Totuus poliisikahakasta Sievisen talolla!

Susanna SievinenToukokuun Hymyssä kerrotaan ex-uimari Jani Sievisen ja hänen ex-vaimonsa Susannan välisestä huhtikuisesta poliisijupakasta tietoja, jotka eivät ennen ole olleet julkisuudessa.

Viime kuussa Sieviset olivat otsikoissa, kun Hymyn verkkosivut paljasti Susanna Sievisen soittaneen Janin kotipihalle poliisit.

Janin ja Susannan pojat ovat vuoroviikoin vanhemmillaan. He olivat olleet viikon äidillään ja lähteneet sunnuntai-iltana isänsä luo. Susanna oli yrittänyt varmistaa, että isä on varmasti paikalla.

Näin ei lopulta ollutkaan, sillä isä oli vasta tulossa Ruotsista. Pojat lähtivät Janin kotiin klo 18 maissa, mutta kello 22 aikoihin Susanna sai tiedon siitä, että isä oli vain käväissyt paikalla ja lähtenyt baariin. Tästä Susanna raivostui, meni paikalle ja vaati pienintä poikaansa kotiin. Paikalla oli lastenhoitajana toiminut isoäiti.

Lopulta Susanna soitti poliisit paikalle. Asia laukesi, kun Jani saapui.

Myöhemmin Hymy sai vinkkejä siitä, että Jani olisi vielä bongattu samana iltana nummelalaisesta baarista. Eli näyttää siltä, että hän olisi palannut poliisiepisodin jälkeen vielä baariin.

Jani ja Mari SievinenHymy esittelee uusimmassa numerossaan myös Sievisten uuden kodin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen, Jani Sievinen

Kommentit

Varsinainen ”malli-isä” toi Sievinen. Ei taida enää kiinnostaa kuin uuden pissisvaimon kanssa tehdyt lapset? :O

Lainaus:
”mutta millainen isoaiti se on joka tulee kaitsemaan lapsia kun isukki lahtee baariin??? ”

Omasta ja ystäväpiirin kokemuksesta voin sanoa että ne onnelliset joilla on mahdollisuus siihen, että isovanhemmat katsovat lapsia jos/kun on menoa ovat todella onnekkaita. Eikä elämä siihen lopu kun lapsia syntyy, eikä se että on lapsia tarkoita että seuraavan 20-vuotta täytyy kotona illat istua, kyllä silloinkin saa joskus viihteellä käydä.

Itse ainakin omiin vanhempiini luotan 110-prosenttisesti lastenhoidossa.

Suski. Lopeta TÄÄ! Mummo oli paikalla, joten mitään hätää EI pitäisi olla. Mutta sinulla ei varmasti ole niin hyvät välit EX-anoppiin, että antaisit lapset hänen hoitoon.

jotenkin uskottava tarina ja itsekin saattaisin hakeltya, varsinkin jos en tietaisi etta paikalla on ketaan. mutta millainen isoaiti se on joka tulee kaitsemaan lapsia kun isukki lahtee baariin??? taitaa aidille olla ok etta poika se vaan ryyppaa vaikka on NELJA lasta kotona. ja missa MARI?

tulis itsellekin pieni paniikinpoikanen jos lapset ois yksin kotona. varsinkin jos tietaa et jani on viinaan meneva ja hulttio, vaikka julkisuudessa yrittaakin leikkia niin hyvaa koti isaa. kaikkhan sen nummelassa tietaa olevan kaikkea muuta.. saali maria, taitaa olla raukka aika naiivi.

kuullostaa ihan janimaiselta toiminnalta. en ainakaan äänestäisi sitä!

tosin susanna on varmaan tänkin jutun myynyt hymylle…

Oma kommentti