Toimittajat paljastavat: Tällaisia lempijulkkiksesi oikeasti ovat – lue säälimätön nimilista!

Hymyn julkkistoimitus paljastaa nyt vuosien kokemuksella, millaisia tähdet oikeasti ovat. Kulissien takaa paljastuu asioita, joita et olisi idolistasi uskonutkaan.

Marco Bjurström
Kaikkea muuta kuin naminami sille päälle sattuessaan. Saattaa julkkiskokkareille tullessaan diivailla ja kieltäytyä poseeraamasta kuvissa. Naminami lienee ärsyyntynyt aikakauslehdille, kun nämä ovat kirjoittaneet hänen hulppeasta omaisuudestaan.

Jari Sillanpää
Kun paparazzi ikuisti Jarin, tämä vain heilutti iloisesti kättään. Osaa median ja on oikeasti fiksu ja filmaattinen. Kerran toimittajat saivat vihiä Jarin salakämpästä ja kävelivät soittamaan ovikelloa. Mitä teki Jari? Kutsui peremmälle ja kysyi, saako olla juotavaa.

Paula KoivuniemiPaula Koivuniemi
Laulajalle riittää, että sensaatiolehti edes soittaa hänelle – heti tulee luuria korvaan. Paula tahtoo vain mukavaa, kivaa ja säädeltyä naistenlehtijulkisuutta, jossa hän voi poseerata suu auki ja iho pinkeänä.

Jani Wickholm
Idoli sai hepulin, kun haastattelussa valokuvaaja olisi halunnut hoitaa hommansa ja ottaa kuvan. Tukka ei kai ollut hyvin, posket pullottivat tai whatever. Kuvittelee itsestänsä ihan liikoja. Ei ehkä pitäisi tuolla julkisuuden määrällä.

Lola Wallinkoski
Lolasta pidettiin misseyden alkuaikoina aivan varauksettomasti, koska hän oli värikäs Neiti Suorasuu. Myöhemmin huomattiin, että pikemminkin Neiti Sammakko. Soitto Turun tuomiokuntaan eli Lolalle – ja hän naulitsee autuaasti vaikkapa kanssasisarensa.
Myös takinkäännön mestari. Kun Lola lihoi, hänestä olikin jo aika jättää mallintyöt. Kun Lola otti silikonit, hän kertoi aina kärsineensä pienirintaisuudesta, vaikka lehtiarkistot puhuvat muuta.
Supernuuka. ”Lähdetäänkö syömään. Sä maksat”, on motto a´la Lola.

Johanna Tukiainen
Voi voi ja voi. Halusi julkisuutta enemmän kuin omaa syntymäänsä. Sitten kun hän sai sitä, ja vielä palkkion kaupan päälle, mikään ei ollutkaan hyvin. Johanna huomasi olevansa Suomen vihatuin julkkis, ja sehän ei tälle prinsessalle käy. Lähettelee toimittajille yöllisiä, katkeria viestejä, joissa syyttää näitä hänen elämänsä ja parisuhteensa tuhoamisesta. Osaa kääntää sujuvasti asiat päälaelleen. Ei ota tekemisistään vastuuta. Osaa myös shokeerata ulkonäöllään. On joko universumin meikatuin ja huolitelluin nainen tai suorastaan roskiksesta kaivautunut vähäosainen.

Henna ja Antti Kurhinen
Henna haluaa olla hienompi kuin onkaan. Valitettavasti hän on ”vain” BB-tähti ja kaiken lisäksi myynyt häpykarvansakin julkisuudelle. Selvästi erittäin heikko itsetunto. Pelkää kuollakseen ylipainoa, jota suvussa riittämiin. Antti on pelottava tuijottavine, lasittuneine silmineen. Ahneista ahnein. Ei ymmärrä, että hänen tulisi hyödyntää julkisuutta muutoin kuin yrittämällä rahastaa lehtiä, jotka joka tapauksessa päättävät hänen julkisuudestaan.

Niko Saarinen
Sairastunut julkisuudesta. Harva julkkis tällä vuosituhannella on pyrkinyt niin aktiivisesti kehittelemään uutisaiheita itsestään. Kaiketi masentui, kun muut BB-tähdet, esimerkiksi Ragnar, tuli vauhdilla ja oli jo viedä hänen manttelinsa.

Karita Tuomola
Missinä Karita esitteli kotinsa, poikaystävänsä ja oli aina kiva ja ystävällinen. Meni mallitoimisto Paparazzille, ryhtyi treenaamaan, tuli ”huippumalliksi” ja kadotti luonnollisuutensa. Nykyisin varsin etäiseltä vaikuttava, laskelmoiva ja kuivakka hahmo, joka joutui sairaalaan treenattuaan liikaa ja juotuaan ylitsevuotavasti vettä. Käy kilpajuoksua vanhenemista vastaan, mutta kestääkö sitä, ettei voi loppujen lopuksi voittaa?

Riitta Väisänen
Vetkuilija, jolla ei ikinä ole kalenteri mukana tai sitten hän on juuri nyt väärässä paikassa, kuten antamassa hevoselle kauraa. Kääntyy helposti diivailuksi.

Anita Hirvonen
Voittaa Väisäsenkin vetkuilussa. Mikään ei koskaan sovi, ei ehdi, nyt olen kipeä. Anitasta kannattaa aina ottaa kuvat samantien haastattelun yhteydessä, sillä muutoin se siirtyy seuraavalle vuosisadalle.
Ei aina ymmärrä huumorintajunsa tahdittomuutta. Se, että osaa nauraa omille puutteilleen, ei tarkoita että muut osaavat.

janitaJanita Janatuinen
Povipommi on ainaisessa rahapulassa ja yrittää rahastaa kaikesta – eipä ihme että on laskuja ulosotossa. Tarvittaessa hiustenpidennys tai kynnet käyvät haastattelupalkkioksi. Kiukkuviestejä sataa, ellei summa ole tunnilleen tilillä.

Tomi Markkola
Kaipaa julkisuutta levyn ilmestymisen aikoihin. Kerran vedätti toimittajia jopa niin pitkälle, että pyysi pähkäilemään kymmeniä kysymyksiä perhehaastattelun pohjaksi. Lopulta vain levystä olisi puhuttu. Ei ihme, ettei miehestä enää juttuja näe.

Jope Ruonansuu
Mukava mies, joskaan ei silloin kun verensokerin ailahtelee. Silloin Jopelle on turha mennä sanomaan edes että ”Mitä Rope.” Hän saattaa huumorimieheksi melko kuivakkaasti todeta: ”Olen Jope, enkä Rope.”

Viivi Avellan
Oli kovasti nyrpeä haastatteluiden suhteen, mutta annas olla: Eurovaalien alla ehdokkaana ollessaan olisi antanut haastattelun mihin mediaan tahansa vaikka käsillään seisten. Heikoin lenkki -juontaja Kirsi Salon bailukaverina tunnettu. Kerran tyttelit bongasivat pilkun jälkeen Kaivohuoneen pihalta toimittajan auton, ja ennen kuin Kirsi ehti kunnolla pyytää kyytiä kotiin, Viivi oli jo pyllähtänyt takapenkille ”tillin tallin tikka se tanssi”.

FrederikFrederik
Entinen toimittaja, joka ei osaa käyttäytyä, kun virkaveli hänelle soittaa. Mölähtelee ladellen alatyylisyyksiä. Kerran Reetu oli hiljaa. Se oli silloin, kun hän yökerhossa oli unohtanut lukita wc:n oven, ja toimittaja yllätti hänet housut kintuissa tarpeiltaan.

Petri Nygård
Rääväsuuräppäri haistattelee ja sikailee levyillään, mutta on tosielämässä ratkiriemukasta seuraa, josta on vaikea keksiä mitään pahaa. Ammattilainen, joka osaa paitsi asiansa, myös julkisuuden. Petriltä saattaa tulla tekstiviesti: tänään keikalla täällä, haluaako joku nimen listaan. V***u eniten!

Jatko-osa tuolla:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/toimittajat-paljastavat-tallaisia-lempijulkkusi-oikeasti-ovat-odotettu-jatko-osa-taalla

Teksti:Hymy.fi

Kommentit

Nyt oli kyllä mielenkiintoisin juttu, mitä hymyn historiassa on. Lisää tällaisia, niin saatte lyötyä Seiskan parhaimmissa julkkis juoruissa! Niin ja Tuksu on LIHAVA! 😀

vielä kun kaivaisitte esiin takavuosien laulajatähtösen Mona Caritan, ”missä hän on nyt” -tyyppinen artikkeli.
terv. fani lapsena

Olis kiva nähä millanen krisse salminen on ja julia tukiainen , että onko samanlainen paskapää kuin siskonsa.
myös matti ja mervi nykänen olisi kiva tietää ovatko oikeasti riitapukareita ja munanlutkuttajia

Omia kokemuksia muutamasta artistista 😀 En kerro, sillä pidän ne muistot mukanani hautaan.

Kertokaa omia kokemuksianne julkuista. Nämä eivät omiani, mutta tuttavien:
Selänne Teemu, ei niin kiltti ja uskollinen mies kuten antaa ymmärtää
Montana Tony, härski ja sovinistinen tyyliä ”perseestä kiinni vaan”
Kantola Eija, kade, diiva ja kaikkea muuta kuin kannustava uusille artisteille
Koriseva Arja, oikeasti mukava, ystävällinen ja sympaattinen kaikille
Tauski Peltonen, noh kuten jokainen tietääkin, hirveä ongelma viinan kanssa, öykkäri, naisia koko ajan joka sormella

Kurhinen kirjoittelee blogissaan 25.3.:

”Ei kestänyt kuin 3 viikkoa lukonvaihdon jälkeen,kun taas murtauduttiin kellareihin!! Nyt kaikki on ihan kyrpiintyneitä tähän ja isnnöitsiä miettii kameroiden aentamista rappu ja kellatiloihin!”

Oikeinkirjoitus kunniaan 🙂

Kaikki pullistelijat ja turhat tyypit vain esille:

Martina ja Esko
– Televisiosarjalle tulossa jatkoa: Kuka tätä oikeasti haluaa katsoa? Antavat itsestään sarjassa aivan eri kuvan, kuin mitä ovat oikeasti.

Jarppi
– Duudsoneiden sormipuoli ei varsinaisesti ole se kadun kirkkain lamppu. Diivailee yökerhoissa minkä ehtii ”possensa” kanssa. Vielä joltain löytyy netissä pyörineet ryhmäseksikuvat duudsoneista?

Markus Selin
– Legendaarinen ”Hymy voi työntää lehtensä sinne minne aurinko ei paista” kommentti.

Mikko ja Emilia (Kuka?) Leppilampi
– Diivat vaikka vertaa: ”Etsä tiedä kuka mä oon?”. Hollywoodissa on asuttu (opiskeltu alle puoli vuotta) ja ainakin yhtä hieno ura olisi varmasti tiedossa kuin Peter Franzenillakin (ajaa ammatikseen limusiinia Los Angelesissa).

Tiina Lymi
– Haistattelee ihmisille humalassa ja leikkii parempaa ja älykkäämpää kuin onkaan. Kun sivistyssanat loppuvat kesken otetaan alatyylin ilmaisut mukaan.

minkä takia antti kuristi hennaa kurkusta,no kun ei hennalla ole leukaa mihin lyödä hahaaaa………

Kiitos, aivan loistava oivallus. Lisää tätä mm. Martinasta ja Eskosta, tästä uudesta missistä ja poikakaverista sekä Jani Sievisestä ja Jutta Gustavsbergistä. Olen ihan samaa mieltä tästä Lolasta. Aina olevinaan oikeassa ja haukkuu surutta muita. Tuosta nuukuudesta on aiemminkin ollut lehdissä.

PS: Miksi luet näitä jos et tiedä kuka on Niko Saarinen? On kais sulla kuukkeli eli google siellä?

TIETENKIN BB-NIKO SUOMEN SUURIN JULKKISTYRKKY!!!

Tämä oli enempi lista julkkiksista, jotka eivät mielistele Hymyn toimittajia. Kiinnostaisi ne julkkikset, jotka soittelevat kertoakseen itsestään jutun toivossa, mutta niitähän Hymy ei paljasta, ainakaan kaikkia, koska ei halua kusta omiin muroihinsa. EVVVK joku Petri Nygård.

P.S. Kuka edes on Niko Saarinen?

niin ja lisäys edelliseen että eikö tää taannoinen rakel kauppila ollut joskus lähettäny hymylle mojovan uutisen itsestään kuinka oli joutunut keskelle ammuskelua jenkeissä ja sit ku hymy oli asian tiimoilta ottanut yhteyttä niin tää muija oli ollut ”hirveen”vaivautunut ku toimittajat soittelee ja ollut kommentoimatta koko juttua:)hyvää päivää näiden kans.

tehkää juttua ketkä ite soittelee ja lähettelee toimitukseen itsestänsä juttua vaikka väen vängällä…tuo tukiainen ei kyllä tullu yllätyksenä että itse soittelee itsestänsä uutisia:)

Hyvä tiivistelmä. Vain viimeinen yllätys. Taviksena olen jo aiemminkin pitänyt itseäni näiden paskiaisten yläpuolella.

Mitä Rope? heh-heh… Minä olisin Jopena vastannut, että ”huumorintajusta päätellen herra Journalisti taitaa olla sukua Marco Bjurströmille”.

Sit mie vaan ihmettelen, että jos tuo Nyykoordi hallittee julkisuuvven. Niin miks häntä ei näy muualla kuin Hymyssä juoksemassa munasillaan BB-Iinan kanssa?

*peukku pystyyn* Vaikea kyllä uskoa, että Kurhinen olisi Tukiaista ahneempi. Kiva kuulla tällaisiakin mielipiteitä, kakkososaa toivotaan täälläkin.

Kiitos,tää oli kerranki hyvä juttu,ja kertoo paljon noista tyrhista bb-pelleistä,ja tukiaisesta

Mä laitan toimitukseen viestiä NYT !!! että tekevät part kakkosen vielä, jossa on martti ja esko ym… listataan tähän toiveita, keistä me halutaan tietää, kyllä ne toimitukses tekee

-martti ja esko
-kimi räikkönen
-viivi pumpanen
-susanna sievinen
-timo taa mikkonen

jatkakaa listaa!!!

Tää vahvistu muuten taas kuvaa, että Antti on se piru siinä suhteessa. Aluksi luulin et Henna vei Antti raukkaa julkisuuteen, mutta taitaa olla Antti, joka pariskunnan siellä pitää. Idiootteineen juttuinen….

Vaadin vielä part kakkosta. Siihen sitten Mara ja Esko, Matti ja Mervi ja jos ei muita löydy niin BB-turhiksiä,chatjuontajia ja pikkumissejä! Tämä on yli hauskaa!

Sul meni vähä lehet sekasi, Martiinasta ja Eskosta ei oo Hymys koskaan juttuu. Ne on Seiskan julkkiksia,

Minä veikkaa… seuraavassa numerossa juttua Petri Nygårdista, sekä Martinasta ja Eskosta?

Joo Marttia ja Eskoa olisin tosiaan kaivannut…. Mutta tää oli hyvää. Osanottoni teille, toimittajat kun joudutte näitä katselemaan.

Paras hymyn juttu piiiitkään aikaan! Kiitos tästä 😀 Kerrankin totuuden mukaista luettavaa ns. oikeista julkkiksista! Lisää näitä, mihin jäi Martina ja Esko?

Oma kommentti