Tuijakin on huolissaan

Ex-mies ja ex-manageri kantavat huolta Tuksusta.Johanna Tukiaisen pian ehkä ex-puoliso Arto Länsman on tilittänyt Egorazzi-sivuston videolla huolensa siippansa alkoholin ja lääkkeiden käytöstä. Ex-manageri Tuija Järvinen jakaa huolen.

– Kun menimme Kalajoelle julkaisemaan Lööppijulkkis-kappaletta, Johannalla oli mukana iso pussillinen eri lääkkeitä, jotka piilotin keikan ajaksi häneltä piiloon. Olen erittäin huolestunut itsekin tyttöjen puolesta.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Kaikki täällä huutaa että miksi tällästä uutisoidaan mutta voisi vissiin myös kysyä että MIKSI TE TÄLLAISTA LUETTE!!!!

Olen ihan oikeasti järkyttynyt ihmisistä yleensä. En koskaan ennen ole täällä käynyt ja en tiedä, voiko tätä kirjoitusta julkaista. Toivottavasti kuitenkin kaikki miettii, mitä toiselle tekee ja miksi hyökkää sairaan kimppuun.

Lopettakaa se Johannan kiusaaminen,Johanna on upea nainen Suomen ykkösjulkkis,ihana nainen,aivan ihgu

OLET JOHANNA SÖPÖLIINI JA HERKKU!ÄLÄ VÄLITÄ KATEELLISISTA SUOMALAISISTA !!!SÄ OLET KAUNEIN KAIKISTA MUISTA SE !!!

OLET JOHANNA SÖPÖLIINI JA HERKKU!ÄLÄ VÄLITÄ KATEELLISISTA SUOMALAISISTA !!!SÄ OLET KAUNEIN KAIKISTA MUISTA SE !!!

Jotkut maksaa häänsä ite,LUUSEERIVALAS JA LAPINPULI TVKANAVA,MONAGON GLÄMYYRIHÄÄT NÄKEE YLI 3MILJARDIA,LOOSEREIDEN HÄÄT SURKEETA PASKAA SUORAAN PERSEESTÄ

BUABUABUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA TUKIASET JA PULIARTO BUAUAUAUAUAUAUAUAUAUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

kato tuksuvalas tv1 AITOA GLÄMÖÖRIÄ,SUN TALVIHÄÄT,BUAAHAHAHAHA ,SURKEETA RÄPELLYSTÄ,MONEYPOWER,JA MAILMANJULKKUJA,MAAIMANLUOKAN ESIINTYJIÄ

Ks kummaa, että heti kun blogisti tuikku tiedottaja sai palsta tilaa, niin alkoi tiedotteita tulemaan….hmmmm….sattumaa varmaan ja ihan paikkansa pitävää, eikä VARMASTI ole mitään tekemistä seiskan jutulla tuon tiedoitteen kanssa. Tuikku….you sucks.

Älä sinä Tuija puutu muiden asioihin.Mitenkäs oma pimeä työsi menee.Pelkäätkö kun ovikello soi?

Opamox, Diapam, Oxepam jne. ovat alkoholistien lääkkeitä, mutta kun niitä ottaa viinan kanssa tulos on Tuksu.

Muisti lähtee jopa päiviksi, käytös muuttuu agressiiviseksi yhtäkkiä, koordinaatio menee ym. kivaa.
Vielä parasta niihin jää riippuvaiseksi kuten varmaan kaikki on huomannut.
Nuo kaikki kilot on myös lääkkeistä kun ne tuo nälän joka ei katoa. 😀

Antakaa Johanan ja Julian olla rauhassa. Aika moni nainen on Julialle vaan kateellinen koska se on upean seksikäs glamour malli ja julkkis.

kilovoita kokotuksusiskoksille looraan ja kunnon 3tunnin rynkytykset molemmille,huohoti läähäti huohoti läähäti,huohoti läähäti

julia suunnittelee häitä varkauteen,ei saatana,kestäkää poissa perkele,tänne tartte tulla,langetan jumalankirousen,mukauskovaisille,ei se jumala kaikkea anteeksianna,ainakaan tommosille sekoboltseille,helvettiin joudutte koko konkkaronkka artoa myöten

Kyseinen eukko oli arton kanssa kallvikin rannalla keissi lonkeroa mukana.

Ei näyttänyt kalkkilaivan kapteeni Arto hirveen huolestuneelta.

Kyseinen Kalajoen 2009 keikka oli järjestävälle osapuolelle ilmainen joten ihan sama pystyikö Tunks sen vetämään vai ei. YouTubessa olevan videon perusteella se oli kyllä Tuide jonka esiintymiskunnosta olisi kannattanut olla huolissaan. Kuka se huusi taustalla KÄDET NÄIN NÄIN. Jos vaikka Tuide muistelisi omia tekemisiään.

Ketjussa on joitain kummallisia ”jättäkää Tuksun lääkkeet rauhaan” tyyppisiä viestejä. Kukahan the suurimman tukijoukoista siellä kirjoittelee?

Tuksu elää kyllä melkoista rokkenrollielämää. Managerin pitää piilottaa lääkkeet keikan ajaksi, että artisti jotenkin selviää töistään. On kuin suoraan jostain mötikkä/rollari-tyyppisestä saagasta.

Tiedä sitten mitä auttaa Tuijan tai kenenkään muunkaan olla huolissaan Tuksusta. Ei oikein näytä siltä, että Johanna kuuntelisi ketään. Ihan kiva että jotkut ovat vielä huolissaan ja yrittää estää Tuksun syösykierteen.

Missä ”ne” lääkkeet oon???? Missä sää oot Tuide?

Tuijan pitäisi ehdottomasti paljastaa myös piilottamansa pillerierän tuotevalikoima.

Ja taas sen Tuiden on pitäny vääntäytyä tähänkin sekaan. Tarkoituksena on vissiin päästä juttuihin hinnalla millä hyvänsä. Oli asiaa eli ei.

Hei haloo! Johanna on itse hehkuttanut mm. sitä miten helposti Thaimaasta saa omin luvin betsoja! Eli ei välttis lääkärin määräämiä! JA aivan oikein on piilottaa lääkkeet ihmiseltä, joka ottaa niitä alkoholin kanssa. Vai kuvittelettek, että kukaan lääkäri olisi nimenomaan kehoittanut ottamaan rauhoittavia ja alkoa sekaisin?

On Tunkelon oma päätös vetääkö niitä Tuijan mainitsemia lääkkeitä naamaansa, ei siinä tarvita kenenkään väliin tulemista. Lääkäri ne on sille määrännyt ja katsonut ne käyväksi hoidoksi. Ei ole Tuiden hommana päättää lääkärin puolesta Tunkin lääkityksestä.

Tollasilla bentsojen (oletus, mutta varmasti myös totuus) vieroitus kestäisi useita kuukausia, jopa vuosia. Jotain perumatonta ehtii kyllä tapahtua (ja tapahtuu varmaan pian) eli antaa mennä vaan, kun on vauhtiin päästy. Sekakäyttäjät todella vaarallisia ulkopuolisille. Pahempia kuin perusnarkkarit. Kierrän kaukaa, jos vastaan taapertaisi, täysin ennalta-arvaamaton käytös.

kilo voita pilluun ja 4tunnin rynkytys tuijalle , tuksu ottamaan kuvia nettiin

Johanna ja Julia saa vetää pillereitä ja viinaa niin paljon ku haluu! Suomi on vapaa maa ja lääkäri on reseptit kirjottanu. Kaikilla on hauskaa kun seksikkäät siskokset sekoilevat. Juliaa vois kyl panna, on ihan kiva muija.

Ei ole Tuiterilla lääkärin valtuuksia. Ei ole edes lääkintälotta, kun on pikkuisen nuorempi.

Taas Tuikkuli ollut ilonpilaajana. Anna toisen vetää nappeja, lääkäri ne on sille määrännyt.

Tuija on onneksi ns. ”syntymäsekasi”, eli hän ei tarvi moisia mömmöjä, tuubaa suoltaa ja höpöttää omiaan ihan selevitä päen.

entisenä managerina sitooko sinua vaitiolo valvollisuus?

Miksiköhän Tuijan piti avata suunsa…eikö se ole kaikkien kannalta parempi, että annetaan heidän elää elämäänsä kuten elävät ja jos joku aamu käy niin että on kylmänä, niin sekin on valinta jonka ovat itse tehneet. Tuija nyt vain keskittyy siihen omaan pikkuiseen ja mitättömään elämäänsä…ketään ei kiinnosta mitä Tuija duunaa.

pääsitpä taas julkisuuteen sinun mielipidettä ei kukaan kaipaa Johannalla on läheisiä jotka huolehtivat hänestä.Jätä Johannna rauhaan.

Mitähän mömmöjä Tuksu vetää? Betsoja, ssri-lääkkeitä?

IDIOOTTEJA KOKO SAKKI. KADOTKAA SUOMESTA.LOPETTAKAA JO PASKASTA UUTISOINTI.JA UUSIKAA LÄÄKKEENNE VAHVIMPIIN.

no on se parempi piilottaa, ku antaa nappailla nappia naamaan. varsinkin jos jotain keikkaa pitäis vetää. ei varmaan ollu zyrteciä?

Mitä sä menet kenekään lääkkeisiin koskemaan! Pidä sä vaan omista asioistas ja lääkkeistä huoli.

Oma kommentti