Totuus Lapin-reissuista: Ruskaretki päättyy aina sänkyyn!

Totuus Lapin-reissusta: Ruskaretki päättyy aina sänkyyn!Hymy käväisi Kittilän Levillä ajatuksenaan uppoutua pariksi päiväksi tekokaupungin kuuluisaan ruskatunnelmaan. Siitä jokaisella on oma mielikuvansa. Mutta pitääkö se paikkaansa?

Kyllä. Naistoimittajamme sai jo hotellin hississä ensimmäisen tarjouksen näkäräisistä mieshenkilön huoneessa.

Vain tunti siitä, kun saluunan ovet ovat avautuneet, rinneravintola on kuin ammuttu täyteen nousuhumalassa olevia ruskan ystäviä. Jossain vaiheessa meno yltyy niin, että oululainen metsänhoitaja aukaisee pöksynsä ja räväyttää pöytäänsä henkilökohtaisen käyntikorttinsa, kikkelin nimittäin. (Kuva Hymyn printtiversiossa.)

-Tiedätkös, että ruskaretki päättyy aina sänkyyn, toinen mies kuiskuttaa toimittajan korvaan.

Siltä se näyttääkin, kun menoa katselee. Lue värikäs ja paljon vauhdikkaita kuvia sisältävä reportaasi printti-Hymystä! Kuvan ihmiset eivät liity tähän juttuun.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Lappi, ruskaretki

Kommentit

Lappilaisella oli aivan oikea kirjoitus. Suurin osa näistä seksin perässä kulkevista ällötyksistä on todella muualta kuin lapista! Tottahan lappilaisillekin ukoille ja ämmille kelpaa vieras tavara kun sitä mennään sinne varta vasten tyrkyttämään! Eikä Levi ole ainut paika vaan samanlaista on muissakin lomakohteissa. Se on kaikkein parasta kun niistä todella tuodaan tuliaisina jos jonkinmoista syyhyä ja tauteja. Säälittää vaan kotona odottavat puolisot jotka tosta irstaudesta sitten kärsivät! Mutta sehän on tätä päivää ja kaikinpuolin sallittua näiltä ihmisten irvikuvilta!

Levihän on yleisesti tunnettu sikailupaikkana..Levillä levitellään kuuluu jo sanontakin. Täällä lapin ihmisten keskuudessa on Levi todella huonossa maineessa mutta eihän sinne paikalliset menekkään vaan etelän ukot ja akat tulevat sinne pettämään ja menevät sitten takaisin puolisoidensa luo lomiltaan ja saattavatpa tuoda mukanaan ”iloisen yllätyksen” tautien muodossa, tuskin sitä siellä kännipäissään paljon ehkäisyjä ajatellaan…Ja sitäpaitsi kyllä lapin mies on sentään mies kun vertaa noihin etelän kiimaisiin ukkoihin.

No, seksin perässähän sinne just mennään! Kyllä on kuvottavaa nähdä naapurin kulahtanut rouva tanssilattialla nuolemassa julkisesti vierasta äijää! Vaikkakin se muija ei kyllä muualla saakkaan vierasta ja näin on monen muunkin akan ja kaljamahaäijän kans! Luulis olevan tunnontuskat kovat ku oman kumppanin viereen palaa alapää kirvelevänä! Mut eipä nuo petturit ja h….. muuta tarviikkaan. Ps. aina on joku tuttu näkemässä touhunne ja kertomassa kumppaneille puuhistanne. Minä ainakin kerron kun näen.

metsänhoitjan pikkunakki,mikä pikkunakki niinko lapinukkojenkin nakit 12tuumanen se pitääolla

Näin lehdestä tuon metsänhoitajan vilautuksen. Voi hyvät hykkyrät sanon minä. Ja vielä lehteen päässy. Varmasti tunnistaa ne jotka kyseisen henkilön tuntevat.

Opetelkaa kirijottamha H oikihan paikhan etelän hetelmät, jokka yritättä matkia pohojosen murretta!!! Buahhhaahhhaaa!!!!
Ei sielä tekokaupungissa viihy ku turistit, ko niille pittää olla kaikki valamhina! Muka tulhan Laphin, mutta tuletta ainoasthan ”minicithin”, joka on turisteja varten rakennettu!! Menkää kairhan jos haluatta Laphin!

Kyllä kait sen nyt kaikki tietää, et miks niissä lapin keskuksissa käydään..

Anne on todella kuuma nainen. Ei todellakaan ole ihmetyksen aihe että sai kutsun 😉

se on PETTÄJIEN! UNELMA PAIKKA.. tietäisitte vaan;))))))

Anne on todella kuuma nainen. Ei todellakaan ole ihmetyksen aihe että sai kutsun 😉

veikkaan että on ollu HOT toimittaja kyseessä 🙂

No jopa Henkkaki yleistää, että huhhuijaa. Ei siellä tosiaankhan mene hommat aina noin, kyl son ihmisestä kiinni ruppeeko värkkäämhän muitten kans ku oma ei ole mukana.
Eipä ole meän perän ukot saanu minua jalkoja levittämhän, eikä sen puolhen ne etelän hedelmätkään, jokka Laphin on tullu itteensä esittelhen 🙂

Moikka vaan Suomeen täältä Gambiasta! Tai Thaimaasta, Tallinnasta, Karibialta, ruotsinlaivalta ym ym.

Met pohjosen pojat pukathan Tukshulta ja muilthakin lähiövalailta tushu jakkaukselhe. Viinapalkhalla.

Mä haluun myös seksiä heti lähden ruskaretkelle!

ruskaretki=vietä poroäijän kanssa panohetki,eikun matkailumainokseen sloganiksi

Kyllä tuolla tulee tyhmiä tehtyä, aamulla katsoo, että voi herran jestas, öinen petikumppani ei kestä päivänvaloa… Kiva, jos mies ei saa tietää, kun huoraava muija elättää tuolla siitetyn kakaransakin tyhmällä ukollaan.

komistuksiapa hyvinkin semmoisia
tukiaisen ukonnäköisiä luusereita

Lomailen useita kertoja vuodessa Lapissa, mutta en koskaan petä miestäni. Että ei se aina pääty vieraan sänkyyn!

Pohjoisen reissut työporukalla ovat kunnon henkireikä. Jos jonoksi asti tarjolla on komistuksia ja mies kotona ei koskaan saa tietää, niin mitä se haittaa? Jokainen elää vain kerran.

Viron ja Ruotsin välillä kulkee paljon porauslauttoja, vaan eipä ole vielä öljyä löytynyt

voe mahoton mitä touhua kyllä kannattais pitää housut ylhäällä.

Eiköhän se ole itsestään kiinni, että haluaako olla huolimaton alapäästään, sitä voi harrastaa ympäri suomen jos siltä tuntuu.

hohhoijaa, kyllä mua lähestyy
mutta sä ootkin katkera naukuva hintelä hönöhintti joka ei muuta tee kuin valittaa täällä netissä
ei semmoista ”miestä” kukaan iske

Kyllä siellä poromiehet heiluttaa mulk*** etelä naisille. Se on ihan faktaa…itekkin olen lapista, ja tiedän tämän meiningin. Aika helposti siellä haarat levitetään kun tyttöporukalla ovat liikkeellä ja mies on kotona odottamassa.

Olipa hurjan yllättävää että naispuolista toimittajaa yritettiin iskeä. Naisia yritetään aina iskeä, joka paikassa. Miehiä ei naiset lähesty lainkaan samalla tavalla.

Oma kommentti