Tuijalle ilmaantui yllättäen kilpakosija!

Tuija JärvinenHymy kertoi vasta viime viikolla kohumanageri Tuija Järviselle osoitetusta kosinnasta facebookissa, kun juhannusaattona kuvioihin ilmestyi yllättäen uusi kilpakosija.

-Sain närkästyneen puhelinsoiton mieheltä, johon tutustuin Johanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin häissä Saariselällä. Hän oli suorastaan tuohtunut kuultuaan saamastani kosinnasta, eikä hän ollut siitä ollenkaan mielissään. Päinvastoin hän kertoi minulle jääneensä kaipaamaan minua.

Järvinen myöntää sen, että vietti miehen kanssa kahdestaan aikaa Saariselällä ja että tutustui mieheen.

-Suhdetta meillä ei ole ollut kuitenkaan. Olemme soitelleet toisillemme melkein viikoittain. Hän on minua yli 10 vuotta nuorempi ja akateemisesti sivistynyt. Tämä puhelinsoitto ja reaktio tuli minulle todella yllätyksenä.

Aiempaan kosintaansakaan Järvinen ei ole myöntynyt, koska mieshenkilö asuu Turkissa asti. 

-En ole häneen tutustunut kuin vain facebookin välityksellä. Mies tosin halusi edelleen meidän tutustuvan toisiimme läheisemmin ja minun lentävän Turkkiin.

Teksti:Esa Pesonen
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Voi v….u,voiko turhempaa ns.uutista olla,makee nauraa näille jutuille kauhees kännis.

Muakin kosi yks sekonainen lähetti 6 viestä ,että on palavasti rakastunut,pitäisköhän suostua,voiskohan hymy maksaa häät,saisitte kuvata alasti hääyönä kuvia,jee jää tunkkituksu ja puliarton häät toiseks,häät vietettäisiin maailman suurimalla risteilyaluksella carpialla,tuksulta,ja muilta seiskan lööppijulkuilta pääsykiellettty,hähhähhääää.ähäkutti.ainoastaan,maailmantähtiä

Tuija elää jännittävää ja vauhdikasta glamour-elämää Iisalmessa. Käy matkoilla ihan Tampereella ja Tallinnassa saakka.

Tuija tykkää enempi Nigerialaisista.Ne kosii tosi tarkoituksella.

Tuiteri, kerro se, että en ole kosinut sinua enkä soittanut.

voi hyvänen aika! joku kosii fb:ssa ja siitä tehdään uutinen. On aikoihin eletty. Niitä nyt tulee jokaiselle vaaleahiuksiselle naiselle, jolla on kuva näkyvissä – ainakin Turkista, Marokosta, Irakista jne. Ja ihan tiedoksi: sama mies kosii useita yhden päivän aikana.

Voi, voi Tuiteri… entäs ne lukemattomat ”eräät ystäväSI” joita olet viljellyt, kuin se entinen tyttö satiaisia. Eikö heistä kukaan ollut kosaissut edes huvikseen edes 1 kappaleen verran. Vain 2 kappaletta kosintoja! Et sittenkään taida olla oikea satutäti. Myyyyh ja nyyyyyyh se perhanan y-tunnus sentään! Antasit nyt tulla samaan syssyyn sen kauan kaivatun y-tunnuksekin tuonne Hymyn uutisiin.

Tuija ei ole ainoastaan kasvanut tynnyrissä.

Hän elää edelleen siinä samassa tynnyrissä.

Ja muistuttaa tuota tynnyriä myös ulkomuodoltaan.

TOSIYLLÄTYS VAIKKA VIIKOTTAIN OOTTE PUHELINYHTEYDESSÄ PIKKASEN LOGIIKKAA PASKANJAUHANTAAKIN SAISI SISÄLTYÄ SUN FANTASIOIHIS

Yksi söi jäätelöä ja toinen joi siideriä. Ja Tuiden satutunti vaan jatkuu

ahahahahaahahhahahahahah akateemisesti sivistynyt!!! toisinsanoen ei millään lailla koulutettu eikä sivistynyt 😀 tuija rakaas<3

”Hän on minua yli 10 vuotta nuorempi ja akateemisesti sivistynyt” Kuin suoraan jollaksesta Tuksun päiväkirjasta 😀 Rikö noita kahta vois millään laittaa samaan rakettiin ja ampua kuuhun ja polttoainetta vain menomatkalle.

Miksi tämä ”julkkis” on lehtienpalstalla ketä tämäkin tekemiset tai jättämiset kiinnostaa kosinnat vain mielikuvituksen tuote

Aiempaan kosintaansakaan Järvinen ei ole myöntynyt, koska mieshenkilö asuu Turkissa asti.
Voi perkele. Mies on Kemal Karva Hamam Yyyyy

Ihanaa! Onko tämä nyt se salaperäinen mies, joka kysyi Tuijalta ”Olenko Tuija Järvinen?”. Yhä on paljastamatta, oliko mies Tuija Järvinen ja jos oli, onko Tuija nyt tutustunut itseensä, vai miten se nyt menikään… ääh.

Oma kommentti