Tiina Jylhä suunnittelee totaalista elämänmuutosta: ”Vanhuudenpäiviksi…”

Tiina Jylhä kertoo Hymyn avoimessa haastattelussaan paitsi elämänmuutoksestaan, eli muutosta vääksyläiseen pieneen mökkiin, myös suuremmista suunnitelmistaan.  Nimittäin ulkomaille muutosta.

Nyt hän seisoo punaisen mökkinsä pihalla Hämeessä, sillä hän halusi lähemmäksi miestään, Tapea, jota koronan jälkeen on kuntoutettu takaisin elämään Lahdessa. Tapeen korona iski kovaa.

Tiina sanoo, että hän on vienyt vanhaa suunnitelmaansa eteenpäin. Kun Tape kuntoutuu, tarkoitus on muuttaa Italiaan. Hän on käynyt jo useita kertoja katsomassa taloa, johon hän voisi Tapensa kanssa muuttaa.

-Tavoitteenani on elää stressitön loppuelämä, mutta ennen en Italiaan muuta ennen kuin olen varma siitä ettei siitä tulisi harmia muille. Haluan panna liiketoimeni siihen kuntoon että voin lähteä hyvillä mielin, Tiina summaa.

Erityisen ihastunut hän sanoo olevansa Padovan seutuun. Se sijaitsee lähellä Venetsiaa, jossa taas on lentokenttä.

-Olen laskeskellut, että Venetsiasta pääsee Suomeen melkein yhtä nopeasti kuin Virosta. Eikä matkakaan ole sen kalliimpi, sillä Venetsia-Helsinki -lentolippuja myydään 35 eurolla. Siellä, lämpimässä ilmastossa, voisin viettää vanhuudenpäiväni.

Tiina täyttää vuoden lopulla 60 vuotta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tapani Valkonen, Tape Valkonen, Tiina Jylhä

Kommentit

Oma kommentti