Tukiainen heilui pippurisumutteen kanssa – ampuma-aserikkomusko?

Arto Länsman ja Johanna Tukiainen7 päivää -lehti kertoo Johanna Tukiaisesta tekemässään artikkelissa Tukiaisen Arto-puolison taluttaneen perheen koiraa maaliskuun alussa pää punaisena. Punainen väri oli lehden mukaan peräisin pippurisumutteesta, jonka Johanna oli tyhjentänyt Arton päähän.

Maallikoilla on käsitys itsepuolustukseen tarkoitettujen sumutteiden vaativan ampuma-aseen käyttöluvan. Syyllistyikö Tuksu siis peräti ampuma-aserikkomukseen?

-Riippuu sumutteesta, kerrotaan Helsingin poliisin ampuma-asejaostosta.

-Tällä hetkellä varsinkin Virosta tulee paljon itsepuolustuskäyttöön tarkoitettuja kaasusumuttimia, joiden ainesosat käsittävät vain cayenne-pippuria ja alkoholia. Ne eivät vaadi käyttölupaa, poliisista kerrotaan.

Tuksun käyttämästä ”kaasuaseesta” ei ole tarkempaa tietoa. Poliisi ei tutki asiaa lehden väitteiden perusteella.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, pippurisumute, poliisi

Kommentit

mitäs noista,aina tämmöisiä on ollut ja aina tulee olemaan,eletään ite ihmisiksi niin se riittää.

Se oli se Arto-paran tyyny punaisena kai sitten tästä syystä. Voi Artoa, mies ansaitsisi kyllä paremman kohtelun.

Tuhnu linnaan sontia ötkistämään kruunun vaskitorveen.

Paprikasumute ei ole ampuma-ase eikä siihen voida soveltaa RL 41. luvun mukaista menettelyä. Hallussapito on sallittu esim. autossa tai kotona. Ei julkisissa tiloissa tai paikoissa. Paprikasumutteen voi luovuttaa myös alaikäiselle

Hämärän Terot vaan kimppuun. Saa varmasti tarpeekseen sitä itseään.

Mä annan mun miehelle kyllä ihan muuta kuin pippurisumutetta;)

ai leikkiaseita?? hahhh olette kaikki outoo porukkaa…suomessahan on mielenvikaisia jo puolet kansasta!!

LINNAAN VAAN KOKO TUKSU ,ONKOHAN ASEETKIN JO HANKITTU ??

Eikös nyt olisi jo aika Tuksun mennä lepäämään jonnekin paikkaan, jossa saa ihan täyshoidon? Aika pelottavaa alkaa jo olla akan touhut.

Spray-maali – varsinkin pinkin värinen ja ns. fluorisoiva – paras laillinen ”ase”. Saa rosvo sellaisen värjäyksen, että loistaa vielä kahtena seuraavana jouluna. Käytetty on.

Minun mielestä poliisin pitäisi ehdottomasti tehdä Tuksun asuntoon kotietsintä laitomien aseiden etsimiseksi ja tuskimpa sumuttimilla saa kuitenkaan suihkia miten vaan ja ketä vaan silmille vaikka ne olisikin laillisia.

Suomessa luvanvaraisia sumutteita ovat OC-sumuttimet. Kuitenkaan näillä värjäävillä Suomestakin käsikaupasta ostettavilla sumutteilla ja luvanvaraisilla OC-sumuttimilla ei ole muuta yhteistä kuin se että molemmat ovat purkissa. Jos Tuksu olisi sen sijaan hankkinut sumuttimen rajan takaa, saattaisi vaikuttava ainesosa olla juurikin mitä tahansa suolavedestä vaarallisiin ja jopa tappaviin kaasuyhdisteisiin.

Ja tämä oli ennen häitä? Hyvät välit oli jos eukkon on pitänyt etäisyyttä sulhaseen pippurisumutten avulla. Mutta silti oli pakko mennä naimisiin.

*naurattaa* vaikka väkivaltaa en hyväksy. on siinä pari. JOs tuo hyypiö käy tuksuttimen päälle niin osaa se ainakin puollustautua.

Sumute ei ole ampuma-ase, kuten Keskisen tapaus osoitti. Sumute on sumute.

Hyvä, poliisit asialle, jokohan saataisiin TÄMÄ ALKOHOLISOITUNUT SEKOPÄÄ TYRKKY poseen…

eikö rouvan omakin tukka loistanut punaisena justiinsa joissain otoksissa?

Pippuria ja alkoholia silmille??!!Sehän on jo pahoinpitely!

Oma kommentti