Tuija: ”Hukun fanipostiin!”

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen kohumanagerina tunnetuksi tullut Tuija Järvinen kertoo Hymylle olevansa yllättynyt suosiostaan.

-Minulla alkaa olla jo sen verran faneja, että kohta on pakko ottaa käyttöön erillinen ”fanipuhelin”, Tuija toteaa lähettämässään tiedotteessa.

-Kaikki muu kärsii, kun näitä fanipuheluita on tullut tänäänkin jo aamukahdeksasta alkaen, hulluksihan tässä meinaa tulla. Osa faneista on tullut Facebookin välityksellä, kavereita Facebookissa on likemmäs 1600. Viime viikolla oli tullut rakkauskirje Banjulista, Gambiasta, nuorelta 23-vuotiaalta mieheltä. Eräs mies kosii minua nyt Norjaan. Eräs afrikkalainen räppäri taas haluaa minut managerikseen, kun on muuttamassa Suomeen. Saksasta kositaan, apua! Täytyy sanoa, että puumat ovat ”valttia” maailmalla, Tuija kirjoittaa.

Yhtäältä fanittaminen on saanut managerin myös harkitsemaan uutta harrastusta.

-Aloitan yksityisesti Taekwondon. Pakko, kun on tullut myös uhkailuja, ja sen verran jo näitä tuuppimisia ja taklauksia. Vain äärimmäisessä hätätilanteessa turvaudun puolustamaan itseäni. Mutta tämä tiedoksi uhkailijoilleni.

Erityisen mielissään Tuija kertoo olevansa turkkilaisesta poliisifanistaan, joka on myös soittanut.

-Hän kutsui minut Alanyaan 15.2.2011. Hänen ystävänsä kuulemma tarjoaa ilmaisen hotellihuoneen, kun omistaa hotellin. Huh-huh, kosijoita riittää, tyttärenikin ovat ihmeissään, kun äiskällä on ”kovempi vienti”, Tuija kirjoittaa ja myöntää harkitsevansa reissua, koska ei ole koskaan Turkin kamaralle astunut.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

Oma kommentti