Tony Halmeelle muistobiisi – katso, kuka asialla?

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen aikaansaavana managerina tunnettu tuottaja Tuija Järvinen harkitsee tuottavansa Tony Halmeelle muistokappaleen.

Järvinen oli viime kesänä aikeissa tuottaa muistobiisin edesmenneelle Michael Jacksonille. Hankkeesta kuitenkin luovuttiin.

-Tiedustelen asiaa taustajoukoiltani, josko tämmöinen hanke olisi mahdollista aloittaa, Järvinen viestittää Hymylle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Tony Halme, Michael Jackson

Kommentit

ei hienommaks muuttunu vaik elannon kulumilla dokas kolinaa. tulipa saatanan hyvä kertosäe,jos akat saatte hyövynnettyä palkkioni hoosuton syl tanssi ja jonni aejan kuluttua uusix

Me täällä kommentoijat ollaan tietty kateellisia, rumia, lihavia, eikä meillä kaikilla ole neljää ällää kuten Tuksulla melkein oli. Mutta tämä ent.nyk.tulevan managerin yritys rahastaa vastikään edesmenneellä miehellä on törkeä. Oli Tony H. miten kiinnostava persoona tahansa. Ajatus voi olla kaunis, mutta tunsiko kyseinen Savon lahja Tonya? Ajankohta on ihan väärä, laulun kohdetta ei ole ehditty edes haudata. Mutta tulipa taas nimi lehteen..
HYI H¤

Nyt jotain rajaa! En Tony Halmeen kannattajiin missään mielessä kuulunut, mutta on todella epäkunnioittavaa lähteä rahastamaan jo poismenneen kustannuksella !!!!

ONKO ENSIESITYS JAKOMÄESSÄ HALMEEN ÄÄNESTÄJIEN LUONA ?

ELÄ HELEVETT* TUKIAINEN AINAKAAN PILAA TOISEN MUISTOA !!!

JO TULEE KYLMIÄ VÄREITÄ PELKÄSTÄ AJATUKSESTA !!! HUH

JO SAI EILINEN LEUKOJEN AUKOMINEN MAIKKARILLE ”SAPPENI KIEHUMAAN”
NYT PITÄS OLLA SEN VERRAN JOLLAI ROTIA SANOO SILLE TYRKYLLE ETTÄ PITÄÄ LEIPÄLÄPENSÄ KIINNI !!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eiköhän tämän projektin kohtalo ole sama kuin muilla se jää kesken. Onko tämä saanu mitään loppuun asti muuta kuin Lööppijulkkis biisin?

Siis mitäh ???? Eipä oo paljon luoja järkee antanut. Pitäs laittaa tuo eukko kommentti kieltoon. Pitäs kyllä nämä kuolemalla julkisuuteen tyypit poistaa lehtienkin palstoilta. Kyllä levys olis enemmän muiston häpäisemistä.

Haaskalinnut saalistaa… Onneksi huijaan voi luottaa – ei tästäkään kuulla enää tämän ”uutisen” jälkeen.

Tämä oli kyllä alku viikon paras uutinen. Toivottavasti esittäjäksi saadaan joku Suomen suuruuksista, ensimmäisenä tulee mieleen loistavan lavakarisman omaava nouseva tähti Johanna Tukiainen.

Hienoa! Nyt Isänmaa voi nukkua rauhassa! Tukituija harkitsee! Toivottavasti tulokset ovat yhtä spektaakkelimaiset kuin Michael Jacksoninkin kohdalla!

Oma kommentti