Tiina Jylhä sai vakavan sairauskohtauksen – pääkivut edelleen kovat!

Tiina JylhäThe Look -kauneussalonkia pyörittävä julkkisten ulkonäköekspertti Tiina Jylhä on saanut vakavan sairauskohtauksen. Jylhä joutui viime lauantaina sairaalahoitoon Helsingissä, kun hän sai outoja neurologisia oireita. Syyksi paljastui aivoverenkierron häiriö. Tarkkailtavana Töölön sairaalassa Jylhä oli kaksi päivää.

-Olen jo paranemaan päin, mutta silti aika huonossa kunnossa, Jylhä kommentoi uutista Hymy-lehdelle lyhyesti.

-Säikäyttihän tämä vähän joo, eikä vielä ihan kaikesta ole selkoa, mutta pahimman pitäisi olla ohitse, kai, Jylhä viestittää lehdelle.

-Päätä särkee kuitenkin edelleen aivan hemmetisti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tiina Jylhä

Kommentit

Kavaisin Tiina Jylhan toimistolla vuosia sitten kun halusin vahan toimenpiteita kun olin saanut juuri esikoiseni ja jarkyttyneena sitten mahani kanssa halusin leikkaukseen. Siella virkailija toppuutteli, ja auttoi mua jarkiintymaan, etta terveellisella tavalla saisin kehoni viela palautumaan. Koko Jylhan firman touhu oli sita paitsi jopa tyontekijoiden mielesta niin eettisesti vaarin, etta he halusivat itsekin sielta pois. Toisella oli jopa itsellaan epaonnistuneet ”tyosuhde”-silikonit.

En ole sen jalkeen voinut kuvitellakaan menevani tuon naisen hoiviin. Ja ihmetyttaa, miksi kukaan ei koskaan mainitse Jylhaa muuten kuin ”ammattitaitoisena.” Todella kolho amma. Ja ei todellakaan mikaan rehellinen.

Ja PS. Sain kun sainkin itseni taas normaaliin tilaan ilman leikkauksia. Onneks tyontekijat olivat rehellisia ja eivat tyrkyttaneet noita toimenoiteita.

Joo, nää on niin nähty. Kun ei ole avuja julkisuuteen muutoin, soitellaan epätoivoisina kaikki toimittajat läpi…

Numero 2: sulla on pikkuisen oudot käsitykset. Eiköhän ne toimittajat soittele julkuille, eikä päinvaste.
Mutta sama se, sunkaltaisilles lukijoille on ihan turha selittää mitään. Ootte toivottomia aivokääpiä.

Onneksi ei kauhean paha tauti kun ehti ja pystyi toimittajallekin soitella 🙂

Oma kommentti