Tuija: ”Hukun fanipostiin!”

Tuija JärvinenJohanna Tukiaisen kohumanagerina tunnetuksi tullut Tuija Järvinen kertoo Hymylle olevansa yllättynyt suosiostaan.

-Minulla alkaa olla jo sen verran faneja, että kohta on pakko ottaa käyttöön erillinen ”fanipuhelin”, Tuija toteaa lähettämässään tiedotteessa.

-Kaikki muu kärsii, kun näitä fanipuheluita on tullut tänäänkin jo aamukahdeksasta alkaen, hulluksihan tässä meinaa tulla. Osa faneista on tullut Facebookin välityksellä, kavereita Facebookissa on likemmäs 1600. Viime viikolla oli tullut rakkauskirje Banjulista, Gambiasta, nuorelta 23-vuotiaalta mieheltä. Eräs mies kosii minua nyt Norjaan. Eräs afrikkalainen räppäri taas haluaa minut managerikseen, kun on muuttamassa Suomeen. Saksasta kositaan, apua! Täytyy sanoa, että puumat ovat ”valttia” maailmalla, Tuija kirjoittaa.

Yhtäältä fanittaminen on saanut managerin myös harkitsemaan uutta harrastusta.

-Aloitan yksityisesti Taekwondon. Pakko, kun on tullut myös uhkailuja, ja sen verran jo näitä tuuppimisia ja taklauksia. Vain äärimmäisessä hätätilanteessa turvaudun puolustamaan itseäni. Mutta tämä tiedoksi uhkailijoilleni.

Erityisen mielissään Tuija kertoo olevansa turkkilaisesta poliisifanistaan, joka on myös soittanut.

-Hän kutsui minut Alanyaan 15.2.2011. Hänen ystävänsä kuulemma tarjoaa ilmaisen hotellihuoneen, kun omistaa hotellin. Huh-huh, kosijoita riittää, tyttärenikin ovat ihmeissään, kun äiskällä on ”kovempi vienti”, Tuija kirjoittaa ja myöntää harkitsevansa reissua, koska ei ole koskaan Turkin kamaralle astunut.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen

Kommentit

Tuide HEI,
et sit kertonut niistä miun kalsareista mitkä lähetin? oon kevyesti pettynyt!!!1 ( sori ku en kerinnyt pestä niitä )
ku et mittää maininnut, niin olisitko ystävällinen ja laittaisit ne paluupostissa takas miulle? Kiitos jo etukäteen!

asiasta kolmanteen.. taitaa Tiude siun elämä olla täällä ihaillen omaa juttuasi, ja surkutellen? HUH ….

”Nykyään noin 70 prosenttia huijauksista on ns. romanssihuijauksia, joiden uhrit haetaan usein Internetin treffipalstojen kautta.”

Ylläolevaan linkkiin viitaten, jos et jaksa tuota koko artikkelia kahlata. Sieltä Iisalmen vinkkelistä asiat tietysti näyttää ihan toiselta, etenkin jo viisikymppisen naisen vienti on kovempaa kuin teineillä. Että näin, heh.

Oletko kuullut nigerialaiskirjeistä? Jos et niin kannattaa googlettaa. Luuletko tosissasi että kaltaisesi olisi jotain muuta kuin potentiaalinen huijauksen uhri. Noita kirjeitä lähtee epätoivoisille tuhansia päivittäin Afrikasta, aina joku on halukas roudaamaan yhden letkunheiluttajan veronmaksajien harmiksi. Kyllä se on niin että kannattaa ottaa viranomaisiin yhteyttä jos tuntee itsensä uhatuksi, tuo oma voimankäyttö tuppaa tulemaan aika usein merkityksi kapakkatappelun nimelle ja 2 promillen kännisten rähinästä tulee rapsut molemmille. Vaikka en usko hetkeäkään noihin sinun Taekvondo horinoihisi, kunhan puhut, ei noilla kiloilla.

Aiempien blogikommenttien perusteella sinulla on hyvinkin läheistä ja omakohtaista kokemusta siitä, että ”äiskällä on kovempi vienti”. Olethan tehnyt itseäsi tykö tyttäresi teini-ikäiselle poikaystävälle…

Tuide tee jotain noille kusenpolttamille hampaillesi.

1535 ystävää ei ole ”likemmäs 1600”. Se on likemmäs 1500, joka sekin on kohtuullinen määrä, mistä syystä ihmettelenkin tarvetta suurennella lukua entisestään.

Valkohammas puhui tuossa yllä aivan täyttä asiaa. Jos et halua kohdata todellisuutta, lue edes hänen viestinsä ajatuksella.

Rakas Keltahammas,

saamasi viestit kuuluvat samaan sarjaan kuin nigerialaiset huijauskirjeet, joita ihmiset ovat saaneet jo vuosikausia. Ehkä et ole kuullut niistä, kun elät ihan omassa todellisuudessasi.

Kerroit aiemmin olevasi ns. ”Kuuma Puuma” (lainausmerkit ja isot kirjaimet on lainattu tekstistäsi). Kerroit tuolloin, että sinulla on 23-vuotias ihailija. Jätit kertomatta, että kysymyksessä on gambialainen henkilö, joka lähettää saman viestin tuhansille ja taas tuhansille vastaanottajille ja toivoo, että jossain tärppää.

Tämä gambialainen ”ihailija” haluaa ensisijaisesti rahaa. Hän saattaa myös haluta päästä kanssasi naimisiin, jotta voisi muuttaa Suomeen.

Afrikkalainen ”räppäri” pyytää myös kohta sinulta rahaa.

Turkkilainen ”poliisi” haluaa sinulta joko rahaa tai sitten hän haluaa pikaiseen lumeavioliittoon kanssasi, jotta voisi muuttaa Suomeen.

Rahapyynnöt eivät tietysti ole sinulle edes teoreettinen ongelma, koska elät yhteiskunnan tuella eikä sinulla ole rahaa.

Toivottavasti joskus ymmärrät, että olet rupsahtanut keski-ikäinen valas eikä kukaan ihastu tai edes ”ihastu” sinuun.

Että näin. Halit ja huijaus!

Tääkin muija on kyllä sieltä itsekeskeisemmästä että turhimmasta päästä, ja elää yhtä lailla omissa maailmoissaan kuin suojattinsakin . ..

Samanlaiset jutut kuin Tukiaisella. Kehuu itseään kun kukaan muu ei kehu! Säälittävä akka. Elää mielikuvitus maailmassa

Tiedote, juu. Piti taas pistää pikkuhimppasen paremmaksi kuin rakas entinen manageroitavansa Tukiainen.
Fanipostia voipi tulla tai sitten ei tule. Tai puheluita. Saahan sitä kehuskella, vaikka ei olisi totuutta lähelläkään. Minäkin voin näin netissä kertoa olevani 182/58/80a, vaikka oikeasti olen 157/63/85d…

Anna amroa mulle ennenkuin teet karatet, pyydän anteeksi.

Joillekkin ei vaan näköjään sovi, että saavat kerran nimensä lehteen kuvan kera. Ne menee siitä sitten totaallisen sekaisin ja sitten karkaa mopo käsistä. Mielikuvitus ihailijoitahan on jo Tuksullakin, joten miks ei olis managerillakin.

Täytyy lähteä Jouluostoksille, palataan sit taasen astialle.

Oks tää vitun akka ihan sekasin,? luuleeks toi tyrkky ihan tosiaa et joku uskoo noit sen juttuja ?:).

Sun pitää Tuide pyytää Jossulta ehdottomasti hammasvalkaisulappuja vaikka
korvaukseksi maksamattomista CD-levyistä. Olisi kiva että hoitaisit hammashygienia paremmin.

Meinaatko Tuija eka takevondo tunnin jälkeen lähteä jakkutakki avonaisena baareihin räyhään? Älä kuule uhittele, tyttöparka. Saat harjoitella ekana kovasti peruskunnon kohotusta (ja siihen sun tämäkin harrastusprojekti tyssännee), ennen kuin pääset edes ensimmäisiä varsinaisia lajiharjoituksia tekemään. Ja yleensä ensimmäisenä harjoitellaan oikeaoppista kaatumista. Yritä ees sinnitellä niille tunneille asti, tulis meinaan sun tapauksessa tarpeeseen.

Aivan hauska juttu olisi kiva nähdä turkkilainen poliisimies koppalakissaan ja ihoa myötäilevässä haalariasusaan huhh… Tuija hakkaa päälle vaan…hiihhiii

Mielikuvitusmaailmassa elävä Tuija puhuu taas sitä itseään eli rehellistä p*skaa.

eikös tämä kehunut olevansa mukana gustavsbergin ryhmässä ? aika toimiva konsepti siis kyseessä.

On se hienoa huomata, että suomenkielellä pärjää näinkin kansainvälisesti mitä Tuittu väittää. Turkista, Saksasta ja jopa Etelä-Afrikasta ihmiset ottaa yhteyttä, kun tuija blogittaa jäätävästi.

Ja taas aloitetaan kuntoilut 🙂 Mitäs edellisille on käynyt ja dietiille??

Tuikku murheeseen, miten sun vaikutuspiiriis vois päästä? Oon 35 mies ja haluaisin kysyä, miten lähestyä sinua!

Joulupukki tietää että Tuija on ollut kiltti tyttö! Fanipostia tullee aina kilteille ja onhan Tuijalla niin nättejä kuvia facebookissakin että jotta….Lahja tulee pukiltakin Tuijalle! Merry christmas korvatunturilta.

Oma kommentti