehneet Jessica Ruokola ja Susanna Tannikin.

Lue Tiinan uudet kuulumiset haastattelusta, jossa hän kertoo elämästään, omista leikkauksistaan, alan trendeistä ja uusista suunnitelmistaan.

Teksti:Hymyn toimitus, Laura Linna
Avainsanat: Tiina Jylhä, rinnat

Kommentit

EIKÖS ALA sYKSY JO OLEMAAN,OLISI MUKAVA KUULLA(VIELÄ MUKAVAMPI OLISI NÄHDÄ),MINKÄ NÄKÖISIÄ KUVIA SIELLÄ ”LEIPOISSA” ON

Huono itsetunto, katselin sitä Keinolla millä hyvänsä ohjelmaa, voi, voi, myötähäpeä oli suuri, päässä täytyy olla aivojen tilalla sahajauhoa.

Mikä mahtaa olla taso tuolla Portugalin Playboyssa kun Suomestakin useampi harakka siellä poseeraa.. Jylhäkin vielä, iäkäs huuhkaja ja vielä pitää olla tissit tanassa.. Mikä näiltä muijilta puuttuu,onko se huono itsetunto ..Onko se sitä että haetaan kehumista ja meriittejä maailmalta..Eikö ole pienenä pidetty sylissä ja naimisissa ollessa arvostettu? Jotain on mielestäni vialla. Ei kukaan onnellisesti naimisissa oleva kaunis tuttavani ,joka on viisissäkymmenissä ,lähtisi moiseen vaikka maksettaisi kuinka paljon… Olisipa kallonkutistajalle työ sarkaa tutkia mistä moinen johtuu…

Oma kommentti