Tony Halmeen ex-rakas elää järkyttävissä olosuhteissa!

Dailin Alvarez ja Tony HalmeHymy kertoi helmikuun numerossaan kuubalaisesta Dailin Alvarezista, jolla oli kuuma suhde Tony Halmeen kanssa. Tummapintainen Dailin ja kansanedustajana toiminut Tony olivat pari Tonyn Kuuban-matkan ajan neljä vuotta sitten. Dailin rakastui, ja kertoo jääneensä kaipaamaan Tonya.

Hymy tapasi Dailinin Kuubassa, jossa nainen elää järkyttävissä olosuhteissa: katto vuotaa, vessa ei toimi ja jaloissa pyörii kanoja ja sikoja sekä tusinan verran sukulaisia. Haastattelimme tummaa kaunotarta maaliskuun numeroomme.

-Tunsin Tonystä heti, etten ollut yksin tunteideni kanssa. Sain Tonyltä vastakaikua. Elättelin toivoa pääsemisestä hänen luokseen Suomeen.

Lue koko juttu maaliskuun Hymystä ja katso Dailinin kaikki kuvat lehdestä!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tony Halme, Dailin Alvarez

Kommentit

Mielestäni tuolta Haitin – Kuuban seudulta voitaisiin näitä järistysuhreja ottaa maahanmuuttajaksi Suomeen rikastamaan geeniperimää. Mä en tajua, mikä yksinoikeus afrikkalaisilla ja muiden maiden etnisillä vähemmistöillä on saada turvapaikkoja Suomesta. Latinalainen kulttuuri muutenkin sopisi meille erinomaisesti, ja ovathan nuo pääsääntöisesti myös näyttävän näköisiä naikkosia.

Kuinkahan paljon näitä ’pesänjakajia’ vielä löytyy, jos pää saadaan auki?

toi muija on varmaan yhtä turha ku halme oli,täyttä pohjasakkaa

Samaa mieltä edellisen kanssa. Mielellään ei enää ikinä sanaakaan koko äijästä kun kerrankin on päästy eroon.

Oma kommentti