Toimittajat paljastavat: Tällaisia lempijulkkusi oikeasti ovat – odotettu jatko-osa täällä!

Henry SaariHymyn julkkistoimituksen kuluneella viikolla julkaisema totuuden ääni kotikutoisista julkimoistamme kirvoitti runsaasti palautetta. Lukijat saavat nyt haluamansa jatko-osan.
Tällaisia julkkumme oikeasti ovat – toimittajat kulisseista puhuvat!

Henry Saari
Pornotähden, joka on näyttänyt jokaisen senttinsä kameralle, luulisi olevan vähemmän tarkka hipiästään. Tarkistaa kuitenkin neitimäisesti jokaisen pilkun paikan hänestä kirjoitetuista jutuista, ja huolehtii, että jutussa on lähestulkoon ylistävä sävy. Ei ihme, ettei kukaan enää jaksa hintalappu kaulassa kävelevää Henkkaa haastatella. Kerran Henkalta kuulumisia kysynyt toimittaja sai vastaukseksi: ”Ehdota.”

Petteri Ahomaa
Entinen uutisten hymypoika on sekoillut armottomasti julkisuudessa, mutta diivailee, jos hänelle lähettää illalla tekstiviestin työasioissa. ”Mikä aika tämmöinen on ottaa yhteyttä?” Sorry, jos vasta heräsit, Petteri.

Viivi Pumpanen
Varmaan ihan kiva tytteli, joka peittää epävarmuuttaan (opetellun) määrätietoiseen käytökseen. Kyllä Viivistä vielä ajan myötä hyvä Miss Suomi tulee, viimeistään siinä vaiheessa, kun Pezhman Ahmadi lakkaa olemasta Miss Suomi.

Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen
Jonkun mielestä kauniskin amisjulkkis Martina suutahti, kun häntä nimitettiin lehden kuvatekstissä nakumalliksi. Soitti ja haukkui toimituksen, mutta kun nainen pistettiin järjestykseen palauttamalla hänen mieleensä, ettei hän todellakaan ole tullut julkisuuteen biotekniikan uusien sovelluksien kehittäjänä, vaan salaraksuna ja nakunaksuna, löi luurin korvaan. Mutta sitten soitti macho-Esko vaimonsa puolesta. Liikuttavaa!

Susan Ruusunen (ent. Kuronen) valmistautuu rasvaimuun.Susan Ruusunen
Ärsyttävä tapa kullitella miestoimittajia. Ärsyttävä nauru. Ärsyttävän ahne.

BB-Ragnar
Ärsyttävän ahne. Ärsyttävä kinuaja. Vaikka kuinka sanoisi, että kumpaa kirjainta et ymmärrä E:tä vai I:tä, ei mene blondin jakeluun.

Jasmin Mäntylä
Silloin kun nykyinen kuntapoliitikko oli vielä hot, hän viihtyi peilin ääressä, meikkasi, suti ja kysyi ystäviltään useasti illan aikana, näyttääkö hän hyvältä. Kerran Jasminilta kysyttiin, miksi hän nuhassa työnsi topsy-puikkoa nenäänsä. Vastaus: ”En voi niistää, sillä meikit leviäisivät”. Oli niin mustasukkainen ystävistään, että jos nämä sattuivat katsomaan puolella silmällä toisia naisia, muksautti nyrkillä.

Janina Frostell
Oli varsinkin nuorempana armoton myöhästelijä. Kun tuli kuvauksiin, myöhästyi aina, tuntitolkullakin. Läheltä katsova ihmettelee, kuinka Janinan kova karsastus on saatu kitkettyä kuvista. Toisaalta hyvin huumorintajuinen, ei pelkää hassutella työntelemällä vaikka lukuisia hammastikkuja hampaittensa väliin keskellä ravintolasalia.

Pete Parkkonen
Rento ja mukava kundi, jolle kävi hassusti, kun ennakkosuosikin viitta ei sopinutkaan ja levy floppasi. Aika moni syyttää osaksi taustajoukkoja levy-yhtiössä, ja siellä erästä nimenomaista niuhottavaa savolaista, joka ei ymmärrä artistinsa parasta tässä tippuvan levymyynnin maassa. Kun kaikki hyvä julkisuus pitäisi ottaa vastaan, niuho savolainen näyttää pelaavan henkilökohtaisine mediamieltymyksineen. Sorry, Pete!

Virpi Miettinen
Uskismissi on herttainen ja mukava, joskin värikkäine ”jokainen mies on hakannut minut” ja ”selvisin syövästä” sekä ”sairaus iski taas” -stooreineen ollut pienoisessa uskottavuuskriisissä ei ainoastaan lukijoiden, vaan myös lehtien keskuudessa.

Linda Lampenius
Ennen kuin Linda oli julkku, hän saattoi viettää tuntitolkulla toimituksessa kikattelemassa. Mihinkään ei ollut kiire. Henkilöstöruokalaankin Linda tuppasi itsensä. Siinä tehtiin ratkaisevaa pohjatyötä suomalaisen viihdejournalismin kentällä.

Timo T.A.Mikkonen
Mitä yhteistä on Timo T.A.:n kanssa asioimaan joutuvalla ja pitkään tennistä pelaavalla? Rasitusvamma.

Essi PöystiEssi Pöysti
Kiva Miss Suomi, jolla tosin on rasittava tapa toistella koko ajan, mitä hänelle sanotaan. Mitä hänelle sanotaan. Tyttelistä liikkui jos jonkinlaista uskottomuusjuttua, ja kieltämättä melkoisen kiinnostunut vieraista miehistä (Koop Arponen) Essi olikin muutaman rohkaisevan saatuaan eräälläkin työristeilyllä, jossa oli liuta toimittajia mukana. Essille kuppi maistuu, mutta skarpisti hän hoitaa sovitut työnsä.

Edellinen osa täällä:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/toimittajat-paljastavat-tallaisia-lempijulkkiksesi-oikeasti-ovat-lue-saalimaton-nimilista

Teksti:Hymy.fi

Kommentit

Mahtavaa hymy, MAHTAVAA!!!! 🙂
Ja todellakin martin ja eskon elämä lähinnä ihmetyttää.. Miten heillä voi olla varaa mihinkään ylimääräiseen??? Ja miksi ei verottajaa kiinnosta?? Juuri tuollaiset ”ihmiset” varastaa meiltä kaikilta muilta, jotka maksamme joka ikisestä palkasta osan yhteiskunnalle.

Eksyin tänne jälleen, toivoisin 3. osaa.

Sirpa Selänne, joka lässyttää perheonnestaaan lehtien sivuilla (heti kun jutut alkaa levitä että mies viihdyttää huvijahdillaan vähintään 10 vuotta nuorempia)

Anna K. vielä: leikki neiti maailman keskipistettä aikanaan Retretin respassa. Sai itkupotkuraiviksia siellä, kun häntä ei pyydetty mukaan johonkin japanilaisten taiteilijoiden kokoontumisiin.

Anna Kortelainen. Jostain syystä esitellään mediassa tieteentekijänä, mutta yksikään hänen tekeleensä ei kelpaisi esimerkiksi ulkomaisiin akateemisiin taidehistorian konferensseihin.

Ketkä julkut itse soittelee toimittajille ja tyrkyttää kuulumisiaan?

Ja tästä lisää julkkuja:

Irina Björklund
– Pappa betalar. Fazerin omistajiin ja toimitusjohtajanakin toiminut isi maksaa tyttären ja limusiinikuskina työskentelevät Peter Franzenin elämiskustannukset USA:ssa. Ilmankos sitä on varaa matkustella edestakaisin Suomen ja USA:n välillä ja elättää itsensä soittamalla sahaa Los Angelesin taiteilijaravintoloissa. Tykkää soitella toimittajille ja mainostaa ”suuria” roolejaan, kuten nyt viimeisintä ”huippuroolia”, jossa Björklund itseasiassa nähdään vain elokuvan alkukohtauksissa George Clooneyn naisystävänä. Muut Irinan elokuvat USA:ssa ovatkin sitten olleet julkaisuja, joiden juonesta tai tasosta muutenkaan ei Irina mielellään mainitse mitään. Nousi alunperin elokuvien pääosiin Suomessa miehensä Peter Franzenin kanssa aikana jolloin Suomen näyttelijäliiton jäsenet olivat työtaistelussa ja kieltäytyivät näyttelemässä kotimaisten tuotantoyhtiöiden tuotannoissa. Muita saman aikakauden ”nousijoita” ovat mm. Samuli Edelmann ja Niko Saarela. Joskus liittoon kuulumattomuus kannattaa.

Samuli Vauramo
– Toinen ”suurten roolien” näyttelijä, joka on päässyt avustajaksi, seisomaan taustalle pariin ulkomaiseen elokuvaan. Ilmoittelee mielellään itsestään toimittajille ja heittäytyy sitten hankalaksi kun pitäisi sopia haastatteluaikaa tai puhua itse roolin sisällöstä: Syynä tähän on varmasti se, että roolit eivät ole mitään rooleja, vaan lähinnä avustajan tehtäviä, joissa patsastellaan taustahahmoina kohtauksessa tai kahdessa.

Juu, selvittäkää Aitolehden ja Eerikäisen tulot ja yristen liikevaihdot. Nämä tiedothan kaiketi ovat saatavilla eri rekistereistä. Minuakin kiinnostaa tuo heidän elämänsä yhtiö: millä tullaan toimeen?

Ihanaa mahtavaa hymy! Tälläistä lisää, esim Julia Tukiainen, Matti Nykänen… 😀

nää on tosi makeita, saisko vielä lisää? tuosta ja eskosta ja marasta vielä kiinnostaisi tietää niitten todelliset tulot ja menot eli millä elävät ja mitä tekevät päivänsä.

Lisää: Tuija Järvinen, vaikkei se mikään julkku olekaan, mutta tiedottaa vähistä tekemisistään Hymyn sivuilla…

mika häkkinen kimi räikkönen teemu selänne ym urheilijoita

mervi tapola-nykänen

Kerrankin Hymyltä mielenkiintoinen juttu, eikä aina sitä samaa turhien tyrkkyjen (tuksu, kalinaiset ym) diibadaabaa. Todella hyvä veto!!! Tätä lisää! Hymyhän voi näitä jatkaa vielä vaikka kuinka monta osaa, koska suomessahan näitä julkkuja riittää 😉
Mielenkiintoista olisi lukea vielä esim. matti ja mervi nykäsestä, vesa keskisestä, ehdottomasti krisse salmisesta. Kiinnostaa tietää nimenomaan vetääkö krisse AINA sitä rooliaan, oli sitten ihan krisse salmisena jossain ohjelmassa tai ”krissenä”, tuntuu olevan aina sama rooli päällä ja ärsyttävä puhetyyli ym. Myös listalle mielellään Mikko Leppilampi, Tanja Karpela, Julia Tukiainen(vaikkei nyt mikään niin julkku ookkaa mut kiinnostaa silti..). Näitähän riittää loputtomiin 😀

ja bb-turhakkeet, kuten iida. myös JULIA TUKIAINEN olisi kiva

KIITOS HYMY NÄISTÄ JUTUISTA-HAUSKOJA! JOTAIN MUUTAKI VÄLILLÄ KUN BB,JA TUKIAIS SKEIDAA

Hahah! Saisko vielä Marika Fingerroos, Vesa Keskinen, Susanna Sievinen, Anne-Mari Berg, Matti Nykänen, Vanessa Kurri?

Oma kommentti