”Törkeää!” Tuksun viikonlopun esiintyminen sai yleisön raivoihinsa – katso kohuvideo!

Johanna Tukiaisen esiintyminen viime viikonlopun keikalla aiheutti melkoisen kalabaliikin yleisössä. Kaikki sai alkunsa siitä, kun Tukiainen Julia-siskonsa kanssa marssitti esiintymislavalle pienet koiransa.

Koirat näyttävät olevan peloissaan ja painautuneina emäntiänsä vasten, kun baarissa on kova melu, musiikinjytke ja Tuksu puhuu kovaäänisesti mikrofoniin.

Äkkiä yleisössä alkaakin tapahtua. Sota otsikolla ”koirat eivät kuulu baariin” alkaa.

Metropoli-verkkolehti on julkaissut sivuillaan videotaltioinnin keikkayleisön kohahduksesta ja paikalla äityvästä riidasta. Metropoli uutisoi myös, että Tukiaisen sisaruksia vastaan on ryhdytty keräämään eläinsuojeluaiheista addressia.

Katso kohuvideo täällä

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen, keikka, eläinsuojelu, ravintola, koira, eläin

Kommentit

Sirkukseen vakkariin kuuluvat kaksijalkaiset voidaan myös osittain osoittaa kykenemättömiksi valita itse mihin elämässään ajautuvat, mutta se prosessi on käsittääkseni jo käynnissä.
Muiden eläinten osalta kirppuja suuremmat kuuluvat eläinsuojelun piiriin ja eläinsuojelun luulisi olevan tietoinen vuosia jatkuneesta tilanteesta. Tosin emme tiedä vaikka Julian hyökkäyksen kohteena olisi ollut juuri eläinsuojelutyöntekijä / -tarkastaja ? Ehkä eläinsuojelussa on pystytty palkkaamaan jotain jota verrata Iranilaisen sotilaskoulutuksen saaneisiin turvamiehiin ja nyt on vihdoin itsekkin uskallettu lähteä itse kenttätyöhön.

Laittakaa edes päivitettyjä kuvia tosta eläintenrääkkääjästä. Tunkki on lihonnut vähintään 70kg noiden kuvien jälkeen. Päästään pimeä sekakäyttäjä meni nyt liian pitkälle koirien suhteen. Ensin juotetaan niille alkoholia ja sitten laturinhihnaan ja nyt koirulit jurriseen räkälään.Videolla näkee kuinka menivät keittiöön koirien kanssa,mitä tekee terveytarkastaja?? HALOO!!!!

Eläimet eivät kuulu ravintolaan eivätkä mihinkään Tuksun pellemäiseen sirkusesitykseen. Koirat pois ja heti…saatana, että voi joku ihminen olla tyhmä kuin perkele. Tähän asti olen hymähdellen seurannut näiden kahden luuserin sekoilua…mutta, että nyt sotketaan viattomat koiratkin tähän…niin voi perkele…nyt olen raivoissani.

Oma kommentti